Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    14. Ožujak 2021. 19:58

Lita imas jos jedan test da ga napravis ujutro? stvarno je rano nekako za detektirati trudnocu a jos ti je 7 dana do M, ali nikad se ne zna... Trebala bi moci vratiti bez problema ljekove, pitaj sutra... i naravno mi ovdje hocemo test! 

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:01

na slici se ne vidi bas al uzivo se bas vidi sjena i to ok sjena. ne moram ju trazit pos svjetlom!! ma nisam normalna. eto. nisam muzu ni rekla jer znam da sam zabrijala. evo. moram se skulirati. javim se ujutro. idem ja u zg po svoje lijekove. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Ssanjas
    14. Ožujak 2021. 20:01

Alice cesto se sjetim i ja tebe 😊 malo sam u vecoj guzvi ivih dana ali popratim sta cure pisu ako ne zaspim 🤣 
    Sutra idem u svog ginekologa na papu i briseve i cekam sljedecu menstruaciju da izvadim friske hormone i onda cu u ivf na konzultacije,tako da cemo onda odlucit hocemo u 5mj u betu ili u 6.u ivf u postupak.dosad mi je sve bilo super i nikad nisam imala nikakvih problema tako da nebi ni sad trebalo bit problema.neki dan mi je dosao super nalaz od tsh i markera tako da su mi jos samo hormoni ostali.
    Drago mi je da se muz oporavlja i nadam se da cemo se jedna i druga moc brzo veselit 🥰
    Ostalim curama puno puno srece i stvarno je lipo imat sve vas 🥰

sanjass322@gmail.com

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:03

*.Women_name.*

Lita.1234

cureee molim vas pomoc. Ocekujem da mi kazete da nisam normalna i da sam skroz zabrijala. i da mi kazete da se skuliram. JER. Znaci sutra idem po protokol i po lijekove, i sad mi nije vrag dao mira i isla sma bzvz radit test. ZATO STO MI JE JUCER U 22 SATA TOLIMO DOSAO GUS ZA NARANCAMA, DA SAM SI KO DEBIL isla cijediti narance i to 5 komada. A to mi stvarno nikad nije dosao gust osim u prvoj trudnoci. i onda danas dodem na forum i vidim ludu nasu B kako pise da je luda za narancama!!! Kasnije se kao muz i ja se zezamo da ako sam trudna da za te novce idemo na Bali 🤣🤣

i sjetim se da imam doma jos jedan glupi clear blue i vrag mi nije dao mira i idem ga radit. A menstruaciju trebam dobiti tek u NEDJELJU!! ZNACI ZA 7 DANA!!. Znaci isla sam ga doslovno raditi iz zezancije. I on mi odmah izbaci neku sjenu. Vec mi je radio sjene i uvijek bi vidjela ili zabrijala neku sjenu al tek nakon 15 20 min. Mrzim ove testove i znam da su najgori. ali. opet glupa nada. A sada sam je vidjela odmah. Moje pitanje glasi. Ako sutra idem po protokol i lijekove da li ja onda te lijekove mogu vratiti ako se nekim cudom ispostavo da sam stvarni t? ne mogu to ni izgovorit. ? mislim to je puno novaca. Iskreno mislim da sam opet zabrijala i recite mi molim vas da sam zabrijala jer mi treba hladan tus da krenem sutra u miru.

Nebi uopće bilo čudno, nadam se da jeee 😍😍😍 da istina, kod clearblue ne smiješ kasnije gledat crtu jer ako je skroz blijeda baca evaporacijsku. Ali ako si je vidjela odma u roku 3 minute nemaš kaj, samo trebas ponovit. Ako ne vjeruješ cb kupi neki drugi pa napravi 😊😊 joooj držim fige da jeee 🤞🙏🙏😍😍😍🥰 ja bi na tvom mjestu otišla u neku hitnu ljekarnu i kupila 2 bar različita testa pa da vidiš da znaš za sutra

da ni ja ne volim te testove al bas je dosla odmah ono za minuti se nazirala. ma sumnjam , ja uvijek vidim sjene 🙄🙄 idem po lijekove pa daj Boze da ih moram moliti da ih vratim eto

9 oplodeno 🥰🤞

vuky
    14. Ožujak 2021. 20:03

dok ja napisem 🤣🤣🤣🤣

BjeliS jako te dobro razumijem! Ja sam u teskom zivotnom razdoblju i da nema ove borbe, ali proci ce... izboriti cemo da mi ❤️

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:09

MilaSt

Lita.1234

cureee molim vas pomoc. Ocekujem da mi kazete da nisam normalna i da sam skroz zabrijala. i da mi kazete da se skuliram. JER. Znaci sutra idem po protokol i po lijekove, i sad mi nije vrag dao mira i isla sma bzvz radit test. ZATO STO MI JE JUCER U 22 SATA TOLIMO DOSAO GUS ZA NARANCAMA, DA SAM SI KO DEBIL isla cijediti narance i to 5 komada. A to mi stvarno nikad nije dosao gust osim u prvoj trudnoci. i onda danas dodem na forum i vidim ludu nasu B kako pise da je luda za narancama!!! Kasnije se kao muz i ja se zezamo da ako sam trudna da za te novce idemo na Bali 🤣🤣

i sjetim se da imam doma jos jedan glupi clear blue i vrag mi nije dao mira i idem ga radit. A menstruaciju trebam dobiti tek u NEDJELJU!! ZNACI ZA 7 DANA!!. Znaci isla sam ga doslovno raditi iz zezancije. I on mi odmah izbaci neku sjenu. Vec mi je radio sjene i uvijek bi vidjela ili zabrijala neku sjenu al tek nakon 15 20 min. Mrzim ove testove i znam da su najgori. ali. opet glupa nada. A sada sam je vidjela odmah. Moje pitanje glasi. Ako sutra idem po protokol i lijekove da li ja onda te lijekove mogu vratiti ako se nekim cudom ispostavo da sam stvarni t? ne mogu to ni izgovorit. ? mislim to je puno novaca. Iskreno mislim da sam opet zabrijala i recite mi molim vas da sam zabrijala jer mi treba hladan tus da krenem sutra u miru.

Koliko traju ciklusi? Jeli rano za test tj dana prije 😒 meni osobno clear blue nije drag i nisam ga koristila. Kada moras ujutro po ljekove. Otidji izvaditi betu! Jedino sigurno po meni

cca 26 dana. ovulacija 12 dan.. u 12 u zgu.. ma i meni. smrdi mi sve to.. bolje cut od drugog da sam luda i da se spustim na zemlju

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:10

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, ideš li preko HZZO ili privatno?

privatno

Onda ćeš napraviti što sam napravila i ja.
    Otići ćeš na te konzultacije, dobiti protokol i recepte što trebaš kupiti od stimulacije. Konzultacije ćeš platiti.
    Stimulaciju ne dobiješ od nje, ideš je kupiti u neku ljekarnu sa receptima koji ti oni daju. Preporučujem ljekarnu Filipović u Zagorskoj imaju lijep popust na gotovinu.
    E sad, ti je NEĆEŠ kupiti, već ćeš pričekati do menstruacije (ili dan prije).
    Napraviti test. I ovisno o tome kupiti ili ne lijekove.
    Ako je pozitivan, javit ćeš im da je pozitivan, i nećeš platiti postupak. A na lijekove ionako nećeš ništa potrošiti jer ih nisi kupila.
    Konkretno, ja sam na ono što sam mislila da će biti 1DC vadila betu, vidjela da je negativna, i otišla u ljekarnu kupiti lijekove. To je bila subota. Na kraju mi je 1DC bila u nedjelju.
    Da sam mislila da će 1DC bila nedjelja, isto bih napravila na 2DC (jer ionako stimulacija kreće sa 2DC).
    Iskreno, ja sam vadila betu prije svakog mog postupka (nisam se time hvalila ovdje ) jer mi ne pada na pamet ići u postupak i pikati se hormonima osim ako nisam SIGURNA da nisam trudna. U prvom postupku sam pila pilule, pa sam betu vadila na dan kad sam trebala početi piti pilule.

💔💔💔

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

privatno

Otići ćeš na te konzultacije, dobiti protokol i recepte što trebaš kupiti od stimulacije. Konzultacije ćeš platiti.
    Stimulaciju ne dobiješ od nje, ideš je kupiti u neku ljekarnu sa receptima koji ti oni daju. Preporučujem ljekarnu Filipović u Zagorskoj imaju lijep popust na gotovinu.
    Ako je pozitivan, javit ćeš im da je pozitivan, i nećeš platiti postupak. A na lijekove ionako nećeš ništa potrošiti jer ih nisi kupila.
    Konkretno, ja sam na ono što sam mislila da će biti 1DC vadila betu, vidjela da je negativna, i otišla u ljekarnu kupiti lijekove. To je bila subota. Na kraju mi je 1DC bila u nedjelju.
    Da sam mislila da će 1DC bila nedjelja, isto bih napravila na 2DC (jer ionako stimulacija kreće sa 2DC).
    Iskreno, ja sam vadila betu prije svakog mog postupka (nisam se time hvalila ovdje) jer mi ne pada na pamet ići u postupak i pikati se hormonima osim ako nisam SIGURNA da nisam trudna. U prvom postupku sam pila pilule, pa sam betu vadila na dan kad sam trebala početi piti pilule.

aaaa ok. sada mi je jasnije. Jer smo se dr M i ja dog odmah da cu doci po protokol i lijekove da ne moram vise puta dolaziti u Zg i da se mogu poceti pikati doma. Znaci dobijem samo recepte. ok. Nisam znala kako to ide. A da li te lijekove mogu kupiti u Ri negdje onda krajem tjedna? hvala ti puno vec me stres ulovio 🙄🙄 te tvoje narance

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:16

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

privatno

Iskreno, ja sam vadila betu prije svakog mog postupka (nisam se time hvalila ovdje) jer mi ne pada na pamet ići u postupak i pikati se hormonima osim ako nisam SIGURNA da nisam trudna. U prvom postupku sam pila pilule, pa sam betu vadila na dan kad sam trebala početi piti pilule.

aaaa ok. sada mi je jasnije. Jer smo se dr M i ja dog odmah da cu doci po protokol i lijekove da ne moram vise puta dolaziti u Zg i da se mogu poceti pikati doma. Znaci dobijem samo recepte. ok. Nisam znala kako to ide. A da li te lijekove mogu kupiti u Ri negdje onda krajem tjedna? hvala ti puno vec me stres ulovio 🙄🙄 te tvoje narance

Ti lijekove možeš kupiti gdje hoćeš. Ali ne da ti ih klinika (osim u slučaju da si preko HZZO), nego ih kupiš u ljekarni.
    Možda postoji i opcija da ih kupiš u klinici, ali zašto bi to radila? 
    I bolje ti je kupiti u Rijeci, neki moraju biti u frižideru pa nema smisla da ih transportiraš 2h u Rijeku nepotrebno.
    Pitaj ovdje cure na forumu koja je ljekarna u Rijeci najbolja i treba li im unaprijed najaviti da ti trebaju lijekovi.
    I da, ti ne moraš vaditi bete, ti možeš piškiti testove. Ja sam beta girl, ne vjerujem testovima ništa. 

💔💔💔

Ruska1986
    14. Ožujak 2021. 20:17

Lita.1234

https://ibb.co/cQGNN2W

https://ibb.co/sqj61gY
    evo recite mi da sam luda i da idem spavat!

Sjena je definitivno!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.