Andella111 meni je trebalo tocno 7 dana da izađe Ovitrelle. Test mi je bio pozitivan 11. dan nakon inseminacije. Mislim da ce ti ponedjeljak najbolje reci stanje stvari, mozes cak i u nedjelju pisnuti, jer je meni taj 11.dan test bio pozitivan iz aviona. Sretno 🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Drage žene!!! Da li je deset dana dovoljno da Ovitrelle iscezne vise iz organizma! Poludecu….. sad sam radila opet test znaci nije jutarnji urin i obicni test iz Mullera neosetljivi dve crte,druga slaba jako ali je tu….🤞
Pa ja mislim da je... Ali znam da je meni receno da nakon inseminacije ne radim test prije neg tek 12ti dan(jer nije kao IVF ili ICSI).. Znaci, ti si ju radila 05.03., sta znaci da je proslo tek 7 dana. Sad, dal se tu sta moze kod inseminacije vidit i dal je rano, ja stvarno ne znam... Nemoj sutra radit test(ili napravi ali ce mozda opet bit tek neka sjenica) neg napravi opet u ned. Tad bi trebala mrvicu tamnija crta bit. Drzim fige na naj, naj, najjace 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
ericaa, trbušnjaci su soooo last year
Ruska1986, i dijeliti savjete mladicama. Pratiti naše snahe da budemo sigurne da će na vrijeme donijeti naše unuke na svijet...
4 sreća, pa ja sam u ovom postupku tako i za sad ne izgleda kao da sam pogriješila
Andela111, to ovisi od osobe do osobe. Piški dalje i gledaj da li se deblja crta. Ako se deblja, onda je trudnoća.
Mullerovi testovi od 13 kn su dokazano najosjetljiviji.
Vrijeme nam je za novu trudnoću iz inseminacije
SeniRemmus, ma beba ima samo još jednog oca i jednu majku. Majci nemam kontakt, saznat će kad dođem na UZV. Drugom ocu sam javila, nešto smo komunicirali drugom temom (heparin) pa sam morala i ovo izbrbljati.
💔💔💔
Moj boravak na ovom forumu se broji tek u danima, ali dovoljno da stvori ovisnost. 😂
MTBica, ne poznajem te uopće, al imam filing da smo stare frendice- znam, ludo. Uglavnom, danas, vozeći se sa zadnje folikulometrije, boreći se sa razočarenjem i strahom, otvorim forum i na tvoju predivnu fotku sa hrpom plusića, počnem u autu vrištati os sreće, kao da se o meni radi! Čestitam!
Mada, moram priznati, da nisi trudna bila bih malo ljuta na tebe! Jer, ono, ženska crna, najcrnija, najlošije prognoze baca sebi, a ne smiješ tješit, ne smiješ bacat pozitivu, ne smiješ niš.. mislim stvarno.. 😏 sve kaj ću ti reći je: eto vidiš! Jesam ti rekla! ( Nisam rekla, ali sam glasno mislila! ) 😂😂😂 Čestitam još jednom!😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Cure puno lijepih vijesti, bas sam sretna, pokusavam pohvatati sve.
Bajo cestitke na maloj princezi Mariji, preslatka je, puno zdravlja i srece joj zelim
Stani sretan rodjendan i da dobijes najlijepsi poklon
MTB wooohooooo pa ti si u svakom postupku trudna, a u ovom ostajes jos bar 8 mjeseci, moramo i tvoju slicicu dobiti sa velikim trbuhom
Lucija tako mi je drago da si se vratila, bas si mi falila, sretno u FET-u
Svim trudnicama raduje me da ste sve dobro i da su bebe zdrave, brige ce nas uvijek pratiti.
Cure u postupku sretno!!!
Ja prijavljujem pocetak pikanja sutra, 17.03. prvi UZV, glava radi, nervoza pocinje. Drzim svima fige
Ma nisam trebala ni raditi ali mi vrag neda mira….hvala sto navijate za mene!❤️Opet se javim za dva dana ako bude crte i dalje….
Ma joj, pa sve bi radile, bez brige! Mislis da sam ja cekala 12ti dan? Aha, kako da ne 😂😂😂 jer kod nas je dijagnoza da inseminacija tesko da moze upalit pa nisam ni ocekivala pozitivan test nit sam vadila betu, unaprijed sam otpisala. Kod vas je drukcije i imate sanse! Tako da ti samo napravi test kad god zelis, ali imaj strpljenja 🤗 a mi se nadamo dobrim vijestima 🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Dakle, radi ove sam slikice malo plakala. Bilo me jako strah to usporediti, a opet, bilo mi je jako bitno (svima koji znaju moju priču znaju zašto).
Dakle, usporedba crtice na 10DNT u prošlom postupku i u ovom:
Ipak sam morala. 😍😍😍😍
Šmattan držimo 🤞 za FET 🥰
Emma predivno od muzica 😘
Stani sretan ti rockaaas, želim ti 👣👶 za najljepši pokloncic 🥰
Stoperice naša eto tebe još malo u drugom tromjesečju 🎊🎊🎊 pa budu i mučnine prošle,, ali nek ste vi nama dobro 😍 sjoooj jesi vidjela kak ta tvoja stoperica raste, još malo pa će te i udarat počet 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Angela111 hvala 😘! Sretno i tebi, za debeli pozitivni test i za školsku trudnoću 🍻
Dakle, radi ove sam slikice malo plakala. Bilo me jako strah to usporediti, a opet, bilo mi je jako bitno (svima koji znaju moju priču znaju zašto).
Dakle, usporedba crtice na 10DNT u prošlom postupku i u ovom:
Ipak sam morala. 😍😍😍😍
Bajo, ti nisi jos ni rodila, skuzile smo te 😂😂 Lilypie te izdao 😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji