Anksi, ericaa, ma ta gamad se brine jedino o nogometu i sličnim glupostima.
Moj je bio nesretan i kad je imao neidealan spermio, sad kad je dobio pisanu potvrdu da je Superman, sad si je sav važan i više se ništa ne brine.
Ima da dasa sve to oplodi bez pola muke
Mog brine košarka, rukomet, nogomet, sve što se gura/kotrlja/baca/nabija lopta. Ovo za spermio, točno se sjećam onog ponosnog izraza kad mu je sestra rekla da je nalaz fantastičan. Taj ponosni hod Zabrinut će se na vrijeme, pobrinem se ja za to
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meto 🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meto 🤗❤️❤️❤️
Nadam se da će smeđarenje prestati i da su to samo zaostaci stare neke krvi koji se čiste. Bit će to sve ok. Baš mi je drago da je beta ovako divna ❤️🤗
endometrioza
ericaa, pa namlatiti ga tavom, to ćeš. Nije to normalno, biti tako flegma, treba ga malo prodrmati. To je za njegovo dobroRuska1986
Ja tebi povremeno ustupim dečka, a ti tako.
BjeliS, kandidata za? Lupanje tavom?
Podijelili smo se, ja sam ona paranoična,luda i sklona analizama, on je cool, miran, sabran. Bar izvana. Mora bit takav jer da i on počne paničarit samnom, dotuklo bi me. A tko zna o čemu sve misli… Možda o plejki, janjetini ili folikulima
Erica ne nadaj se da misli o folikulima 🤣🤣🤣🤣
Plejka garant… eventualno janjetina 🤣🤣🤣🤣
hahahahahhahahahah aaa znaaaamznači, tava
Tava, ali ona za wok 🤣🤣🤣 da se cuje kad vec udaras 🤣🤣🤣🤣sve se čini… taman se stigne oporaviti do postupka
Erica lupas gore ne dolje, taj dio cuvas 😚😚😚
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
ma2013, mislim da nema smisla uzimati bolovanje od početka pikanja. A i sumnjam da će ti ga netko dati.
Najčešće se uzima od aspiracije do bete. Iako, preporuka je uzeti par dana oko aspiracije. A nakon transfera raditi (osim ako ti posao nije fizički težak ili radiš s otrovnim kemikalijama) jer ćeš inače ispaliti na živce.
Ok hvala 😉
Ma nije fizički težak, al je ful stresan pa me brine samo taj stres 😬
Imaa pravo za postupak 47 dana bolovanja, mozes cak i za pikanje uzeti... E sad ovisi kakav ti je ginekolog i koliko si ti opasna kad to trazis..
ma2013, mislim da nema smisla uzimati bolovanje od početka pikanja. A i sumnjam da će ti ga netko dati.
Najčešće se uzima od aspiracije do bete. Iako, preporuka je uzeti par dana oko aspiracije. A nakon transfera raditi (osim ako ti posao nije fizički težak ili radiš s otrovnim kemikalijama) jer ćeš inače ispaliti na živce.
Ok hvala 😉
Ma nije fizički težak, al je ful stresan pa me brine samo taj stres 😬
Imaa pravo za postupak 47 dana bolovanja, mozes cak i za pikanje uzeti… E sad ovisi kakav ti je ginekolog i koliko si ti opasna kad to trazis..
Ginekolog mi je super, mislim da ne budem trebala biti previše opasna kod traženja bolovanja 🤣🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše…
Jel tako, nekako neopisiv osjecaj mucnine.. Nadam se da ti nece kao meni.. Da ce bit blaže.. Ja sam 3kg smrsavila 😩🙄
Tava, ali ona za wok 🤣🤣🤣 da se cuje kad vec udaras 🤣🤣🤣🤣sve se čini… taman se stigne oporaviti do postupka
Erica lupas gore ne dolje, taj dio cuvas 😚😚😚
a na tu glavu si mislilaaaaaa što ne kažeš odmah tako
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše…
Jel tako, nekako neopisiv osjecaj mucnine.. Nadam se da ti nece kao meni.. Da ce bit blaže.. Ja sam 3kg smrsavila 😩🙄
Eto šta ti je život.. još prošli tjedan sam se nadala da će mi biti kao tebi 😅😂
Kao sve ću ja izdržati samo da je beba tu..
Sad sam mužu poslala cijeli popis stvari koje da mi kupi. Nekako mi palo na pamet da bi tost mogao pasati a kao odrekla sam se kruha ali šta ću 🤷..
Inače u našem društvu sve neke trudnice, nisu ni znale da su trudne, muževi se hvalili kako su fantastične bile... Boooomeee moj muž se neće s tim moći hvaliti 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hvala vam mnogo drage moje na ohrabrenju. Mene to i sekira, sto sam ja na svim Tim suplementima I super zdravo zivim I hranim se jos od proslog postupka koji je bio u oktobru. Dakle Q10 uzimam, idem dva puta nedeljno na akupunkturu, Omega 3 uzimam, vitamin D, Floradix da pojacam Feritin koji mi je nizak. Uz to hodam mnogo, hranim se jako zdravo i nisam mogla da verujem da cu doci u situaciju da ne mogu ni da govorim o kvaliteti js jer njih jednostavno nema. Niti jedna…😩 Izvinite sto sam ja ovako sva bas potonula. Muz mi je divan, tesi me. Volela bih da bar mogu da se isplacem, da porazbijam nesto po kuci, ali navikla sam tako da nema suza ni za sta, kroz svasta sam u zivotu prosla, a misim da bi mi tako trebalo sada isplakati se. Doktor je zaista bio divan danas i realno je rekao da je jako iznenadjen. Moj AMH jeste nizak, ali nije nemerljiv - 4 pmol. Imam redovne cikluste, LH trakicama i bazalnom temperaturom merim i imam ovulacije. Najgore od svega je bilo kada je krenuo UZ pregled, doktor prvo krenuo od endometrijuma, a on 8,7mm - kaze on meni - e to je bas super, da vidimo sada jajnike. A ono corak 😭😭😭
Tek sad citam zaostatke..
Ne znam kako vi al ja dok nisam u ovoj prici bila uvijek aam mislila ili su to ljudi nezdravog zivota i da se to nekako vidi kao po osobi.. A onda kad sam se ja nasla tu di jesam i kad sam krenula po doktorima vidjela sam da to apsulotno nema nikakve veze.. Zdrav zivot ne obecava nista.. Puno ljudi znam koji zive zdravo i eto jednostavno kvaliteta js nije neka ili npr muski s dijagnozama... Evo nam i primjer bozme, zena zivi fantasticno, vjezba, ne izgleda ni približno da Ima 40 godina i eto kvaliteta js nije dobra..
Ovo kako mtb kaze i ja mislim, potrefio te takav mjesec i bas bas mislim da ce sljedci pokusaj bit jedna prava jajna stanica odlicne kvalitete 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji