Cure moje drage, relativno sam nova tu, par tjedana, ali ovaaaj čopor laaaavica, ja ne mogu to objasniti kolko sam bolje od kad sam tu sa vama...tolko pozitivnija oko svega...a kolko sam tek naučila tu....
Za svaku vašu dobru vijest veselim se kao da je moja, za svaku lošu vijest plačem s vama ❤❤ sve ste mi prirasle srcu kao da vas znam godinama.
Draga Mtb ovo danas, ti tvoji testovi, kao da su moji❣❣ suze radosnice su samo išle 🥳🥳🥳
Vrlim vas ❤❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Andela111, naša Dada bi ti se sad čudila što si tek sad počela piškiti. Ona bi ga piškila od 1DC.
blacksheep, kad sam imala ove glupe testove koji ništa ne pokazuju. Da sam od početka imala Muller, bila bi druga priča. Sad sam odradila tu nervozu i strah, gotovo, idućih 8 mjeseci očekujem da ne bude uzbuđenja (gleda ispod oka svoje bebe).
Sliku sa stomakom mogu poslati već sad
I mi smo ovdje više od frendica, mi smo čopor.
nada86, jeeeeej, ove bebe će se sad i zadržati, mamicu im ljubim.
A i ti krećeš, ovo je dobitni!
BAJO1, mala ti je pamet popila. Nalijepila si opet moju sliku.
💔💔💔
Cure moje drage, relativno sam nova tu, par tjedana, ali ovaaaj čopor laaaavica, ja ne mogu to objasniti kolko sam bolje od kad sam tu sa vama…tolko pozitivnija oko svega…a kolko sam tek naučila tu….
Za svaku vašu dobru vijest veselim se kao da je moja, za svaku lošu vijest plačem s vama ❤❤ sve ste mi prirasle srcu kao da vas znam godinama.
Draga Mtbovo danas, ti tvoji testovi, kao da su moji❣❣ suze radosnice su samo išle 🥳🥳🥳
Vrlim vas ❤❤
Znam, tako sam se ja osjećala kad sam našla ovaj čopor.
Kao da sam bila izgubljena, a onda sam našla dom
I onda je odjednom sve bilo lakše.
💔💔💔
Andela111, naša Dada bi ti se sad čudila što si tek sad počela piškiti. Ona bi ga piškila od 1DC.blacksheep, kad sam imala ove glupe testove koji ništa ne pokazuju. Da sam od početka imala Muller, bila bi druga priča. Sad sam odradila tu nervozu i strah, gotovo, idućih 8 mjeseci očekujem da ne bude uzbuđenja (gleda ispod oka svoje bebe).
Sliku sa stomakom mogu poslati već sad
I mi smo ovdje više od frendica, mi smo čopor.nada86, jeeeeej, ove bebe će se sad i zadržati, mamicu im ljubim.
A i ti krećeš, ovo je dobitni!BAJO1, mala ti je pamet popila. Nalijepila si opet moju sliku.
MTBica, zahvalna na čoporu do neba.. lakše uz čopor proći ove teške trenutke.. Vrlim vas sve, iako vas ne poznajem!.😊
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Cure moje drage, relativno sam nova tu, par tjedana, ali ovaaaj čopor laaaavica, ja ne mogu to objasniti kolko sam bolje od kad sam tu sa vama…tolko pozitivnija oko svega…a kolko sam tek naučila tu….
Draga Mtbovo danas, ti tvoji testovi, kao da su moji❣❣ suze radosnice su samo išle 🥳🥳🥳
Vrlim vas ❤❤
Znam, tako sam se ja osjećala kad sam našla ovaj čopor.
Kao da sam bila izgubljena, a onda sam našla dom
I onda je odjednom sve bilo lakše.
Točno taj osjećaj 🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Meni endometrij uvijek treba malu pomoc, kada je najbolje poceti sa ciklom i ananasom?
blacksheep, nika0302, zato i kažemo, sve za jednu, jedna za sve
nada86, još nisi počela? Kreni!
💔💔💔
blacksheep, nika0302, zato i kažemo, sve za jednu, jedna za svenada86, još nisi počela? Kreni!
Vec? A tek sutra pocinjem sa pikanjem.. Jos krvarim.
Meni endometrij uvijek treba malu pomoc, kada je najbolje poceti sa ciklom i ananasom?
Draga, ja sam pila negdje od 8.dc, mislim od prve folikulometrije pa do transfera. 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nina ne brigaj, ja sam počela rigat u 12 tt do 16 tt (tad sam požalila kaj sam kukala kao ti) 😂😈😋 ili možda budeš sretnuca kao Tuma 🥰
MTB i trebaš se veselit 😍😍 beta će sigurno bit troznamenkasta u to ne sumnjam 🙏😘
Dada ma neće se opet to dogodit! Mislim da ne može povraćanje tako baš utjecat na to. Ja sam i rigala i imala koronu i kasljala ko konj pa je bilo sve dobro! 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️