Sretno svima danas! Jedva čekam slikice svih tih sjena koje vladaju ovdje..
Ja sam si jutros dala treću injekciju Menopura, no uplašila sam se da sam si uspricala i zrak (koji je ostao iza lijeka u sprici do onog dijela koji stiscemo da lijek izadje) i da sad umirem... Valjda neću.
Znači, nije mi problem ubosti se iglom, koliko mi je problem smuckati ta tri praška s tom ampulom (ok, ne drobim je više) pa onda finaln proizvod cijeli usisati i pripremiti tu spricu za ubod.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pmak, nije problem zrak, ja si ga svaki put malo ubrizgam.
Dapače, bolje ti je da je malo zraka na vrhu injekcije, da on istisne cijeli lijek plus spriječi da ti iscuri vani.
Nymeria. ovo je jako korisno, hvala!
💔💔💔
MTB 💕 drago mi je da ipak nije bijeli test!
Nego, narucila sam sve 6.4. U beta plus i ivf... idem kod dr B i dr G!
Nisam nista javila profesoru V i ni je znam dal hocu!? Zabrinuta sam jako... mislim da dio mene zeli da mi na konzultacijama kazu da dalje nema smisla- kad se nista ne dogada da ni nece! Cijelu noc nisam spavala jer se pitam zasto se nista nista ne dogodi kod mene :/ definitivno mi je plan da odmorim pametan....
I ja idem u 4.! Bome fina se ekipa skupila!
Mtb jedva cekam mullerov, volim ovakve pokuse.
Nymeria, ja ti imam uzasnih problema, imace sam na nixaru i daselti (da, obje, jer s jednom ne prezivim) + alvesco pumpica i ventolin. Meni je pulmologica rekla da je za nas astmaticare (alergijska astma) bolje da i pijemo u trudnoci, nego da umiremo i ne mozemo disat, kao da to manje steti. Pumpicu pred postupak koristim drugu - Budelin - on se bas smije u trudnoci
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Dobro jutro cure…
Ruska sanjala sam da si nam javila da kreću trudovi 🤷
Imam pitanje.. sutra idem vaditi krv.. znam da trebam biti na taste ali jel to znači da ne mogu ni terapiju popiti ili?
Nymeriani ja prvih par dana nisam baš ništa imala i osjećala sam se puno bolje nego bilo koji put prije.. tek negdje nakon 5 do 6 dana sam primjetila da stalno idem piškiti i nekad me na tren ulovila kao vrućina pa prošla.. i peti dan proljev naravno 😂🙈
Erica sažetak je vrh 😂😂
Aurora, Lucyinthesky, Anksimoron ❤️ kad vi cure krećete?
Natašte znaci "ništa na usta"...osim ako ti napomenu da mozes uzeti lijek uz gutljaj vode...ali u protivnom uzmi sa sobom pa popij odmah nakon vađenja...😘
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Pmak, nije problem zrak, ja si ga svaki put malo ubrizgam.
Dapače, bolje ti je da je malo zraka na vrhu injekcije, da on istisne cijeli lijek plus spriječi da ti iscuri vani.
Nymeria. ovo je jako korisno, hvala!
super!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
MTB drago mi je da je ipak vidljiviji dns 😊 veselim se testicima 🥰
Nymeria hvala na podijeljenom članku, ja muku muči s peludnim alergijama i baš sam si razmišljala o tome što ću smjeti piti, inače već u 3.mj počnem piti, ali najgori mi je 5.mj...
Ana26 samo jos ne prekidaj terapiju. Držim fige da ipak bude nešto ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Emma05 i Lineica, sretno danas!!!
Tnx..opusteno danas..nisam jos otisla na vađenje...u piđami sam jutros do kad mi ne dosadi😏..
Sritno i tebi s Muller testisom😄🥳➖➖✅
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cure, hvala vam na lijepim riječima i podršci.
Šta mislite da danas izvadim betu? ako nešto ima pokazalo bi i danas. Jel doktori imaju najraniji termin kad se beta može izvaditi? Da mi ne bi rekli da sam rano vadila.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
vuky, baš mi drago da si dogovorila konzultacije. A taj dan se onda možemo i družiti, da te malo našamaram što pričaš gluposti.
Slee, pa i ja sam sad uzbuđena radi pokusa, razmišljam čak da kupim više različitih testova pa da once and for all znam koji je kakav.
Ana26, ja bih ipak sutra jer imamo referentne vrijednosti tek od 14DNO nadalje. Danas bi se samo brinula je li prerano.
Emma05, razumijem pijama mood.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji