Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:18

@vuky stavila sam sliku pa mi reci jel je sjena il sam luda. ici cu vaditi betu pred kraj tjedna, sada mi je MTBica sve objasnila kako i sto. ❣❣

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:19

Lita.1234, i, iskreno, ako ti menstruacija treba doći za 7 dana, to znači da ti je prošlo 7 dana od ovulacije? Obično ona dolazi 14 dana nakon ovulacije.
    Ako je tako, sad je stvarno puno prerano da ti se pokaže sjena. Tako da, držim ti fige, ali za sad ne možeš znati ništa, trebamo pričekati par dana. Uzmi recepte, nemoj kupovati nikakve lijekove čak i ako ti ih nude u klinici, raspitaj se gdje ih možeš nabaviti u Rijeci, i pišni novi test za 3, 4 dana. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, i, iskreno, ako ti menstruacija treba doći za 7 dana, to znači da ti je prošlo 7 dana od ovulacije? Obično ona dolazi 14 dana nakon ovulacije.
    Ako je tako, sad je stvarno puno prerano da ti se pokaže sjena. Tako da, držim ti fige, ali za sad ne možeš znati ništa, trebamo pričekati par dana. Uzmi recepte, nemoj kupovati nikakve lijekove čak i ako ti ih nude u klinici, raspitaj se gdje ih možeš nabaviti u Rijeci, i pišni novi test za 3, 4 dana.

I to MULLEROV test 
    Ili betu, ako si beta girl. 

💔💔💔

petra30
    14. Ožujak 2021. 20:21

Lita.1234

https://ibb.co/cQGNN2W

https://ibb.co/sqj61gY
    evo recite mi da sam luda i da idem spavat!

Ja isto vidim sjenicu....

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234, ideš li preko HZZO ili privatno?

privatno

Onda ćeš napraviti što sam napravila i ja.
    Otići ćeš na te konzultacije, dobiti protokol i recepte što trebaš kupiti od stimulacije. Konzultacije ćeš platiti.
    Stimulaciju ne dobiješ od nje, ideš je kupiti u neku ljekarnu sa receptima koji ti oni daju. Preporučujem ljekarnu Filipović u Zagorskoj imaju lijep popust na gotovinu.
    E sad, ti je NEĆEŠ kupiti, već ćeš pričekati do menstruacije (ili dan prije).
    Napraviti test. I ovisno o tome kupiti ili ne lijekove.
    Ako je pozitivan, javit ćeš im da je pozitivan, i nećeš platiti postupak. A na lijekove ionako nećeš ništa potrošiti jer ih nisi kupila.
    Konkretno, ja sam na ono što sam mislila da će biti 1DC vadila betu, vidjela da je negativna, i otišla u ljekarnu kupiti lijekove. To je bila subota. Na kraju mi je 1DC bila u nedjelju.
    Da sam mislila da će 1DC bila nedjelja, isto bih napravila na 2DC (jer ionako stimulacija kreće sa 2DC).
    Iskreno, ja sam vadila betu prije svakog mog postupka (nisam se time hvalila ovdje) jer mi ne pada na pamet ići u postupak i pikati se hormonima osim ako nisam SIGURNA da nisam trudna. U prvom postupku sam pila pilule, pa sam betu vadila na dan kad sam trebala početi piti pilule.

aaaa ok. sada mi je jasnije. Jer smo se dr M i ja dog odmah da cu doci po protokol i lijekove da ne moram vise puta dolaziti u Zg i da se mogu poceti pikati doma. Znaci dobijem samo recepte. ok. Nisam znala kako to ide. A da li te lijekove mogu kupiti u Ri negdje onda krajem tjedna? hvala ti puno vec me stres ulovio 🙄🙄 te tvoje narance

Ti lijekove možeš kupiti gdje hoćeš. Ali ne da ti ih klinika (osim u slučaju da si preko HZZO), nego ih kupiš u ljekarni.
    Možda postoji i opcija da ih kupiš u klinici, ali zašto bi to radila?
    I bolje ti je kupiti u Rijeci, neki moraju biti u frižideru pa nema smisla da ih transportiraš 2h u Rijeku nepotrebno.
    Pitaj ovdje cure na forumu koja je ljekarna u Rijeci najbolja i treba li im unaprijed najaviti da ti trebaju lijekovi.
    I da, ti ne moraš vaditi bete, ti možeš piškiti testove. Ja sam beta girl, ne vjerujem testovima ništa.

hahah.. ok HVALA PUNO!!! Necu piskit. vaditi cu u cet betu.. a mozda vec i sutra u ivfu pa da mi odmah kazu da nisam normalna 🤣🤣.. 
    sada mi je sve jasno.. mozda je dr M pobrkao da sam preko hzzo pa mi je zato to rekao. oki supper

9 oplodeno 🥰🤞

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:25

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

I to MULLEROV test
    Ili betu, ako si beta girl.

slazem se luda sam. hvala

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:25

Lita.1234

hahah.. ok HVALA PUNO!!! Necu piskit. vaditi cu u cet betu.. a mozda vec i sutra u ivfu pa da mi odmah kazu da nisam normalna 🤣🤣..
    sada mi je sve jasno.. mozda je dr M pobrkao da sam preko hzzo pa mi je zato to rekao. oki supper

Ma da, ne pamte oni to. I meni je Gić pobrkao kad sam došla prvi put (iako smo prije toga imali dugu raspravu hoću li preko HZZO ili privatno) i automatski mi rekao da pokupim lijekove na recepciji, a onda se ispravio. Rutinski tako idu. A sutra ti je prerano za vaditi betu ako ti nije prošlo barem 12, 13 dana od ovulacije.
    I nisi nenormalna, bez brige. Navijam za tebe 

💔💔💔

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:28

Sveki mi je napravila pitu od krumpira 😅😅 kaze da mi treba prava hrana !! hahha. Ni ne zna da idemo u postupak. jos ce mi rec da sam ostala trudna od njene pite !!! 🙄🙄 pusa cure hvala

9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Ožujak 2021. 20:28

Lita.1234

Sveki mi je napravila pitu od krumpira 😅😅 kaze da mi treba prava hrana !! hahha. Ni ne zna da idemo u postupak. jos ce mi rec da sam ostala trudna od njene pite !!! 🙄🙄 pusa cure hvala

A slušaj, nisi valjda od seksa ostala trudna 

💔💔💔

Lita.1234
    14. Ožujak 2021. 20:35

Andela111

Lita i ja vidim jasno sjenu…..😊…. ja verujem da se definitivno nesto desava…. pa to je sjena vidljiva…. kad ti je bila Ovulacija?

Iskreno ovaj mjesec nisam radila ni lh trakice niti pratila simptome jer sam znala da krecem u postupak i bilo mi je dosta psihicki nakon 18 mj pracenja uzalud.. Po aplikaciji sada gledam da mi je bila cca 5. ili 6. 3.. i sexali smo se mi negdje prije cini mi se. al stvarno je prerano. nema smisla. ima mtbica pravo. moram pustit do memstruacije.. 

9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.