Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    12. Ožujak 2021. 11:02

Nymeria, hvala na info. Mene alergija unisti u ovom periodu godine. Ono sta ie meni pulmolog prepisa su Budelin pumpica plus Singulair tablete,to se moze koristiti u trudnoci. InAce imM alergijsku astmu. Jedino trebam izbaciti Nixar. Sad ce mi supee doci tvoj info da se naoružam drugim tabletama za alergiju. Hvala! 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

stani
    12. Ožujak 2021. 11:06

Pozdrav svim lavicama, stvarno ste se raspisale, ima svega vidim, a vidim i lijepih frizura 😍 
    Od mene samo prijava da mi je sutra transfer 5dnevni, kazu da ce bit smrzlica, sutra cu vise znati, dosta su sturi sa informacijama.
    Eto bio mi je rodjendan jucer pa se nadam lijepom poklonu u ovom mjesecu🙏🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

manemoj
    12. Ožujak 2021. 11:07

MTB gdje je taj Muller u koji ideš? Treba covid test za njega? 🙄😂
    Ajde malo brže to.. ja sastanke odgadjam da mogu pratiti live, cure čekaju da krenu kuću čistiti... Mislim... 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Emma05
    12. Ožujak 2021. 11:07

ericaa

vuky

Ericato je i mene mučilo…. pa sam na kraju kad sam dobila isla odraditi covid test! jesi zvala gore da ih pitas sto ako dobijes u ned? a nema testiranja!? Meni se pogodilo da me narucila za testiranje i da sam taj dan i dobila- a test vrijedi 48h od kad ga dobijes ( Tak je meni vrijedio za granicu- ne od kad su ga uzeli- sad mislim da ako ce praviti probleme, mogu - ali vjerujem da nece- svakako pitaj )

Nisam zvala jer mi se svaki put javi netko drugi i onda se dogodi da ili ja krivo razumijem ili oni mene i dođe do dezinformacija i nesporazuma i bez pisanog traga…tako smo se krivo razumijeli i na telefon za postupak u ožujku.. Jedino da mail pošaljem. U Rijeci nema ni naručivanja za test, faktor sreće kolika će biti gužva, naravno da sada opet bukti korona i već vidim da će bit gužva opet. I ja sam mislila da vrijedi 48 sati ali više neznam ništa
    Hvala ti, pitat ću pa valjda biti pametnija jer kad ne treba će mi uraniti dan,dva i pogoditi nedjelju.

Mislim da bi ti trebali istolerirati dan vise...samo iskomuniciraj sve s klinikom ako te spadne bas tako nedjelja...jer ajmo bit ljudi..mislim glupo je da se slijepo drze protokola ako protokol zakazuje jer tebe spada nedjelja. Realno ako dan prije izvadis i nisi nigdje isla i ponasala se rizicno ne vidim razloga zasto nebi ljudski nastupili i progledali ti kroz prste. Uzasno sam ljuta na te "protokole" jer nam samo remete rad nasih divnih hormoncica..a trebali bi biti u zen fazi...😌🧘‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Lucyinthesky
    12. Ožujak 2021. 11:08

vuky

MTB💕 drago mi je da ipak nije bijeli test!
    Nego, narucila sam sve 6.4. U beta plus i ivf… idem kod dr B i dr G!
    Nisam nista javila profesoru V i ni je znam dal hocu!? Zabrinuta sam jako… mislim da dio mene zeli da mi na konzultacijama kazu da dalje nema smisla- kad se nista ne dogada da ni nece! Cijelu noc nisam spavala jer se pitam zasto se nista nista ne dogodi kod mene :/ definitivno mi je plan da odmorim pametan….

Ja te razumijem,sama sam isto tako razmišljala prije zadnjih konzultacija.Otišla iz prošle klinike sa time da su mi rekli da imam užasne stanice i to je to.Kasnije sam dobila novu nadu,budeš i ti :)

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Tuma
    12. Ožujak 2021. 11:12

stani

Pozdrav svim lavicama, stvarno ste se raspisale, ima svega vidim, a vidim i lijepih frizura 😍
    Od mene samo prijava da mi je sutra transfer 5dnevni, kazu da ce bit smrzlica, sutra cu vise znati, dosta su sturi sa informacijama.

Sretan rođendan 🥰 neka ti donese najljepši poklon 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    12. Ožujak 2021. 11:13

Mtb čekamooo napeto

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Slee
    12. Ožujak 2021. 11:13

Ja sam vec kucu i ocistila dok ona dodje

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 11:19

stani

Stani sretan rodjendan ❤😘 Sretno ❤😋

oharascarlett14@gmail.com

Ruska1986
    12. Ožujak 2021. 11:19

stani

Sretan rockas 🥳🥳🥳 i da dobijes najljepsi i najbolji 🎁🎀

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.