Women name 😘
Bjelis drz se draga, nadam se da ce druge nevolje proci i da ce doci neko ljepse razdoblje brzo! Nije fer da se covjek mora boriti na svim frontama istovremeno 😓 cesto se i sama tako osjecam, al mora bit bolje, i bit ce!
Ruska je, normalno je. Dugo to traje, ali su mi rekli dati do mjesec dana da se sve samo ocisti. Kad smo vec odlucili ic na neinvazivnu metodu, idemo do kraja. Ono sto ne smije bit su izljevi svjeze krvi i temperatura. To nemam. Bude to proslo valjda uskoro. Kontrola za deset dana pa cemo vidjeti. 🤞
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dia pisala si neki dan o broju folikula i losem rezultatu na kraju i da mijenjas kliniku. Sto si imala od lijekova na toj prvoj stimulaciji? Kao i ti, ja vise ne zelim istu stimulaciju. Ocito mi ne odgovara.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Women name 😘Bjelis drz se draga, nadam se da ce druge nevolje proci i da ce doci neko ljepse razdoblje brzo! Nije fer da se covjek mora boriti na svim frontama istovremeno 😓 cesto se i sama tako osjecam, al mora bit bolje, i bit ce!
Ruska je, normalno je. Dugo to traje, ali su mi rekli dati do mjesec dana da se sve samo ocisti. Kad smo vec odlucili ic na neinvazivnu metodu, idemo do kraja. Ono sto ne smije bit su izljevi svjeze krvi i temperatura. To nemam. Bude to proslo valjda uskoro. Kontrola za deset dana pa cemo vidjeti. 🤞
Nadajmo se da ce bit ok 🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
cureee molim vas pomoc. Ocekujem da mi kazete da nisam normalna i da sam skroz zabrijala. i da mi kazete da se skuliram. JER. Znaci sutra idem po protokol i po lijekove, i sad mi nije vrag dao mira i isla sma bzvz radit test. ZATO STO MI JE JUCER U 22 SATA TOLIMO DOSAO GUS ZA NARANCAMA, DA SAM SI KO DEBIL isla cijediti narance i to 5 komada. A to mi stvarno nikad nije dosao gust osim u prvoj trudnoci. i onda danas dodem na forum i vidim ludu nasu B kako pise da je luda za narancama!!! Kasnije se kao muz i ja se zezamo da ako sam trudna da za te novce idemo na Bali 🤣🤣
i sjetim se da imam doma jos jedan glupi clear blue i vrag mi nije dao mira i idem ga radit. A menstruaciju trebam dobiti tek u NEDJELJU!! ZNACI ZA 7 DANA!!. Znaci isla sam ga doslovno raditi iz zezancije. I on mi odmah izbaci neku sjenu. Vec mi je radio sjene i uvijek bi vidjela ili zabrijala neku sjenu al tek nakon 15 20 min. Mrzim ove testove i znam da su najgori. ali. opet glupa nada. A sada sam je vidjela odmah. Moje pitanje glasi. Ako sutra idem po protokol i lijekove da li ja onda te lijekove mogu vratiti ako se nekim cudom ispostavo da sam stvarni t? ne mogu to ni izgovorit. ? mislim to je puno novaca. Iskreno mislim da sam opet zabrijala i recite mi molim vas da sam zabrijala jer mi treba hladan tus da krenem sutra u miru.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
cureee molim vas pomoc. Ocekujem da mi kazete da nisam normalna i da sam skroz zabrijala. i da mi kazete da se skuliram. JER. Znaci sutra idem po protokol i po lijekove, i sad mi nije vrag dao mira i isla sma bzvz radit test. ZATO STO MI JE JUCER U 22 SATA TOLIMO DOSAO GUS ZA NARANCAMA, DA SAM SI KO DEBIL isla cijediti narance i to 5 komada. A to mi stvarno nikad nije dosao gust osim u prvoj trudnoci. i onda danas dodem na forum i vidim ludu nasu B kako pise da je luda za narancama!!! Kasnije se kao muz i ja se zezamo da ako sam trudna da za te novce idemo na Bali 🤣🤣
i sjetim se da imam doma jos jedan glupi clear blue i vrag mi nije dao mira i idem ga radit. A menstruaciju trebam dobiti tek u NEDJELJU!! ZNACI ZA 7 DANA!!. Znaci isla sam ga doslovno raditi iz zezancije. I on mi odmah izbaci neku sjenu. Vec mi je radio sjene i uvijek bi vidjela ili zabrijala neku sjenu al tek nakon 15 20 min. Mrzim ove testove i znam da su najgori. ali. opet glupa nada. A sada sam je vidjela odmah. Moje pitanje glasi. Ako sutra idem po protokol i lijekove da li ja onda te lijekove mogu vratiti ako se nekim cudom ispostavo da sam stvarni t? ne mogu to ni izgovorit. ? mislim to je puno novaca. Iskreno mislim da sam opet zabrijala i recite mi molim vas da sam zabrijala jer mi treba hladan tus da krenem sutra u miru.
Koliko traju ciklusi? Jeli rano za test tj dana prije 😒 meni osobno clear blue nije drag i nisam ga koristila. Kada moras ujutro po ljekove. Otidji izvaditi betu! Jedino sigurno po meni
🤍
https://ibb.co/cQGNN2W
https://ibb.co/sqj61gY
evo recite mi da sam luda i da idem spavat!
9 oplodeno 🥰🤞
Lita.1234, ideš li preko HZZO ili privatno?
privatno
9 oplodeno 🥰🤞
Nebi uopće bilo čudno, nadam se da jeee 😍😍😍 da istina, kod clearblue ne smiješ kasnije gledat crtu jer ako je skroz blijeda baca evaporacijsku. Ali ako si je vidjela odma u roku 3 minute nemaš kaj, samo trebas ponovit. Ako ne vjeruješ cb kupi neki drugi pa napravi 😊😊 joooj držim fige da jeee 🤞🙏🙏😍😍😍🥰 ja bi na tvom mjestu otišla u neku hitnu ljekarnu i kupila 2 bar različita testa pa da vidiš da znaš za sutra
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lita.1234, ideš li preko HZZO ili privatno?
privatno
pa rano je da! ti si me zeznula sa narancama!!! 🤣🤣 ja nikada ne jedem narance a povotovo sok. i onda popijem tri case jucer i omda vidim trudnici dosao gust za narance!!! inace mi je ovulacija cca 12 dan.. imam krace cikluse..
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji