Hvala svima na čestitkama 😘trebam rezime od 120 stranica❤️ mi danas izašli iz rodilišta .
https://ibb.co/RS8dHWj
Kakav slatkis😍😍
Cestitke I od mene.
Forumska beba🤗
Za ovo vrijedi svaka zrtva!
Bome žrtva. Ona se morala seksati sa svojim mužem. Užas.
Hahahaha jel tako prava žrtva😍😍😍
I to 13 dana uzastopno! 🤣🤣🤣 Jos se sican kad nan je to rekla na LH trakicama, bila nan je idol 🤣 Al vidis kako se isplati ta žrtva 😁😁
-
Usput, mi jučer sa pregleda, 2.500 kg malog divljaka i 47 dug. 🙃
Želim vam svima sve ove tegobe i nespavanja.
-
E da, Miss, čuvaj se, beban je medeni i sa rukom na licu. Jaki je to dječak kao i njegova mamasita. 💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curke sveznalice,tko je radio histeroskopiju u Ivf-u, kako to izgleda, u kojem dijelu ciklusa se radi, koliko košta i treba li Covid test(pretpostavljam da treba)?
Tenksić :)
Znam samo da se radi o prvom dijelu ciklusa, između m i ovulacije, da se izbjegne ugrožavanje potencijalne spontane trudnoće. Ostalo me baš zanima kakvo će ti iskustvo biti. Radi ti G? Meni je to na popisu prije iduće stimulacije u svibnju…
To tek razmatram, nisam ništa još dogovorila,hvala ti.
Čini mi se kao da je netko tu od cura to nedavno u Ivf-u radio 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Hvala svima na čestitkama 😘trebam rezime od 120 stranica❤️ mi danas izašli iz rodilišta .
Kakav slatkis😍😍
Cestitke I od mene.
Forumska beba🤗
S obzirom da si mi draga i da sam ja iznimno narcisoidna i egocentrična, a ericaa se upravo farba i tko zna kad će doći, dat ću ti ono što te najviše zanima:
https://ibb.co/1dpWGKH
Ajmeee pa ti imas crtu 😍😍😍😍😍😍😍😍😍🙏🤞🤞🤞
Kakav slatkis😍😍
Cestitke I od mene.
Forumska beba🤗
I to 13 dana uzastopno! 🤣🤣🤣 Jos se sican kad nan je to rekla na LH trakicama, bila nan je idol 🤣 Al vidis kako se isplati ta žrtva 😁😁
-
Usput, mi jučer sa pregleda, 2.500 kg malog divljaka i 47 dug. 🙃
Želim vam svima sve ove tegobe i nespavanja.
-
E da, Miss, čuvaj se, beban je medeni i sa rukom na licu. Jaki je to dječak kao i njegova mamasita. 💕
😍😍😍😍 Jos malo pa ti i ruska ste blizu😘😘😘😍
Bajo slatkica mala 😍😍
Lucyinthesky ja sam prošle godine bila na histeroskopiji kod dr. Maričića. Radi se u prvoj polovici ciklusa, 8-10 dan ciklusa. Javiš im se prvi dan menge pa ti zakažu termin. Ja sam platila oko 3500kn ako se dobro sjećam, ali sam imala i uklanjanje polipa uz phd analizu. U svakom slučaju, ništa strašno i sve preporuke za doktora!
Evo i ja sam danas bila opet na uzv s obzirom da mi je doktorica rekla da se za 2 tjedna od zadnjeg pregleda mogu vratiti aktivnostima, htjela sam se uvjeriti da je sve i dalje u redu. Ali nažalost nije baš 😥
Ugl, posteljica je straga, visoko od ušća, bebica lijepo napreduje, čak je i nešto veća nego šta bi trebala biti po tjednima. Starog hematoma više nema,ali imam hematom iznad posteljice. Velik je 4cm, doktor kaže da nije jako velik (a svuda po netu čitam da su veći hematomi oni preko 2cm), i da nije tako strašno. Da ne moram strogo mirovati jer da hematom nije između posteljice i maternice (što je dobro) nego iznad rubnog dijela posteljice. Užasno me opet strah, nikako se riješiti tih hematoma. Mirovala sam cijelo vrijeme i baš ne razumijem zbog čega se tako stvaraju 😔 Iduća kontrola mi je za 2 tjedna kod doktorice u bolnici i do tad mislim mirovati bez obzira što mi je rekao da ne moram.
Miss koju terapiju ti uzimaš? Meni danas nije rekao ništa, a ja sam od tuge i šoka zaboravila pitati. Zasad stavljam utrogestan 2x100mg navečer, pa neznam dali bi sad trebala pojačati terapiju.
P.s. dečkić je presladak 😊
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Bajo premedena je mala 🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure hvala vam na lijepim željama 😊 doktor je rekao što se njega tice postupak može kroz 10ak dana kad izvadi jos ove nalaze za spolne bolesti. Mislim da cemo se mi dog za postupak nekad iza Uskrsa 😊 (nisam psihički spremna saznati vijesti za 10 dana 😅)
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bajo predivna jeeee stvarno se isplatilo seksati 13 puta uzastopno 🥳🥳
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bajo slatkica mala 😍😍
Lucyinthesky ja sam prošle godine bila na histeroskopiji kod dr. Maričića. Radi se u prvoj polovici ciklusa, 8-10 dan ciklusa. Javiš im se prvi dan menge pa ti zakažu termin. Ja sam platila oko 3500kn ako se dobro sjećam, ali sam imala i uklanjanje polipa uz phd analizu. U svakom slučaju, ništa strašno i sve preporuke za doktora!
Evo i ja sam danas bila opet na uzv s obzirom da mi je doktorica rekla da se za 2 tjedna od zadnjeg pregleda mogu vratiti aktivnostima, htjela sam se uvjeriti da je sve i dalje u redu. Ali nažalost nije baš 😥
Ugl, posteljica je straga, visoko od ušća, bebica lijepo napreduje, čak je i nešto veća nego šta bi trebala biti po tjednima. Starog hematoma više nema,ali imam hematom iznad posteljice. Velik je 4cm, doktor kaže da nije jako velik (a svuda po netu čitam da su veći hematomi oni preko 2cm), i da nije tako strašno. Da ne moram strogo mirovati jer da hematom nije između posteljice i maternice (što je dobro) nego iznad rubnog dijela posteljice. Užasno me opet strah, nikako se riješiti tih hematoma. Mirovala sam cijelo vrijeme i baš ne razumijem zbog čega se tako stvaraju 😔 Iduća kontrola mi je za 2 tjedna kod doktorice u bolnici i do tad mislim mirovati bez obzira što mi je rekao da ne moram.
Miss koju terapiju ti uzimaš? Meni danas nije rekao ništa, a ja sam od tuge i šoka zaboravila pitati. Zasad stavljam utrogestan 2x100mg navečer, pa neznam dali bi sad trebala pojačati terapiju.
P.s. dečkić je presladak 😊
Hvala ti na informaciji. Da li se to radi u anesteziji ili kako, da li boli jako?
Žao mi je za hematom, nadam se da će se uskoro riješiti da bez straha možeš uživati u trudnoći 🤞😊
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Divna djevojčica ❤️🤩
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji