Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    16. Veljača 2021. 21:51

🌼TiKi🌼

Miss javim se. 😘
    Tuma ako zelis kutiju i po Elebaby kapsula, javi mi se na e-mail tikica3003@gmail.com sa svojom adresom.

Evo šaljem mail 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

BAJOMA
    16. Veljača 2021. 21:51

AuroraB

Bajoti si još u jednom komadu? 🙂

Jucer bila na pregledu. Zatvorena skroz reko mi gin da neviruje da cu prije termina rodit. A i obecala sam da cu poslat poruku kad krenu trudovi 😘

• Ludakopatka
    16. Veljača 2021. 21:52

MISS

Evo mene s pregleda , stvari stoje poprilicno isto :
    Hematom je i dalje tu,velik i opasan za bebu..reka mi je da se moze desit prijevremeno odvajanje posteljice (abrupcija - kao i Tiki 😢) i moze izazvat spontani…doktor kaze da je bas opasno,da moram mirovat strogo strogo i da su šanse 50-50…
    Nekad se apsorbira samo od sebe,a nekad izazove spontani… Hematom je velik 3*1*6 cm i iznad je bebe, na bas nezgodnom mjestu..
    Reka je da nista ja nisam kriva,da mi ne preostaje nista nista nego mirovat i molit Boga 🙏

Onda ćemo i mi moliti s tobom💪😎

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Astra81
    16. Veljača 2021. 21:52

MTB

Astra81, hvala na info. Ja ovdje skupljam municiju da pregovaram s njim, samo i dalje ne znam što mi treba. Andol100? Heparin? Fragmin? Sad i Clexane?

Clexane je heparin. Hematolozi i ginekolozi nikad neće doći na zelenu granu po pitanju heparina. Zato ga za ovu dijagnozu nikad nećeš dobiti preko HZZO-a. Ali kaže Gić da su ginekolozi skloni to propisati za svaki slučaj da ne bi kasnije zgrušavanje izazvalo pobačaj. Možda rizik i nije tako velik, ali nismo baš u godinama kad imamo vremena nizati spontane.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 21:55

Astra81

MTB

Astra81, hvala na info. Ja ovdje skupljam municiju da pregovaram s njim, samo i dalje ne znam što mi treba. Andol100? Heparin? Fragmin? Sad i Clexane?

Clexane je heparin. Hematolozi i ginekolozi nikad neće doći na zelenu granu po pitanju heparina. Zato ga za ovu dijagnozu nikad nećeš dobiti preko HZZO-a. Ali kaže Gić da su ginekolozi skloni to propisati za svaki slučaj da ne bi kasnije zgrušavanje izazvalo pobačaj. Možda rizik i nije tako velik, ali nismo baš u godinama kad imamo vremena nizati spontane.

Eh da, baš to. Nitko nije u godinama kad mu se da nizati spontane, ali mi pogotovo.
    Super, hvala na razjašnjenju oko Clexanea, nisam to još proučavala pa znam samo što je Andol 
    Njega od svih mojih nalaza zanima samo trombofilija, više me puta pitao kad će mi doći, tako da vjerujem da će mi propisati. Briga me što moram plaćati, bitno da mi on da recept.
    A što je fragmin? 

💔💔💔

Ina85
    16. Veljača 2021. 22:01

MTB

Ina85

U kojem tjednu si imala spontani? Koliko imas godina? Meni je dok rekla da ce mi prepisat clexane

Godine su mi u potpisu
    Imam 41. Moj je bio rani spontani. Beba se prestala razvijati u 7tt, ali je srce prestalo kucati u 9tt. Kiretaža je bila u 10tt.

Razumijem te, prosla sam i to 😕 , ja pojma nemam staje clexane to mi je brzinski spomenula. Sutra je sve ispitujem . Samo znam da su igle u pitanju. Ima da bjezim po kuci a muz ce igrat pikado

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 22:03

Da podijelim ovdje.
    Isplanirala sam si za ovaj postupak (u svom planu suplemenata ) da ću početi piti Melatonin sa 1DC. Kako je preporuka da se pije 3mg, a MM me upozorio da je on od 1mg sav grogi cijeli idući dan i da spava tu noć kao medvjed, malo sam se prepala. On mi je preporučio da pijem 0.5mg, a ja sam odlučila preko vikenda (dan prije 1DC) krenuti sa 1mg pa da mi nije bed ako se onesvijestim.
    Anyway, prvu večer, popijem ja 1mg i provedem pola noći gledajući u strop i mrzeći ovog kraj sebe što spava snom pravednika. Dakle, standardna noć. 
    Kažem OK, možda će drugu večer biti bolje, možda treba uzimati neko vrijeme. Popijem ja 1mg, i brojim mu pola noći sve svece i posprdnim glasom (u sebi) ponavljam sve što mi je on rekao o Melatoninu.
    Treća noć (noćas) rekoh, što je previše, previše je. Uzela 2mg. Sat vremena kasnije, malo sam se osjećala kao da sam pod drogama, lupilo me paralelno na spavanje i na ljubav prema cijelom svijetu. Oteturala sam u krevet. Zaspala. Probudila se u 6. Spavala samo 6 sati, ali imam osjećaj da je to bio onaj dublji, relaksirajući san jer sam se stvarno lijepo opustila.
    Danas uzimam 3mg, dosta je bilo zafrkancije. 

💔💔💔

• Ludakopatka
    16. Veljača 2021. 22:06

MTB

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Ja nisam normalna.

ahahahhahahaa, umirem
    ja sam našla ovo
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3909138/
    skrolaj dole na tablicu, pogledaj koliko je veći postotak pobačaja i implatation failurea sa ovom mutacijom u odnosu na druge
    Mari2020 AMH je niši ali dosta si stanica dobila a i još si mlada, ja bi radije poslušala doktora i probala sa dodacima. Ako ne upali privatnike ostavi za kraj. Kod kojeg si dr., šta ti je preporučio da piješ?

Eh, po ovome ispada da je moj hetero PAIć najopasniji.
    Pih.
    Dakle, andol100, heparin ili fragmin, što trebam?

Bravo da su curke našle studije, to nisu one koju sam ja našla i pokazala doktoru, što znači da ima više takvih studija. 
    Ja sam i po forumima skužila kroz godine da je dosta curka koje su imale spontani imale PAI mutaciju, pa sam zato i išla sama čeprkat i tražit odgovore

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 22:06

Ina85

MTB

Ina85

U kojem tjednu si imala spontani? Koliko imas godina? Meni je dok rekla da ce mi prepisat clexane

Godine su mi u potpisu
    Imam 41. Moj je bio rani spontani. Beba se prestala razvijati u 7tt, ali je srce prestalo kucati u 9tt. Kiretaža je bila u 10tt.

Razumijem te, prosla sam i to 😕 , ja pojma nemam staje clexane to mi je brzinski spomenula. Sutra je sve ispitujem . Samo znam da su igle u pitanju. Ima da bjezim po kuci a muz ce igrat pikado

Mah, ovo moje je ništa u odnosu na ovo što ste prošle ti i još neke lavice tu.
    Jedino što mene pritišće taj vremenski rok, zato mi se ne gubi vrijeme na zajebancije.
    A ovo za pikado, umirem 
    Ja se volim sama pikati, samo ću morati pronaći komad kože koji je u kakvom takvom stanju. Sad si dajem dvije pikalice paralelno, kad krenem i sa supresijom, bit će zabavno 

💔💔💔

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 22:10

MTB

Da podijelim ovdje.
    Isplanirala sam si za ovaj postupak (u svom planu suplemenata) da ću početi piti Melatonin sa 1DC. Kako je preporuka da se pije 3mg, a MM me upozorio da je on od 1mg sav grogi cijeli idući dan i da spava tu noć kao medvjed, malo sam se prepala. On mi je preporučio da pijem 0.5mg, a ja sam odlučila preko vikenda (dan prije 1DC) krenuti sa 1mg pa da mi nije bed ako se onesvijestim.
    Anyway, prvu večer, popijem ja 1mg i provedem pola noći gledajući u strop i mrzeći ovog kraj sebe što spava snom pravednika. Dakle, standardna noć.
    Kažem OK, možda će drugu večer biti bolje, možda treba uzimati neko vrijeme. Popijem ja 1mg, i brojim mu pola noći sve svece i posprdnim glasom (u sebi) ponavljam sve što mi je on rekao o Melatoninu.
    Treća noć (noćas) rekoh, što je previše, previše je. Uzela 2mg. Sat vremena kasnije, malo sam se osjećala kao da sam pod drogama, lupilo me paralelno na spavanje i na ljubav prema cijelom svijetu. Oteturala sam u krevet. Zaspala. Probudila se u 6. Spavala samo 6 sati, ali imam osjećaj da je to bio onaj dublji, relaksirajući san jer sam se stvarno lijepo opustila.
    Danas uzimam 3mg, dosta je bilo zafrkancije.

A za šta je to?

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.