Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    12. Ožujak 2021. 15:55

Sunny rekao da ne diram nista, povecao euthyrox i u slucaju krvarenja da se javim. Da je to dobra doza utrica..🤷‍♀️ Ja uzimam i duphastone 3x1 na svoju ruku 🤦‍♀️🙈 al bas je uzasno nizak, ni ne kuzim kako🙄 kod mene sve nesto ludo😅❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

4 sreća
    12. Ožujak 2021. 15:59

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pa krenimo redom, ovo je jutrošnji test, zajedno sa testovima od 7DNT i 9DNt kao usporedbom. Nisam bila sretna debljinom crtice, ali istina je da se lijepo podebljala od jučer.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pa krenimo redom, ovo je jutrošnji test, zajedno sa testovima od 7DNT i 9DNt kao usporedbom. Nisam bila sretna debljinom crtice, ali istina je da se lijepo podebljala od jučer.

Draga generacijo čestitam ti😘nek nastavi po skolskom dalje sve.znala sam da će ti uspjeti baš.Od početka sam imala neki filing za tebe

Meto
    12. Ožujak 2021. 15:59

Manemoj, Mila uzv je 24og, danas sam tek 4+2..
    Nije normalno da curka stalno, samo osluskivam kad ce pljusniti odjednom🥺 nema sta vidit, rekao je da bi htio cackati da nesto ne pokrene, a beta bi danas trebala biti oko 500..
    Stvarno se nista ne moze vidjeti jos. 😫😫

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Tuma
    12. Ožujak 2021. 16:00

Miss da, jer harmony treba veću razinu fetalne frakcije od niftya i panorame. Harmony treba najveću razinu ff i zato se i radi kasnije nego nifty. 
    Lucka007 vratila si se❤️❤️❤️❤️❤️ na moj više nikud ici❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Meto
    12. Ožujak 2021. 16:00

Lucija imam jednu ampulu doma. Onda kad sam imala spontani sam ih dobila, a sad nista nije rekao, a na 11dnt je bio 25, jako nizak..

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 16:01

Lucka007, prije sam ja išla tvojim stopama jer sam bila lakoma na kroasane. 
    Ovaj put ću imati lijepu, dosadnu urednu trudnoću i zahtijevam da ti ideš mojim stopama. 
    Btw, jutros sam se vozila autom, upalila radio stanicu, i taman su govorili kako se sve više rađaju blizanci. 

Monkica24, ma ne pada nužno, nego se AFC mijenja iz mjeseca u mjesec. I nećemo sad po negativi, ova trudnica već marljivo baca trudničku prašinu na čopor. 
    Koliko si imala D vitamin prije? Ja sam u mjesec dana digla sa 60 na 90.

Kača, Libo, 4 sreća, hvala. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Ožujak 2021. 16:02

Meto, tebe čekam.  Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.  
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice. 
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.  
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak. 

ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak. 

Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.  
    Kad dolazi beta?

💔💔💔

MISS
    12. Ožujak 2021. 16:03

Meto ja san curkala 2 tj tako da znas , moze sve bit ok ..samo ti stavljaj utrice ,pij duphastone i miruj. Brzo ce taj 24. 🙏🙏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Tuma
    12. Ožujak 2021. 16:03

Meto

Manemoj, Mila uzv je 24og, danas sam tek 4+2..
    Nije normalno da curka stalno, samo osluskivam kad ce pljusniti odjednom🥺 nema sta vidit, rekao je da bi htio cackati da nesto ne pokrene, a beta bi danas trebala biti oko 500..
    Stvarno se nista ne moze vidjeti jos. 😫😫

A gle, beba se namjesta. Neki su skloniji krvaruckanjima i smedarenja od drugih. Ja znam gro žena koje su se normalno seksale u trudnoći i sve super, a ja 2 puta stavila utrice bez rukavica, oba puta prokrvarila, jednom s mužem se malo zanijela bez samog seksa, opet prokrvarila.... Sve je u redu i ne vide razlog, al očito je kod mene sve osjetljivije. Možda je tako i kod tebe, pa zato smedaris.... Al ja vjerujem da će bit sve kak treba 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    12. Ožujak 2021. 16:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meto, tebe čekam. Jesmo se dogovorili da ćemo skupa ovo odraditi. Vidiš kako sam poslušna.
    Mama bezuvjetno voli svoju djecu, čak i kad su Škorpijice.
    Da, i mene je ta zadnja slika dotukla.
    Nalijepila sam ti jučer filmić o smeđarenju, vidim da ga nisi pogledala. Skraćeno, normalno je, u manje od 10% slučajeva uspiju naći uzrok. Zapravo to naše bebe naprave kuršlus po maternici, ali sve je mini pa se ne vidi na UZV.

BjeliS, hahhahaha, koliko si uzbuđena što ova ima peak.ericaa, ja bih se zabrinula, BjeliS zvuči kao da bi i ona mogla rastaviti tvog muža od sreće što ti imaš peak.Emma05, ma super za igračke za Av-avicu. Tako treba, da beba odmah bude presretna što je došla svojoj novoj obitelji.
    Kad dolazi beta?

Rekli su popodne oko 18h🙄😏

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.