Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    12. Ožujak 2021. 17:40

🌼TiKi🌼

nada86

Meni endometrij uvijek treba malu pomoc, kada je najbolje poceti sa ciklom i ananasom?

Draga, ja sam pila negdje od 8.dc, mislim od prve folikulometrije pa do transfera. 😘

Hvala  Kako ste vas dvije ljepotice?

BAJOMA
    12. Ožujak 2021. 17:41

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Andela111, naša Dada bi ti se sad čudila što si tek sad počela piškiti. Ona bi ga piškila od 1DC.blacksheep, kad sam imala ove glupe testove koji ništa ne pokazuju. Da sam od početka imala Muller, bila bi druga priča. Sad sam odradila tu nervozu i strah, gotovo, idućih 8 mjeseci očekujem da ne bude uzbuđenja (gleda ispod oka svoje bebe).
    Sliku sa stomakom mogu poslati već sad
    I mi smo ovdje više od frendica, mi smo čopor.nada86, jeeeeej, ove bebe će se sad i zadržati, mamicu im ljubim.
    A i ti krećeš, ovo je dobitni!BAJO1, mala ti je pamet popila. Nalijepila si opet moju sliku.

Išceprkala sam nešto puno bolje za usporedbu . Vrlim te najjace na svijetu 😍😍😍 

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2021. 17:43

Ode mi poruka... 🤦‍♀️
    To je bilo zadnji put jer sam htjela vidjeti kakav je, na kraju skoro odgodili transfer jer je izgledao prezreo, a prethodna tri puta sam pila od 3dc i uvijek je bio super. Pocni odmah pa lako prestanes ako se zadeblja dovoljno. I sretno 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

manemoj
    12. Ožujak 2021. 17:44

I tako... Dodje moj muz kući i pita šta majkenzi kažu danas. Ja reko MTB je trudna!!! A on: ajmeeee super wuhuuu, ona je baš zaslužila! Ja ga gledam a on meni: mislim znam da ju nisam u životu vidio ali čini mi se baš ok.. tebi ne? Ja reko pa šta ja znam... S ove crne liste mi i nije baš nešto 😂🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

BAJOMA

Ruska1986

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dakle, radi ove sam slikice malo plakala. Bilo me jako strah to usporediti, a opet, bilo mi je jako bitno (svima koji znaju moju priču znaju zašto).
    Dakle, usporedba crtice na 10DNT u prošlom postupku i u ovom:

Ipak sam morala. 😍😍😍😍

Bajo, ti nisi jos ni rodila, skuzile smo te 😂😂 Lilypie te izdao 😂

Ženo pomagaj kako da stavim da sam rodila .
    Koliko muke sam imala s Lilypie dok sam za trudnocu stavljala , nikako pogodit koji je da sam rodila .

blacksheep

Vidim pitanja za cikle i ananase i ino... Sad nema smisla da nešto počnem kad mi je aspirejšn u pon, jel da?🤦😂😂😂

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Anči 💕
    12. Ožujak 2021. 17:45

Samo da prijavim da sam sluzbeno prolupala..kupila sam role, a nisam stala na njih 10 godina 🤷🏽‍♀️😂 valjda se necu polomit hahahaha

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 17:45

BAJO1

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Andela111, naša Dada bi ti se sad čudila što si tek sad počela piškiti. Ona bi ga piškila od 1DC.blacksheep, kad sam imala ove glupe testove koji ništa ne pokazuju. Da sam od početka imala Muller, bila bi druga priča. Sad sam odradila tu nervozu i strah, gotovo, idućih 8 mjeseci očekujem da ne bude uzbuđenja (gleda ispod oka svoje bebe).
    Sliku sa stomakom mogu poslati već sad
    I mi smo ovdje više od frendica, mi smo čopor.nada86, jeeeeej, ove bebe će se sad i zadržati, mamicu im ljubim.
    A i ti krećeš, ovo je dobitni!BAJO1, mala ti je pamet popila. Nalijepila si opet moju sliku.

Išceprkala sam nešto puno bolje za usporedbu . Vrlim te najjace na svijetu 😍😍😍

Ne mogu vjerovati da je čuvaš/da si je potražila 
    I ja tebe vrlim.
    Iako ne najviše na svijetu, malu Mariju vrlim više 

💔💔💔

BAJOMA
    12. Ožujak 2021. 17:46

manemoj

I tako… Dodje moj muz kući i pita šta majkenzi kažu danas. Ja reko MTB je trudna!!! A on: ajmeeee super wuhuuu, ona je baš zaslužila! Ja ga gledam a on meni: mislim znam da ju nisam u životu vidio ali čini mi se baš ok.. tebi ne? Ja reko pa šta ja znam… S ove crne liste mi i nije baš nešto 😂🥰

Jesi ti to bila vec na ultrazvuku . Jeb nije me bilo samo 4i pol dana. 😍😘

🌼TiKi🌼
    12. Ožujak 2021. 17:47

nada86

🌼TiKi🌼

nada86

Meni endometrij uvijek treba malu pomoc, kada je najbolje poceti sa ciklom i ananasom?

Draga, ja sam pila negdje od 8.dc, mislim od prve folikulometrije pa do transfera. 😘

HvalaKako ste vas dvije ljepotice?

Ma dobro smo, bole me ti kruzni ligamenti zadnjih dana. Pocela me malo lupkati njezno, uglavnom ujutro kad se probudim. Otkad pijem Roidakal, nemam menstrualne grceve. No, cim se vise krecem pojave se pa se bojim da opet rano ne dobijem BH kontrakcije. Zato uglavnom mirujem. Veca je za tjedan dana i dobro napreduje. Posteljica mi je visoko i to mi je jako drago. Nadam se da ces i ti uskoro u nas klub trudnica i drzim najvece fige 🤞❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.