Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus
Uhh, bas mi je žao. Ne znam dal postoji nešto za expres brzo bildanje stanica, do sledećeg ciklusa... ⁉️
Drzim fige jako da sledeći put uspe. Nemoj da te ovo obeshrabri 💕💕💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Meto, odličnooo!!! 🥰🥰😍
Imam pitanje, kad ste počele s pikanjem i postupkom, da li ste odma išle na bolovanje ili? Koje su preporuke?
Hvala 🤗
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Jutro curke!
Pratim redovno sve i placem i smijem se s vama ❤
Trenutno sam na bolovanju (gurnula sam prst u stapni mikser i stisnula gumb… glupaca 🤣), pa imam viska vremena koje me ubija jer razmisljam kaj jos nisam rekla na konzultacijama a trebala sam, kaj bi jos trebala napraviti od pretraga… zaboravila sam prijaviti tromboflebitis… jel to bilo bitno??
I dal je koja pod hormonima imala problem sa bartholinijevom??? Rekli su da se zna aktivirati a prosla sam 7 operacija i sad je par godina mirna.
Jooj joj 🙈😂 Tromboflebitis bi trebala prijaviti, čim nastane znači da je došlo do nekog poremećaja cirkulacije. A cirkulacija ima utjecaja i na zacece i na trudnoću. Zbog poremećaja cirkulacije kad sam imala covid meni je u trudnoći uvedena terapija. Bar po mojoj nekoj logici, nisam doktor pa neznam kako utječe točno za mpo, ali sam se susretala s tom dijagnotom na poslu, pa po nekoj logici 🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Women_name hvala kaj misliš na mene😘 već sam bila u lesnini, naravno, moja nisu snizena😓 tj, kao jesu, samo 6200 (inače su oko 7200) ali 2 u 1! A inače su 7200 3 u 1. Tak da bi me čak skuplje ispala sad 😅
Manemoj pa vja vjerujem da mozes dobiti bolovanje. Pogotovo zbog smedarenja. Mene su pitali jel želim odmah na komplikacije a nisam imala mi mučnine ni smedarenje, već samo zato jer sam bila na mpo..
Meto wuhuuuu🥳🥳🥳 odlično. Lijepo se poduplala 🥰
E jbmuuu 🙈😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
Meto, beta ti je san snova. Uživaj i srećno 💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus
Uhh, bas mi je žao. Ne znam dal postoji nešto za expres brzo bildanje stanica, do sledećeg ciklusa… ⁉️
Drzim fige jako da sledeći put uspe. Nemoj da te ovo obeshrabri 💕💕💕
Većina istraživanja je rađena na uzimanju suplemenata mjesec dana prije postupka. Tako da ima smisla krenuti uzimati ekstra doze Q10 i slično
💔💔💔
ma2013, mislim da nema smisla uzimati bolovanje od početka pikanja. A i sumnjam da će ti ga netko dati.
Najčešće se uzima od aspiracije do bete. Iako, preporuka je uzeti par dana oko aspiracije. A nakon transfera raditi (osim ako ti posao nije fizički težak ili radiš s otrovnim kemikalijama) jer ćeš inače ispaliti na živce.
💔💔💔
Meto bravo!!! ❤❤
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
jupiiii bravoo, čestitaaam!!
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Samo sam se htjela nasalit 😜 Vidim da ste divne,velika podrska.
A zaista nakon tog stvarno niskog rezultata,bila sam u prevelikom strahu pa i da mi je dr.rekao da ne brinem, opet bih imala najcrnje misli.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji