Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    16. Veljača 2021. 20:10

Miss javim se. 😘
    Tuma ako zelis kutiju i po Elebaby kapsula, javi mi se na e-mail tikica3003@gmail.com sa svojom adresom. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

16. Veljača 2021. 20:13

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia, jesi sta kupila onu vecer? U nedjelju je opet sve bilo na 20% 😂. Danas mi je nesto extra dosadno kad o tome razmisljam 🙈

Zara🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

i ja sam se malo raspištoljila prošli tjedan  . Za mutacije, malo čudno da ih sve koje smo radile te pretrage imamo iste mutacije. Imaš link na ta istraživanja? i nisi mi rekla je li ti došao onaj drugi dio nalaza?

AuroraB
    16. Veljača 2021. 20:13

ma2013

AuroraB

Nina92kod doktorice Lane Škgratić u Petrovoj🌺
    Elanapravi kako i sama smatraš da je najbolje, ali testić svakako napravi kroz koji dan. Da li si odlučila u kojoj klinici nastavljaš?
    MaloTeleja ne znam oko ćega bi se ti uopće i trebala brinuti 😌 Beta ti je bila vrhunska, to sve bude 🔝
    AuroraB, kakva je doktorica Škgratić? Ja sam sad prebačena k njoj od doktora Tomičića, i vidjet ću ju prvi put kad dođem na UZV 7.d.c., a na ovog doktora sam se baš naviknula. A sad me baš zanima kakva je ona?

Pa jasno, mlad i zgodan, i ja bi se brzo naviknula na njega😂 Dr. Škrgatić je 🔝, smirena, stručna i topla! Jedino što moraš biti spremna da folikulometrije stvarno kratko traju pa nećeš puno vremena provesti sa doktoricom, najbitniji dio si odradila sa Tomičićem, a to je određivanje terapije... Kakva ti je propisana?
    Miss baš mi je krivo što je takva situacija 😣... Imaj vjere i samo miruj, a znam da ni to nije lako 😘 Čuvaj se❤
    Meto da, prvo idem na propuhivanje ovog preostalog jajovoda sa sljedećim ciklusom, a na postupak idem u travnju, kako sada stvari stoje početkom travnja..
    Lucyinthesky same back to you😊
    WomenName ti se isto opusti i malo se primiri, bude to sve ok☺️

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Veljača 2021. 20:17

Ina85

MTB . ja mislim da ipak gledaju koliko spontanih si imala koliko godina imas. I te neke nalaze detaljnije. Ja sam imala 6 spontanih. Nazalost. Al ne odustajem . Nisam taj tip koji se lako predaje iako se nekad pojedem od zivaca i nervoze

Ma i jedan je previše, a kamoli šest 
    Mislim da meni u "korist" idu godine, nadam se da će mi dati terapiju usprkos "malom" broju spontanih.
    Neki kažu stara si, normalno da ćeš imati spontane, navikni se.
    Ja kažem, ok, na godine ne mogu utjecati, ali na stanja na koja mogu utjecati - želim.
    Inače, nalazim svakakve informacije koliki je postotak spontanih radi kromosomske greške: neki kažu da je čak 50%, a neki da je 70%. Meni je i jedno i drugo premali postotak da bih svaki spontani "otpisala" na račun greške prirode. Kad god su govorili da je većina takvih, ja sam mislila da pričaju barem o 90 ili 95%.

💔💔💔

16. Veljača 2021. 20:18

Bozma 🍀🐞

Magnolia

Bozma 🍀🐞

Magnolia, jesi sta kupila onu vecer? U nedjelju je opet sve bilo na 20% 😂. Danas mi je nesto extra dosadno kad o tome razmisljam 🙈

Zara🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

i ja sam se malo raspištoljila prošli tjedan . Za mutacije, malo čudno da ih sve koje smo radile te pretrage imamo iste mutacije. Imaš link na ta istraživanja? i nisi mi rekla je li ti došao onaj drugi dio nalaza?

Sve je došlo, drugo sve mi je ok, protein s, protein c, antotrombin, lupus, homocistein, sve osim prolaktina... A nisam spremila, idem pokusati naci ponovo. I da, izgleda da bas dosta ljudi ima te mutacije.

• *.Women_name.*
    16. Veljača 2021. 20:21

AuroraB

ma2013

AuroraB

Nina92kod doktorice Lane Škgratić u Petrovoj🌺
    Elanapravi kako i sama smatraš da je najbolje, ali testić svakako napravi kroz koji dan. Da li si odlučila u kojoj klinici nastavljaš?
    MaloTeleja ne znam oko ćega bi se ti uopće i trebala brinuti 😌 Beta ti je bila vrhunska, to sve bude 🔝
    AuroraB, kakva je doktorica Škgratić? Ja sam sad prebačena k njoj od doktora Tomičića, i vidjet ću ju prvi put kad dođem na UZV 7.d.c., a na ovog doktora sam se baš naviknula. A sad me baš zanima kakva je ona?

Pa jasno, mlad i zgodan, i ja bi se brzo naviknula na njega😂 Dr. Škrgatić je 🔝, smirena, stručna i topla! Jedino što moraš biti spremna da folikulometrije stvarno kratko traju pa nećeš puno vremena provesti sa doktoricom, najbitniji dio si odradila sa Tomičićem, a to je određivanje terapije… Kakva ti je propisana?
    Missbaš mi je krivo što je takva situacija 😣… Imaj vjere i samo miruj, a znam da ni to nije lako 😘 Čuvaj se❤
    Metoda, prvo idem na propuhivanje ovog preostalog jajovoda sa sljedećim ciklusom, a na postupak idem u travnju, kako sada stvari stoje početkom travnja..
    Lucyinthesky same back to you😊
    WomenNameti se isto opusti i malo se primiri, bude to sve ok☺️

❤️❤️❤️
    Pokušat ću 😂 već ste mogli primijetiti kroz ovo kaj si pišemo da sam panicar ogromni općenito u životu. Znam da to ne pamože i nikud ne vodi, ali eto trudim se samo si nekad nemogu pomoć 🙈 oprostite na tim ispadima panike Al etooo kaj ću kad sam takva 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    16. Veljača 2021. 20:25

MISS

Hvala cure ❤️❤️❤️❤️ puno mi znaci vasa podrška..
    Tiki možes mi se javiti na mail zaranakit@gmail.com ako ti nije problem 🙏

A jebemu misa... 😔 tu smo za tebe, to znas! ❤💜 sta god treba, samo javi! Ali ja vjerujem da je to jedan snazan bebac i da ce on to sve izgurat bez pol beda! Sta njemu moze neki glupi hematom? Drz nam se 💜❤🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Mari2020
    16. Veljača 2021. 20:30

Drage Žene, meni bi trebao jedan savjet. Moj problem je nizak AMH 0,4 a imam 33 godine. U Splitu san u bolnici u 12 mjesec bila na prvom IVF, i u tom postupku sam došla do zadnjeg dijela (izvađene su mi 4 jajne stanice, dvije oplođene i vračene) ali gestacijska vrećica se na žalost nije razvila. To mi je sa tabletama uspijelo da izađe, i sada čekam prvu menstruaciju nakon toga. I sada bi mi trebao savjest, bila sam u privatnika i on mi je rekao da odmah sa menstruacijom krećemo u novi postupak, a u bolnicu kada sam otišla doktor mi je sada dao tri vrste tableta sa pijem idućih mjesec i pol dana da mi se poprave jajne stanice. I sad ne znam dali da odmah krenem u privatnika, ili da pijem tablete, što bi značilo ću u postupak ići za 2,3 mjeseca tek.. Kako mi je nizak AMH to mi se čini kao gubljenje vremena kojeg nemam, tako da ni sama ne znam što da, radim 

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

16. Veljača 2021. 20:31

AuroraB, ja sam se cak razmisljala o Petrovoj prosle godine u ovo doba i kako ne znam doktore, a tu se manje o njima pisalo,  isla sam na to da mi njeno ime zvuci najbolje i da za promjenu idem u doktorice 🙈. I onda je dosla korona, pa potres i tako sam ostala tu. Kasnije su dosta popularne bile privatne klinike koje rade sa hzzo pa sam Petrovu malo i zaboravila

16. Veljača 2021. 20:33

Bozma post mi je na vol4 jer mi je ostao link od vol 4🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.