Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    4 sreća
    14. Ožujak 2021. 16:45

Aura i ja se nadam da će ti biti uspješno😊ps da će ti napraviti bebu 😉.jeli zdenka još radi ili je išla u penziju

Dashuri
    14. Ožujak 2021. 16:50

4 sreća

Aura i ja se nadam da će ti biti uspješno😊ps da će ti napraviti bebu 😉.jeli zdenka još radi ili je išla u penziju

Radiiiii.. divna jee.. nece ona u penziju dok sve ne ostanemo trudne! 😆😊

05.12.2022 💗

• *.Women_name.*
    14. Ožujak 2021. 16:54

anchy321

*.Women_name.*

anchy321

Nadalica žao mi je stvarno sto kroz sve to prolazis..i moja se tako mješala u sve dok smo zivjeli s njima al MM stvarno nikad nije dao na mene i već je znao po mom raspoloženju da je opet bio neki show i odma je to riješavao..makar je meni bilo glupo u tom trenutku da se on dtslno svađa sa svojom mamom zbog mene…al zato sad redovno kad smo kod njuh na kavi otvore temu njegove bivše i pričaju o tome kako je on nju htio ženit i imat dijecu s njom i bla bla..s tim da je on tad bio klinac od 14 godina..realno nije imao pojma o čem priča..a mi smo već 10 godina zajedno..rekla sam mu sljedeći put kad to spomenu ja se ustajem i idem kući i mislim da me više neće vidjet…

Tak je moja šogorica imala neki dan potrebu mom mužu pokazat sliku ženske i pitat ga jel zna ko je to (inače njegova bivša cura isto sa 16 negdje oko koje smo se svadali na početku te dječje veze 😂). Inače zna da sam alergična na nju, još ovaj moj blento kaže da nezna, pa ona jasno i glasno kaže imenom ko je to. A znaa da sam ljubomorna i da ko da mi je nož u mozak zabila. Ali eto mora 💁‍♀️ nekuzim zašto imaš tu potrebu

Šogoricu tek ne podnosim 😂 ista stvar..pa krene pokazivat slike njezine djece i tako to 🤦🏽‍♀️ dode mi da je zadavim svaki put..ja ne znam kakva to moras bit osoba da namjerno nekom pakostiš a znas da ga to smeta..znam sve njegove bivše i ok ne moramo svaki dan razglabat o njima..ali eto ja mislim da je njima najveći gust kad vide da se meni sjebalo raspoloženje…

Ma ja sam sa svojom ok inače i dobre smo si. Ali eto tak s vremena na vrijeme se desi neka glupost kojoj ne vidim svrhu 🤷‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    14. Ožujak 2021. 17:03

*.Women_name.* ma ne znam ksj bi rekla na takve gluposti...al treba probat upalit ignor na takve gluposti i uzivat u zivotu...makar je nekad nemoguce al aj...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• ribic
    14. Ožujak 2021. 17:09

Ja imam pozitivnu lh trakicu sto kod mene znaci unutar 24h ovulacija tj. sutra. I lijepo sam to predvidjela.

A meni sutra uzv sto znaci da ce mi radit inseminaciju u ut (nepotrebno jer sam vec davno ovulirala). I tako mi eto prosle obje inseminacije. Bas bzvz

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Tuma
    14. Ožujak 2021. 17:35

Women_name evo ovo je meni dermatologica rekla da uzmem i uz taj sprej sam na poklon dobila uljni gel za tuširanje. Rekla je da sad do kraja trudnoće koristim te uljne samo. https://ibb.co/HzsLYRs nadam se da nije kolestaza, mene je isto to najviše mucilo... Svrab se nekako izdrži.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

4 sreća
    14. Ožujak 2021. 17:36

Aura

4 sreća

Radiiiii.. divna jee.. nece ona u penziju dok sve ne ostanemo trudne! 😆😊

Dobra mi je i Josipa stvarno je draga al sestra Zdenka mi je baš nešto posebno legla🤗

Lucyinthesky
    14. Ožujak 2021. 17:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

*.Women_name.*

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nymeria.

@Ruska1986 😘@MTB joj ja bi tih kremšnita njihovih valjda 10kom mogla pojesti 🙈 prefine su 😋 al morama sam biti pristojna pa sam samo jednu naručila 😫🤣🙈

Ja sam samo jednom probala. Donijeli su mi ih vruće?!?!? i od onda sam izgubila povjerenje u njih.
    Ali volim Samobor i šetati tamo

Saamoborske kremsnite se jeduu vruće, u tom i je poanta, zato su drugačije. Ja sam inače iz Slavonije i navikla na one kao želatina i hladne, ali ove su mi top 😍

Ja sam Dalmatinka, meni moraju biti prozračne i ledene. Moja mama radi najbolje na svijetu
    Ove su mi fuj.
    Vidim, malo tko bi se ovdje tukao za hranu sa mnom

Ja znam tko ne bi ziher 😂😂😂

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    14. Ožujak 2021. 17:54

Tuma

Women_name evo ovo je meni dermatologica rekla da uzmem i uz taj sprej sam na poklon dobila uljni gel za tuširanje. Rekla je da sad do kraja trudnoće koristim te uljne samo.https://ibb.co/HzsLYRs nadam se da nije kolestaza, mene je isto to najviše mucilo… Svrab se nekako izdrži….

Hvala ti ❤️ i ja se nadam 😏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

AuroraB
    14. Ožujak 2021. 18:20

principessa007

Molim vas da mi probate pomoći u mojoj dilemi. Nakon jednog ivfa i feta u petrovoj, ne znam da li da nastavim svoj put tamo (imam termin za ivf u 4. mjesecu) ili da se odlučim za privatnu varijantu u poliklinici ivf. Da li ste vi mišljenja da privatnici bolje prilagode terapiju? Znam da se generalno bolje posvete, ako ništa drugo imaju više vremena za svaku pacijenticu od one 3 min koje ti posvete u Petrovoj. Koja su vaša iskustva u odnosu privatnih i bolničkih pokušaja? Mene je najviše strah da ću dobiti istu terapiju kao i zadnji put, a ista mi očito nije odgovarala.

Prošla sam obje situacije, i jedino što ti mogu reći je da moraš sama probati. Nisam za generalno navijanje za privatne klinike, posebno kad netko nije prošao jedno i drugo, jer kad nešto pođe po zlu, pogodi gdje završiš? Petrova je jedna od najvećih i najboljih bolnica što se humane reprodukcije tiče, ne bih bacala sjene na njihov rad zato jer nemaju ušminkanu čekaonicu i jer nema općenitog preseransa među pacijenticama i osobljem (ako isključimo jednu od sestara koja izdaje lijekove). Najbolje da ugovoriš konzultacije u nekoj od privatnih klinika i da sama vidiš kakav osjećaj ćeš dobiti. Također ćeš čuti mišljenje o tome na kakvu bi te oni terapiju stavili. Kod kojeg doktora si u Petrovoj? Čim imaš smrzlića, reklo bi se da nije skroz loša terapija bila, ali naravno da se treba pokušati i bolje. Ja sam kod svoje dr. prilikom određivanja terapije oba puta provela cca 45min. Istina, na folikulometrijama izletiš van prije nego uđeš, ali ne znam da li znaš da možeš ostati nakon što prođu sve FM i razgovarati sa doktoricom? U privatnoj klinici sam dobila više terapije nakon samog transfera; više progesterona, andol i decapeptyl nakon transfera. To ću isto tražiti svoju doktoricu u sljedećem postupku, ili neku drugu potporu trudnoći nakon transfera. Također, u privatnoj klinici su gotovo uvijek dostupni na dežurnom telefonu, to je stvarno super. Uglavnom, probaj i sa privatnom klinikom, zašto se ne poigrati i iskoristiti tu mogućnost... a onda iza toga (naravno da se nadamo da ne bude trebalo) ćeš sama moći donijeti odluku i sve ćeš znati iz prve ruke. Ja zasada biram Petrovu jer mi je doktorica top, osjećam se povezano s njom i imam puno povjerenja u nju, no ako u bilo kojem trenutku izgubim taj osjećaj, otići ću na postupak negdje drugdje.  Sretno sa odlukom i idi tamo gdje se osjećaš dobro :).

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.