Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 16:13

Emma05

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 16:14

Lucka007

Meto

Lucija imam jednu ampulu doma. Onda kad sam imala spontani sam ih dobila, a sad nista nije rekao, a na 11dnt je bio 25, jako nizak..

Ne znam kako ti hoces ali ja da ju imam doma zabila bi si tu injekciju 🤦‍♀️…
    Viska P u T ne moze biti, samo manjka..
    Kuzim, i ja sam imala spontani unatoc tim injekcijama ali bar znam da nije bilo do tog…

Slažem se. Ono, za koga za čuvaš, za Bozmu?  

💔💔💔

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 16:15

manemoj

E cure imam možda glupo pitanje 🙈 jel bi ja svojoj soc ginekologici trebala javiti za trudnoću? Mislim, zna da sam u postupku, daje mi recepte za sve i palo mi na pamet jel njima to bitno za nešto? 🙈

Ja sam kod svog soc.otisla samo po prvu uputnicu za MPO i dalje nisam imala veze sa njima, a nisu me nist ni pitali. Jedino je bilo malo frke kad sam otvarala komplikacije, ali to zato sta i moj soc.gin.radi privatno pa se duri kad neko ide kof nekig drugog privatnika. Nije cak ni frka, al je nest mrmljo 🙄 dakle, trebat ce ti prvi put kad budes komplikacije otvarala i poslije isla po doznake kod njih

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 16:16

Ruska1986

manemoj

E cure imam možda glupo pitanje 🙈 jel bi ja svojoj soc ginekologici trebala javiti za trudnoću? Mislim, zna da sam u postupku, daje mi recepte za sve i palo mi na pamet jel njima to bitno za nešto? 🙈

Ja sam kod svog soc.otisla samo po prvu uputnicu za MPO i dalje nisam imala veze sa njima, a nisu me nist ni pitali. Jedino je bilo malo frke kad sam otvarala komplikacije, ali to zato sta i moj soc.gin.radi privatno pa se duri kad neko ide kof nekig drugog privatnika. Nije cak ni frka, al je nest mrmljo 🙄 dakle, trebat ce ti prvi put kad budes komplikacije otvarala i poslije isla po doznake kod njih

Mislim, jedino sam isla po uputnice za neke preglede u trudnoci, vadjenja krvi, itd..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

4 sreća
    12. Ožujak 2021. 16:16

Nymeria.

@4 sreća onda svakako i kod tebe ima smisla ova terapija.😔
    Traži svog dr svakako terapiju da ti da.
    @Bjelis ove aktivne folne ima za kupiti prek neta, a i u ljekarnama, ako slučajno nemaju u tom trenutku naruče ti pa već sljedeći dan dodje. Tak sam ja. Meni se baš sviđa sastav. 👍

Nymeria.

@4 sreća onda svakako i kod tebe ima smisla ova terapija.😔
    Traži svog dr svakako terapiju da ti da.
    @Bjelis ove aktivne folne ima za kupiti prek neta, a i u ljekarnama, ako slučajno nemaju u tom trenutku naruče ti pa već sljedeći dan dodje. Tak sam ja. Meni se baš sviđa sastav. 👍

Obavezno ću tražiti draga.sve na papir zapisat i samo recitirat šta oću pa kud puklo da puklo

ericaa
    12. Ožujak 2021. 16:20

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meto, tebe čekam. Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice.
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak.ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak.Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.
    Kad dolazi beta?

i na mene je prenijela to uzbuđenje, skoro sam zaskakutala sa testom po kancelariji 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    12. Ožujak 2021. 16:21

Ruska1986

manemoj

E super hvala.. mislim nadam se da komplikacije neću otvarati ali hvala ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 16:22

manemoj

Ruska1986

manemoj

E super hvala.. mislim nadam se da komplikacije neću otvarati ali hvala ❤️

Paaaaaaa, nisam ni ja mislila pa mi se poslije 12 tt vise stvrano nije dalo 😂😂 ako nista, trebat ce ti da ti otvori rodiljni 🙂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

AuroraB
    12. Ožujak 2021. 16:22

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

OK, imam vašu pažnju.
    Dakle, nakon toga sam provjerila na istom urinu dva ili tri testića različitog tipa, čisto istraživanja radi. Izgleda li vama ovo kao pozitivan test?

Fotka je top topova  Presretna sam zbog tebe! 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 16:23

Lucijaaaaaaaaaa, dobro nam doslaaaaaaaaa!!! Mogu mislit kojim putevima si sve morala ic da nas nadjes 🙂🙂🙂 svako malo otvaramo novi vol. 😂😂😂 zvucis pozitivno i veselo i bas mi je drago 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.