Nina92kod doktorice Lane Škgratić u Petrovoj🌺
Elanapravi kako i sama smatraš da je najbolje, ali testić svakako napravi kroz koji dan. Da li si odlučila u kojoj klinici nastavljaš?
MaloTeleja ne znam oko ćega bi se ti uopće i trebala brinuti 😌 Beta ti je bila vrhunska, to sve bude 🔝AuroraB, kakva je doktorica Škgratić? Ja sam sad prebačena k njoj od doktora Tomičića, i vidjet ću ju prvi put kad dođem na UZV 7.d.c., a na ovog doktora sam se baš naviknula. A sad me baš zanima kakva je ona?
Pa jasno, mlad i zgodan, i ja bi se brzo naviknula na njega😂 Dr. Škrgatić je 🔝, smirena, stručna i topla! Jedino što moraš biti spremna da folikulometrije stvarno kratko traju pa nećeš puno vremena provesti sa doktoricom, najbitniji dio si odradila sa Tomičićem, a to je određivanje terapije… Kakva ti je propisana?
Missbaš mi je krivo što je takva situacija 😣… Imaj vjere i samo miruj, a znam da ni to nije lako 😘 Čuvaj se❤
Metoda, prvo idem na propuhivanje ovog preostalog jajovoda sa sljedećim ciklusom, a na postupak idem u travnju, kako sada stvari stoje početkom travnja..
Lucyinthesky same back to you😊
WomenNameti se isto opusti i malo se primiri, bude to sve ok☺️
Hahaha, da između ostalog i jako dobar doktor! 🙂
Ajde super, bar sam smirena da je dobra doktorica nema veze kolko se družim s njom 🙈🙈
Terapija koja je propisana je Rekovelle i zadnji d.c. je Orgalutran. (valjda sam sve dobro napisala 🤣)
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
MTB . ja mislim da ipak gledaju koliko spontanih si imala koliko godina imas. I te neke nalaze detaljnije. Ja sam imala 6 spontanih. Nazalost. Al ne odustajem . Nisam taj tip koji se lako predaje iako se nekad pojedem od zivaca i nervoze
Ma i jedan je previše, a kamoli šest
Mislim da meni u "korist" idu godine, nadam se da će mi dati terapiju usprkos "malom" broju spontanih.
Neki kažu stara si, normalno da ćeš imati spontane, navikni se.
Ja kažem, ok, na godine ne mogu utjecati, ali na stanja na koja mogu utjecati - želim.
Inače, nalazim svakakve informacije koliki je postotak spontanih radi kromosomske greške: neki kažu da je čak 50%, a neki da je 70%. Meni je i jedno i drugo premali postotak da bih svaki spontani "otpisala" na račun greške prirode. Kad god su govorili da je većina takvih, ja sam mislila da pričaju barem o 90 ili 95%.
Ma kakve kromosomske greske. Curicu sam izgubila u 15 tt trudnoce. Nije imala nikakvu gresku. Radila sam kompletan nifty test. I opet joj stalo srce kucat. Nisam niti znala do ultrazvuka
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Bozma a tako je prep.dr.mpo 😣
Aurora je ta dr.sad u Petrovoj? Nisam upamtila gdje si to bila, oprosti..
Da, ona je moja doktorica iz Petrove gdje sam i išla na prve konzultacije prije točno godinu dana… pa se odužilo sve zbog korone, te sam zbog toga i otišla u IVF jer se u Petrovoj dugo čekalo na postupke.
Ta divna o kojoj pričaš? Ides sad tamo?
oharascarlett14@gmail.com
MTB . ja mislim da ipak gledaju koliko spontanih si imala koliko godina imas. I te neke nalaze detaljnije. Ja sam imala 6 spontanih. Nazalost. Al ne odustajem . Nisam taj tip koji se lako predaje iako se nekad pojedem od zivaca i nervoze
Mislim da meni u "korist" idu godine, nadam se da će mi dati terapiju usprkos "malom" broju spontanih.
Ja kažem, ok, na godine ne mogu utjecati, ali na stanja na koja mogu utjecati - želim.
Inače, nalazim svakakve informacije koliki je postotak spontanih radi kromosomske greške: neki kažu da je čak 50%, a neki da je 70%. Meni je i jedno i drugo premali postotak da bih svaki spontani "otpisala" na račun greške prirode. Kad god su govorili da je većina takvih, ja sam mislila da pričaju barem o 90 ili 95%.
Ma kakve kromosomske greske. Curicu sam izgubila u 15 tt trudnoce. Nije imala nikakvu gresku. Radila sam kompletan nifty test. I opet joj stalo srce kucat. Nisam niti znala do ultrazvuka
Isusek 😞❤🙏
oharascarlett14@gmail.com
Sbjelis da, idem tamo dalje na postupak i propuhivanje jajovoda...
Ina 💔💔💔😚
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo mene s pregleda , stvari stoje poprilicno isto :
Hematom je i dalje tu,velik i opasan za bebu..reka mi je da se moze desit prijevremeno odvajanje posteljice (abrupcija - kao i Tiki 😢) i moze izazvat spontani…doktor kaze da je bas opasno,da moram mirovat strogo strogo i da su šanse 50-50…
Nekad se apsorbira samo od sebe,a nekad izazove spontani… Hematom je velik 3*1*6 cm i iznad je bebe, na bas nezgodnom mjestu..
Reka je da nista ja nisam kriva,da mi ne preostaje nista nista nego mirovat i molit Boga 🙏
🙏🙏🙏🤗❤️
Bajo ti si još u jednom komadu? 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ja sam govorila o svom spontanom
U visokim trudnoćama, ako se radio neki od NIPT testova i ako je mini anomaly bio dobar, ne može biti riječ o kromosomskoj greški.
💔💔💔
Ja nisam normalna.
To si dobro nasla. Ajmo se fino sve mi bockat pa makar licile na cjedilo. Nema nam druge.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sve je to divno krasno, ali ja sam dobila nalaze iz Vinogradske. Nakon samo 32 dana!!!
Dakle, konačno, situacija je ova:
Antitrombin - 114 (ref 70 do 120)
Protein C - 126 (ref 70 do 140)
Protein S - 114 (ref 70 do 123)
Mutacije:
F2, genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
FV Leiden,genotip G/G, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
PAI-1. genotip 5G/4G, heterozigot
MTHFR, genotip C/C, Homozigot divljeg tipa; Polimorfizam nije utvrđen
I tak. Može komentar od upućenih?
Ja sam ti isto hererozigot 5g/4g . Rekla ginekologica da to nije zabrinjavajuce. A za ostalo ti nebi znala pomoc. 🙄 al eto izgleda da ovoj mojoj sa nalaza nikad nista nije zabrinjavajuce al smo ipak na 4 spontana + 2 biokemijske
Na Vol2 je Grizli koja je isto imala hrpu spontanih. Njoj su isto našli samo heterozigota (koliko sam za sad shvatila, nisam još pročitala cijeli topic), tvrdili su da to ne može biti uzrok spontanih i da je vjerojatno još nešto neotkriveno. Krenula je na IVF, ostala trudna, sve ih izmatretirala da joj daju heparin iako kao nije kandidat. Da li radi toga ili ne, to dijete je rodilaMTBPitaj G. za heparin i/ili Andol 100, on se ne boji ih prepisati, pogotovo za PAI mutacije. Jedino, ne znam koji mu je stav za heterozigotne mutacije. I po mojim istraživanjima je bolje ne riskirati čak ni s blagim mutacijama, zato sam forsirala heparin i na Sv.Duhu i tu, a forsirat ću ga i dalje. Imam i obiteljsku anamnezu trombofilije pa ne odustajem od heparina nikako
MTB, meni je Gić prepisao Clexane. Ja sam PAI i MTHFR heterozigot. Mislim da on ne komplicira puno oko toga jer to ti neće naškoditi, a možda može pomoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji