Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    12. Ožujak 2021. 11:19

Emma05

ericaa

vuky

Ericato je i mene mučilo…. pa sam na kraju kad sam dobila isla odraditi covid test! jesi zvala gore da ih pitas sto ako dobijes u ned? a nema testiranja!? Meni se pogodilo da me narucila za testiranje i da sam taj dan i dobila- a test vrijedi 48h od kad ga dobijes ( Tak je meni vrijedio za granicu- ne od kad su ga uzeli- sad mislim da ako ce praviti probleme, mogu - ali vjerujem da nece- svakako pitaj )

Nisam zvala jer mi se svaki put javi netko drugi i onda se dogodi da ili ja krivo razumijem ili oni mene i dođe do dezinformacija i nesporazuma i bez pisanog traga…tako smo se krivo razumijeli i na telefon za postupak u ožujku.. Jedino da mail pošaljem. U Rijeci nema ni naručivanja za test, faktor sreće kolika će biti gužva, naravno da sada opet bukti korona i već vidim da će bit gužva opet. I ja sam mislila da vrijedi 48 sati ali više neznam ništa
    Hvala ti, pitat ću pa valjda biti pametnija jer kad ne treba će mi uraniti dan,dva i pogoditi nedjelju.

Mislim da bi ti trebali istolerirati dan vise…samo iskomuniciraj sve s klinikom ako te spadne bas tako nedjelja…jer ajmo bit ljudi..mislim glupo je da se slijepo drze protokola ako protokol zakazuje jer tebe spada nedjelja. Realno ako dan prije izvadis i nisi nigdje isla i ponasala se rizicno ne vidim razloga zasto nebi ljudski nastupili i progledali ti kroz prste. Uzasno sam ljuta na te "protokole" jer nam samo remete rad nasih divnih hormoncica..a trebali bi biti u zen fazi…😌🧘‍♀️

A shvatila sam da kad je u pitanju korona se jako drže protokola pa se zato bojim. Poslala sam mail je li vrijedi test od subote 48 sati i je li moram se testirat opet u ponedjeljak. Vidjet ćemo što će odgovoriti. 
    A to nigdje ne ići, svi radimo, koliko god se pazimo smo među ljudima i taj jedan dan razlike zaista mi ne bi trebao igrati ulogu. A i nadam se da imam antitijela još od prosinca i preboljene korone. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

blacksheep
    12. Ožujak 2021. 11:20

ericaa

Može savjet vas iskusnih? Moram 1 DC napravit kovid test i 2 DC doći po lijekova sa negativnim testom. U rijeci testiraju od ponedjeljka do subote. Meni možda dođe M u nedjelju, najkasnije ponedjeljak.. Šta onda? Da napravim kovid test u subotu (kao pokrijem ned) i ako ne dođe u nedjelju nego u ponedjeljak da onda i u ponedjeljak se testiram? Neznam kako drugačije izvest jer isti dan ne mogu dobiti rezultate a lijekove podižem kroz jutro…

ericaa, možda bi priznali brzi test? Taj je odmah gotov

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

sbjelisi

manemoj

MTB gdje je taj Muller u koji ideš? Treba covid test za njega? 🙄😂
    Ajde malo brže to.. ja sastanke odgadjam da mogu pratiti live, cure čekaju da krenu kuću čistiti… Mislim… 😂😂😂😂

Zahebana neka trudnica ta MTB 😂😂😂

oharascarlett14@gmail.com

ericaa

stani

Pozdrav svim lavicama, stvarno ste se raspisale, ima svega vidim, a vidim i lijepih frizura 😍
    Od mene samo prijava da mi je sutra transfer 5dnevni, kazu da ce bit smrzlica, sutra cu vise znati, dosta su sturi sa informacijama.
    Eto bio mi je rodjendan jucer pa se nadam lijepom poklonu u ovom mjesecu🙏🏻

Sretan rođendan!!!!  I sretno da trasferom 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    12. Ožujak 2021. 11:22

MTB ajmo,crtu junačku na sunce,ja isto prekidam posao svako malo

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ericaa

blacksheep

ericaa

Može savjet vas iskusnih? Moram 1 DC napravit kovid test i 2 DC doći po lijekova sa negativnim testom. U rijeci testiraju od ponedjeljka do subote. Meni možda dođe M u nedjelju, najkasnije ponedjeljak.. Šta onda? Da napravim kovid test u subotu (kao pokrijem ned) i ako ne dođe u nedjelju nego u ponedjeljak da onda i u ponedjeljak se testiram? Neznam kako drugačije izvest jer isti dan ne mogu dobiti rezultate a lijekove podižem kroz jutro…

ericaa, možda bi priznali brzi test? Taj je odmah gotov

Pitala za aspiraciju i rekli da idem na onaj normalni. Sad sam poslala mail pa ćemo vidjeti što smo zaključili. 

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

ericaa

manemoj

MTB gdje je taj Muller u koji ideš? Treba covid test za njega? 🙄😂
    Ajde malo brže to.. ja sastanke odgadjam da mogu pratiti live, cure čekaju da krenu kuću čistiti… Mislim… 😂😂😂😂

1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    12. Ožujak 2021. 11:24

Vitacost i dr.online shoppovi.
    Ja sam naprsvila glupost nad glupostima. 
    Narucila sam aktivni folat s neke eu stranice kao da mi brze dodje 20 eur je taj jarrow folat. Isti takav na vitacostu 10 eur 

oharascarlett14@gmail.com

Lucyinthesky
    12. Ožujak 2021. 11:25

BjeliS 💕👣

Vitacost i dr.online shoppovi.
    Ja sam naprsvila glupost nad glupostima.
    Narucila sam aktivni folat s neke eu stranice kao da mi brze dodje 20 eur je taj jarrow folat. Isti takav na vitacostu 10 eur

Na Vitacost se sve više isplati,davno sam to napisala

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

stani
    12. Ožujak 2021. 11:27

Hvala cure na cestitkama 🥰🙏🏻 malo sam pod emocijama i strahom al dobro nadam se najboljem i navijam za sve vas 🎉🎉🎉🎉🎉Ne pisem puno jer sam bas nabijena emocijama i samo bi plakala, ali citam vas 😍😍e brate mozete posati nema vas nigdje!
    Imam pitanje: ako vracam sutra dvi, nel to znaci da dvi ture krumpirica moram jest 😂🍟 ? Cisto da svaki ima svoji podrsku😂🙌🏻

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.