Meto🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše…
Jel tako, nekako neopisiv osjecaj mucnine.. Nadam se da ti nece kao meni.. Da ce bit blaže.. Ja sam 3kg smrsavila 😩🙄
Tebe baš to satralo jako🙈
Ja se nemogu požaliti da je baš nepodnošljivo. Dođe na momente da nemogu izdržati koliko mi je loše ali to je većinom uveče pa zaspim...meni je više ono da nemam apetita i da doslovno jedem jednom dnevno.. Jednostavno ne ide i diže mi se želudac na svu hranu. A znam da moram jesti, ali badava... Jako slab apetit. Sad sam se natjerala da pojedem pržene krumpiriće 🙈
endometrioza
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše…
Jel tako, nekako neopisiv osjecaj mucnine.. Nadam se da ti nece kao meni.. Da ce bit blaže.. Ja sam 3kg smrsavila 😩🙄
Eto šta ti je život.. još prošli tjedan sam se nadala da će mi biti kao tebi 😅😂
Kao sve ću ja izdržati samo da je beba tu..
Sad sam mužu poslala cijeli popis stvari koje da mi kupi. Nekako mi palo na pamet da bi tost mogao pasati a kao odrekla sam se kruha ali šta ću 🤷..
Inače u našem društvu sve neke trudnice, nisu ni znale da su trudne, muževi se hvalili kako su fantastične bile… Boooomeee moj muž se neće s tim moći hvaliti 😂😂😂
Meni tost zgaravicu izazove.. Tako da jedem nazalost kruh i to bijeli obicni mi pase.. A ne znam jesam 2 godine prije ga kupila 3 puta..
Ja sam od ponedjeljka na odrzavanju trudnoce radi mucnina.. Jos autra i petak odradim nekako... Jutros za dobro jutro povratila i isla radit 😩
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
Ja se nemogu požaliti da je baš nepodnošljivo. Dođe na momente da nemogu izdržati koliko mi je loše ali to je većinom uveče pa zaspim…meni je više ono da nemam apetita i da doslovno jedem jednom dnevno.. Jednostavno ne ide i diže mi se želudac na svu hranu. A znam da moram jesti, ali badava… Jako slab apetit. Sad sam se natjerala da pojedem pržene krumpiriće 🙈
Mene je bas baa uhvatilo, ja sam jucer isto narucila krompirice i smrdili su mi nekako po necem.. I djaba.. Ravno u smece.. Prosla sam ulicom osjetila da je neko popisao se i drama teska gledam di je najzgodnije mjesto za povratit da nije na sred ceste...
Odvela psa u veterinara usla i izasla, a inace mi miris u vet stanici niie smetao al jcuer je ona morala doc van po psa 😄 to su smao neki od primjera kolko me jebacki uhvatilo.. Al neka ako treba tako nek bude samo nek beba bude dobro 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤗👶🙏
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
Ja se nemogu požaliti da je baš nepodnošljivo. Dođe na momente da nemogu izdržati koliko mi je loše ali to je većinom uveče pa zaspim…meni je više ono da nemam apetita i da doslovno jedem jednom dnevno.. Jednostavno ne ide i diže mi se želudac na svu hranu. A znam da moram jesti, ali badava… Jako slab apetit. Sad sam se natjerala da pojedem pržene krumpiriće 🙈
Mene je bas baa uhvatilo, ja sam jucer isto narucila krompirice i smrdili su mi nekako po necem.. I djaba.. Ravno u smece.. Prosla sam ulicom osjetila da je neko popisao se i drama teska gledam di je najzgodnije mjesto za povratit da nije na sred ceste…
Odvela psa u veterinara usla i izasla, a inace mi miris u vet stanici niie smetao al jcuer je ona morala doc van po psa 😄 to su smao neki od primjera kolko me jebacki uhvatilo.. Al neka ako treba tako nek bude samo nek beba bude dobro 🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗🤗👶🙏
To sam i ja rekla. Izdržati ću povraćanje cijeli dan samo da sve bude u redu 🤗🤗🤗
endometrioza
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
🤗🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️ Odlicnooooo
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
Sad sam mužu poslala cijeli popis stvari koje da mi kupi. Nekako mi palo na pamet da bi tost mogao pasati a kao odrekla sam se kruha ali šta ću 🤷..
Inače u našem društvu sve neke trudnice, nisu ni znale da su trudne, muževi se hvalili kako su fantastične bile… Boooomeee moj muž se neće s tim moći hvaliti 😂😂😂
Meni tost zgaravicu izazove.. Tako da jedem nazalost kruh i to bijeli obicni mi pase.. A ne znam jesam 2 godine prije ga kupila 3 puta..
Ja sam od ponedjeljka na odrzavanju trudnoce radi mucnina.. Jos autra i petak odradim nekako… Jutros za dobro jutro povratila i isla radit 😩
Probati ću malo pa vidjeti... ja sam još nešto čudno primjetila. Inače obožavam ljuto, ali ono.. ono što je drugima jako ljuto, meni je blaaago.. a sad mi je sve pre pre ljuto, ali sve.. ne mogu ništa..
Držim fige da ti krene na bolje što prije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jesi probala djumbir?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
Ja sam od ponedjeljka na odrzavanju trudnoce radi mucnina.. Jos autra i petak odradim nekako… Jutros za dobro jutro povratila i isla radit 😩
Probati ću malo pa vidjeti… ja sam još nešto čudno primjetila. Inače obožavam ljuto, ali ono.. ono što je drugima jako ljuto, meni je blaaago.. a sad mi je sve pre pre ljuto, ali sve.. ne mogu ništa..
Držim fige da ti krene na bolje što prije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jesi probala djumbir?
Jesam, čaj i bombone.. Nisan primjetila olaksanje.. Najgore mi je zapravo kad mi je prazan zeludac, tako da pokusavan se natjerat svako malo nes ubacit u sebe nasilu.. Lakse mi je sada nego u 6 i 7 tt, osjeti se napredak samo nek nastavi tako bit ce to ok brzo nadam se 🤗 bila sam bas lose jedan period sad sam malo oživila pa se i veselim svemu 😍😍👶🍀
Hvala svim curkama na lijepim željama. 😊
Evo transfer obavljen, potpuno bezbolno i bez traume, dr.A je jako nježne ruke i sestra B je divna. 🥰
Mrvica je smještena na sigurno imam i slikicu ❤ i sad čekamo betu 23.3. 🤞🏼🙏
Molimo se i nadamo našem malom čudu. ❤
Sve ste jele te krumpiriće pa sam i ja 🤣
Evo ih daj Bože da pomognu 🙏
https://ibb.co/zF2gF2Q
@Anabelaaaa
generacijo divan rezultat čestitam 🤩
@Tirelessvy
Žao mi je što imaš loše vijesti.
Drž se draga, mora bit bolje sljedeći put. ❤
@Lineica
Držim fige za FET u petak 🤞🏼💓
@Bjelis
Šaljem zagrljaj 💓 znamo mislim sve kako je to. Naša situacija je teška pa plus kad te krene s još neke druge strane obiteljske, poslovne…baš je ono kaos… i čovjek potone. Al ne damo se kaj ne, moramo gurat hrabro dalje. 💪🏽
@Meto
Bravooooo! Cijeli dan sam čekala tvoju betu. 🤩 Baš mi je drago i jako sam sretna zbog tebe. Mora sve biti ok. 🙏
super da je transfer bio uspješan i bezbolan sad strpljivo dalje
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Bok svima, kod mene je krenulo za ozbiljno, danas sam si u ordinaciji dala prvu injekciju menopura.
U ponedjeljak kontrola.
Let the games begin. Bože pomozi.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji