ericaa 😂😂😂😂😂
A slikica? ❤️❤️❤️">
Woow ženo koja kosa .
Necu se ni slikat. ja izgledam ko da sam iz rudnika izasla no dobro je sve pa se necu bunit. I wooow hvala za izvjestaj . A samo 4 ipol dana vas nisam citala . Ako vas ne budem kao prije redovno pratila nije da ne želim ej svitu moj ja bi po cili dan spavala i papala nemoš virovat koliko sam gladna.😍😘
Sretno svima danas! Jedva čekam slikice svih tih sjena koje vladaju ovdje..
Ja sam si jutros dala treću injekciju Menopura, no uplašila sam se da sam si uspricala i zrak (koji je ostao iza lijeka u sprici do onog dijela koji stiscemo da lijek izadje) i da sad umirem… Valjda neću.
Znači, nije mi problem ubosti se iglom, koliko mi je problem smuckati ta tri praška s tom ampulom (ok, ne drobim je više) pa onda finaln proizvod cijeli usisati i pripremiti tu spricu za ubod.
Nece ti nista biti od malo zraka. Ne bodes se u krvnu zilu..a ni tamo se ne mozes bas s malim baloncicem "ubiti" 🤣.treba malo vise kubika zraka za to....tako da relax!🤗🧘♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Cekamo lijepe vijesti od Emme, a Lineicisretno na FETu. Mimi i Ivonasu nam duzne bete 🙂
Evo jedina lijepa vijest je ta da cu dobili malu dlakavu kcer za koji dan..naraste do 1,9kg...kad ce nam beta vec biti lijepo negativisticki nastrojena...muz odlucio iznenaditi💕🙈🐕
Stiže nam baby E🩷👶
@Trudnoća, postupci i alergije
Ne znam dal koja od vas muči muku s alergijama al ja da. Ne znam na kaj sam alergična al bez lijekova nemrem. Svrbi koža, uši, kišem…ma užas u utorak nisam popila kao neću zbog feta i u srijedu ujutro bio kaos. 🤦♀️ Morala sam popiti tabletu prije FET-a jer ne bi inače funkcionirala.
Pitala sam dr kaj da radim i rekao je da svakako ak nemrem bez tableta da ih pijem jer nemam izbora no da vidim s dr koje smiju trudnice i potencijalne trudnice.
ℹ Tako da sam našla ovo:
https://www.zdravobudi.hr/clanak/1169/alergije-u-trudnoci
Znači ove vrste lijekova smijemo-loratadin i cetirizin, pa sam ja odmah prešla na belodin do daljnjega.
📷 https://ibb.co/yBYNH8Q
Nadam se da će nekom ova info pomoći, jer u prvom ET prije 2 godine sam bila koma bez lijekova i tijelu veći stres napravila nego da sam ih pila. Pa uz hiper i alergiju i sve skupa nije nikakvo čudo da se nije primilo.
Imas li ti Decortin ukljucen u postupcima?
Stiže nam baby E🩷👶
MTB onda ću sutra izvaditi. Jel se subotom svugdje može izvaditi?
Emma ja uzimam Decortin zbog Hashimota.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
MTB takav mi je dan ... m ne dolazi, sva sam hiperosjetljiva, pokusavam to sve kontrolirati i onda malo puknem .... :/ A za druženje ❤️ Mozes me predstaviti dečku, mozda me oplodi preko veze 💕 a za šamare- mozda bi mi i trebali 🤣🤣🤣
Uglavnom, nisam pisala- bila mi komisija za prostor i opremu i ja mislila to prođe i ja mogu raditi, ali ne ne- zapisnik sam morala poslati u ministarstvo zdravstva i sad opet cekati ko zna koliko :/ mjesec i pol sam cekala prvu suglasnost da otvorim D.o.o., mjesec i pol da izadu na ocevid i sad opet rijesenje treba cekati ( naravno ja za sve to vrijeme uredno placam sve obveze ali raditi i zaraditi ne mogu - pa toliko o birokraciji )
Helou, malo sam se maknula sa foruma da se skuliram za postupak, evo prijavljujem
🌼 FET 17.03.21 🌼
Mislim na sve vas, nadam se da je bilo i lijepih vijesti 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Provjerila sam za vađenje krvi,kaže da se može izvaditi i sutra, tako da idem sutra ujutro.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Emma05 psi su zakon 🐕 ❤ Čestitam 🥳
Ne znam kaj bih bez svojih curki, divna stvorenja ❤
Mužić ti je super 🔝🤩
Eto..da imam sto odgajati afterall😂...samo me strah kakav ce sad ovaj pocetak s njom biti jer se moram vratiti raditi. Dozivit ce mi slom odma u startu🙄😬😔...pobresita mia😌🥰
Stiže nam baby E🩷👶
Emma mi smo uzeli dečka, sad je 2.5mj sa nama, pomaze ful biti nekom “mama”... 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji