Hoće li taj Muller?
Pa baš, gdje je ona sad nestala a zna da svi iščekujemo. Baš je drama queen trudnica
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Monikica, Dia hvala. Onda je test valjan od datuma izrade testa, odn onog koji je na nalazu?
oharascarlett14@gmail.com
Heeeej girls 🤗🤗 sve vas lijepo pozdravljam..
Stani happy birthday 🎂 🍰 🥂 🎁
MTB hoće li više tak test, pa smjenu bi odradila otkako si prvi pišnula 😂
Ana26 što se tiče bete nije ti rano ni danas a ni sutra, ja bih to definitivno obavila šroke ponedjeljka, čisto da vidiš jel se sve dešavalo. Nije ta crta za badava tu, kakva god bila... Znam da imamo rekorderku Miu kojoj je doktor rekao da ide vaditi betu 6dnt. Imala je transfer blastice u ponedjeljak. Ima blagu sjenu na testiću. Ali eto ni meni nije jasno zašto čovjek 6.dan šalje na vađenje (ahhh isto Njemačka pa nije čudo ).
Šmattan puno te grlim i jedva čekam ❤️🤗❤️🤗❤️
ericaa ja baš jedva čekam tvoje vrijeme... Mislim da si definitivno zaslužila da što prije kreneš i da te korona obilazi u širokim lukovima sa svih strana 😁😁
Nego cure ja sam danas ušla u 9 tt 🥂🥂🥳😎 i za dobro jutro sam od 5 do 7 sjedila na u plakala kak mu je muka i loše bilo. Ali neka neću se žaliti smao neka sve bude u redu i ja sam najsretnija na svijetu ❤️❤️❤️
To vam želim svima u što skorije vrijeme... (ne mukicu nego sreću, makar neka bude i te mukice ako ona opravdava to veselje) 🤗🤗😘
endometrioza
Emma05, jedva čekam vidjeti slikicu male dlakavice!!!
Muž ti je diiiivaaan!!!
Ana26, ja subotom vadim u Agramu.
vuky, ma moj dečko je zakon, čim ja njemu mignem on se potrudi oko mojih prijateljica.
Ovo sa državom - sve znam. Tvoje obaveze idu, a njima se ne žuri. Gamad.
Šmattan, woooohoooo, još malo pa beeebaaaa.
Ina85, da, to je malo. Ja pijem Sideral Folic, neki piju Kendural C. Reći ću ti u ponedjeljak je li mi pomoglo.
Samara, da, dramila sam bezveze. Isplatilo mi se! Nastavit ću dramiti.
VM, kako tvoja beta?
💔💔💔
Tuma, Samara, Slee, ericaa, Dia85, Lucyinthesky, Dada, morala sam do dečka, pripremio mi je poklon, pa je potrajalo...
stani, sretan ti ročkas!!! Mislim da je vrijeme da dobiješ bebu za poklon.
I ne zaboravi krumpiriće sutra! I naravno da moraš maznuti duplo, kakvo je to pitanje.
manemoj, stavit ću slikicu tako da je ti ne možeš vidjeti.
Monkica24, endo ti je predivan.
Broj folikula je malo manji, ali možda ih se pojavi još. Koji ti je inače broj antralaca?
Na kraju krajeva, bitno je da su kvalitetni, pusti brojke.
Cetrotide malo peče, da. Polako ga istiskuj, to pomaže.
BjeliS, da, i sub i ned imaš testove. Pogledaj na https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763
Gotovo je čak isti dan, najviše za 24h. Zadnja dva puta MM i ja smo dobili za 4, 5 h. Reci im da tije hitno radi postupka.
💔💔💔
Heeeej girls 🤗🤗sve vas lijepo pozdravljam..
Stani happy birthday 🎂 🍰 🥂 🎁
MTB hoće li više tak test, pa smjenu bi odradila otkako si prvi pišnula 😂
Ana26 što se tiče bete nije ti rano ni danas a ni sutra, ja bih to definitivno obavila šroke ponedjeljka, čisto da vidiš jel se sve dešavalo. Nije ta crta za badava tu, kakva god bila… Znam da imamo rekorderku Miu kojoj je doktor rekao da ide vaditi betu 6dnt. Imala je transfer blastice u ponedjeljak. Ima blagu sjenu na testiću. Ali eto ni meni nije jasno zašto čovjek 6.dan šalje na vađenje (ahhh isto Njemačka pa nije čudo ).
Šmattan puno te grlim i jedva čekam ❤️🤗❤️🤗❤️
ericaa ja baš jedva čekam tvoje vrijeme… Mislim da si definitivno zaslužila da što prije kreneš i da te korona obilazi u širokim lukovima sa svih strana 😁😁
Nego cure ja sam danas ušla u 9 tt 🥂🥂🥳😎 i za dobro jutro sam od 5 do 7 sjedila na u plakala kak mu je muka i loše bilo. Ali neka neću se žaliti smao neka sve bude u redu i ja sam najsretnija na svijetu ❤️❤️❤️
To vam želim svima u što skorije vrijeme… (ne mukicu nego sreću, makar neka bude i te mukice ako ona opravdava to veselje) 🤗🤗😘
juhuuuu za 9 TT bljak za mučnine i nek što brže prođu
Hvala ti, i ja jedva čekam ovdje dramiti malo Taman proslaviti ove silne rođendane koje imamo u ožujku, uključujući i moj u ponedjeljak i onda se izolirati i postupaaaaaak
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Za one koji su mislili kupovati testove u Avenue Mallu ovih dana, ZAKASNILI STE LUZERIII!!!!!!
Čujem da je netko pokupovao sve njihove godišnje zalihe
💔💔💔
Pa krenimo redom, ovo je jutrošnji test, zajedno sa testovima od 7DNT i 9DNt kao usporedbom. Nisam bila sretna debljinom crtice, ali istina je da se lijepo podebljala od jučer.
💔💔💔
Pa krenimo redom, ovo je jutrošnji test, zajedno sa testovima od 7DNT i 9DNt kao usporedbom. Nisam bila sretna debljinom crtice, ali istina je da se lijepo podebljala od jučer.
koja divnaaaa crta!!!! jooooooj, baš sam se razveselila!!!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Pratite li vi mene? Vidim, nema nikoga, pa onda nema smisla da dalje lijepim sličice...
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji