Ja nisam normalna.
ahahahhahahaa, umirem
ja sam našla ovo
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3909138/
skrolaj dole na tablicu, pogledaj koliko je veći postotak pobačaja i implatation failurea sa ovom mutacijom u odnosu na druge
Mari2020 AMH je niši ali dosta si stanica dobila a i još si mlada, ja bi radije poslušala doktora i probala sa dodacima. Ako ne upali privatnike ostavi za kraj. Kod kojeg si dr., šta ti je preporučio da piješ?
Eh, po ovome ispada da je moj hetero PAIć najopasniji.
Pih.
Dakle, andol100, heparin ili fragmin, što trebam?
💔💔💔
Magnolia, i ja sam sretni dobitnik 😁.mene je on odmah i poslao to vadit, inace da nije sumnjam da bi me ovi u bolnici slali. Oni nisu ni htjeli pogledat nalaz, kad sam ga isla pokazat rekli su: ako nemas nista na faktor II i V ni ne vadi nalaz, sve ostalo je nista😂
AAALLLIIII i na am stranicama pišu da je dovoljan baby aspirin....
Da se bar to tako lako rješava
Drage Žene, meni bi trebao jedan savjet. Moj problem je nizak AMH 0,4 a imam 33 godine. U Splitu san u bolnici u 12 mjesec bila na prvom IVF, i u tom postupku sam došla do zadnjeg dijela (izvađene su mi 4 jajne stanice, dvije oplođene i vračene) ali gestacijska vrećica se na žalost nije razvila. To mi je sa tabletama uspijelo da izađe, i sada čekam prvu menstruaciju nakon toga. I sada bi mi trebao savjest, bila sam u privatnika i on mi je rekao da odmah sa menstruacijom krećemo u novi postupak, a u bolnicu kada sam otišla doktor mi je sada dao tri vrste tableta sa pijem idućih mjesec i pol dana da mi se poprave jajne stanice. I sad ne znam dali da odmah krenem u privatnika, ili da pijem tablete, što bi značilo ću u postupak ići za 2,3 mjeseca tek.. Kako mi je nizak AMH to mi se čini kao gubljenje vremena kojeg nemam, tako da ni sama ne znam što da, radimMari2020, dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna. Pročitaj prvih par stranica foruma i napravi potpis kako bi se mogli pratiti.
AMH ti nije toliko veliki problem kad očito imaš lijepi broj jajnih stanica. Ovdje imamo žene sa osjetno većim AMH (u kojoj je to mjernoj jedinici?) i sa manjim brojem jajnih stanica.
Moram priznati da mi se sviđa ovo što ti je doktor u bolnici rekao. Ionako bi trebala napraviti pauzu to ožujka (najmanja pauza između stimulacija bi trebala biti 3 mjeseca), a ima smisla da ipak popraviš malo kvalitetu stanica i onda kreneš u ožujku ili travnju - neovisno o tome ideš li privatno ili u bolnici. Na kraju krajeva, što imaš od brzog postupka ako ti se ponovi ovo što se dogodilo sad.
Koje ti je tablete preporučio doktor?
Hvala, ti , malo si me utješila... Cijelo vrijeme sam Novalac pila, sada mi je uz Novalac rekao da uzmem: Omega 3, Inofolic i Koenzim Q10 od 600 mg što nigdje nisam našla, ima na internetu ali se mjesec dana čeka pošiljka, tako da sam se mislila od 120 mg uzet .
33 god, AMH 0.4
12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
04/2021 IVF - beta 1.7
AuroraB, ja sam se cak razmisljala o Petrovoj prosle godine u ovo doba i kako ne znam doktore, a tu se manje o njima pisalo, isla sam na to da mi njeno ime zvuci najbolje i da za promjenu idem u doktorice 🙈. I onda je dosla korona, pa potres i tako sam ostala tu. Kasnije su dosta popularne bile privatne klinike koje rade sa hzzo pa sam Petrovu malo i zaboravila
Mogu ti samo reći, da kad sam vidjela njezin pristup određivanju terapije za moj sljedeći postupak, da bi se ja usudila sa punim povjerenjem tebe uputiti na nju. Znači žena je ispred sebe stavila sve papire iz mojih postupaka, pozvala embriologicu u ordinaciju, i konzultirala se sa njom i još jednom doktoricom. Skupa su analizirale moj karton u koji se upisuju ti podaci o stanicama. Pričala je naglas sve o čemu razmišlja, objasnila mi kako koji lijek djeluje i slično. Bila sam kod nje minimalno 45min. Mislim da takav pristup tebi treba. Rekla mi je da kad netko ide treći puta u postupak, da ona to shvaća vrlo ozbiljno i da se uvijek tako voli pokonzultirati sa kolegama. Ja ne znam što čovjek/ doktor može više od sebe dati nego je ona meni dala. Ne kažem da će to sad zbog toga uspjeti, ali mislim da sam imala čast da mi ona bude doktorica. Evo.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss sretan rođendan s malim zakasnjenjem, i zelim ti od srca da ovu borbu dobije tvoj mali borac ❤️ zao mi je da nisi cula umirujuće vijesti na ovom uzv, ali cuvaj se, odmaraj i vjeruj u dobro 💗
Sanjich beta je top, čestitam 🥳
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bozma a tako je prep.dr.mpo 😣
Aurora je ta dr.sad u Petrovoj? Nisam upamtila gdje si to bila, oprosti..
oharascarlett14@gmail.com
Hvala, ti , malo si me utješila… Cijelo vrijeme sam Novalac pila, sada mi je uz Novalac rekao da uzmem: Omega 3, Inofolic i Koenzim Q10 od 600 mg što nigdje nisam našla, ima na internetu ali se mjesec dana čeka pošiljka, tako da sam se mislila od 120 mg uzet .
Dobre ti je preporuke dao.
KoenzimQ10 možeš kupiti sa iherba ili Vitacosta, traje par tjedana, ali ako naručiš express (što se plaća) dođe za par dana.
Osim toga, imaš i ovu stranicu: https://www.lifeextensioneurope.com/
Od njih bi trebalo doći za par dana. Ja sam naručila u nedjelju, javim kad mi stigne (navodno bi trebalo do kraja tjedna). S tim da sam ja uzela besplatni shipping, možda i ovdje može express.
Ovo nije sprint, ovo je maraton. Nema smisla izgubiti nekoliko mogućih trudnoća jer smo nestrpljive. To ne znači da ćeš sad odugovlačiti pola godine, ali da ćeš si uzeti mjesec dana da se malo pripremiš bolje i povećaš si šanse - zašto ne? Zapiši se odmah kod njih za postupak, a ti kreni sa uzimanjem suplemenata. Neka i muž uzme nešto, nisu ni oni cvjećke.
💔💔💔
Mari2020 potpisujem sve što ti je MTB rekla...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Bozma a tako je prep.dr.mpo 😣
Aurora je ta dr.sad u Petrovoj? Nisam upamtila gdje si to bila, oprosti..
Da, ona je moja doktorica iz Petrove gdje sam i išla na prve konzultacije prije točno godinu dana... pa se odužilo sve zbog korone, te sam zbog toga i otišla u IVF jer se u Petrovoj dugo čekalo na postupke.
Evo mene s pregleda , stvari stoje poprilicno isto :
Hematom je i dalje tu,velik i opasan za bebu..reka mi je da se moze desit prijevremeno odvajanje posteljice (abrupcija - kao i Tiki 😢) i moze izazvat spontani…doktor kaze da je bas opasno,da moram mirovat strogo strogo i da su šanse 50-50…
Nekad se apsorbira samo od sebe,a nekad izazove spontani… Hematom je velik 3*1*6 cm i iznad je bebe, na bas nezgodnom mjestu..
Reka je da nista ja nisam kriva,da mi ne preostaje nista nista nego mirovat i molit Boga 🙏
🙏🙏🙏🙏
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji