Bok svima, kod mene je krenulo za ozbiljno, danas sam si u ordinaciji dala prvu injekciju menopura.
U ponedjeljak kontrola.
Let the games begin. Bože pomozi.
Hehe, promijenila nick. Igramo na sigurno!
Haha. Jucer sam pojela i krupiriće.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Inače, dečko mi je opsjednut sa mnom.
Kako bi bio siguran da će me vidjeti prije prvog UZVa, dao mi je premalo Clexanea i sad moram otići u kliniku po novi recept. Ah, prokleta bila moja neodoljivost
(savjet curkama, pobrojite jesu li vam dali dovoljno tih stvari za nakon transfera koje ne možete dobiti od socijalaca, da ne dođete u ovu situaciju )
💔💔💔
ma2013, mislim da nema smisla uzimati bolovanje od početka pikanja. A i sumnjam da će ti ga netko dati.
Najčešće se uzima od aspiracije do bete. Iako, preporuka je uzeti par dana oko aspiracije. A nakon transfera raditi (osim ako ti posao nije fizički težak ili radiš s otrovnim kemikalijama) jer ćeš inače ispaliti na živce.
Ok hvala 😉
Ma nije fizički težak, al je ful stresan pa me brine samo taj stres 😬
Imaa pravo za postupak 47 dana bolovanja, mozes cak i za pikanje uzeti… E sad ovisi kakav ti je ginekolog i koliko si ti opasna kad to trazis..
Ja sam od 2dc na bolovanju..osnosno od prve injekcije. I to sam prvi put tako uzela..inace otvorim bolovanje uvijek od 6dc odnosno od prve folikulometrije.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Bok svima, kod mene je krenulo za ozbiljno, danas sam si u ordinaciji dala prvu injekciju menopura.
U ponedjeljak kontrola.
To se jede tek na transferu. Ali u pravu si, treba početi trenirati što prije, da to znaš kako spada napraviti when it counts.
💔💔💔
Pozdrav cure,
Ima li koja od vas situaciju da ne može na stimulirani ivf jer je imala covid i još uvijek ima antitijela? Ja sam nažalost u toj situaciji pa me zanima s koliko antitijela puštaju u postupak, u Petrovoj nisam dobila neki decidirani odgovor.
Sretno svima!
Ja sam imala covid, imam antitijela, i nikog to ne smeta. Dapače, u IVF poliklinici su mi rekli da ne moram raditi test na covid ako sam preboljela u kraće od 3 mjeseca.
Po nekim bolnicama imaju pravilo da 3 mjeseca od covida ne možeš ići u postupak.
A jesi li ti i dalje pozitivna na COVID (PCR test) ili samo imaš antitijela? Zašto si pobogu vadila antitijela? Koliko ja znam, samo se traži negativan PCR test?
Ako te Petrova ne pušta, mijenjaj bolnicu.
Što se tiče korone, VV ima pravilo 2 mjeseca zabrane nakon prebolijevanja. Razlog (kako sam si ja objasnila)- Kritično vrijeme za razvoj trombofilije kao posljedica preboljelog kovida).
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Meto🎉🎉🎉🎉🎉
MTB samo se ti meni rugaj ali bome ja ove mučnine nisam baš tako zamišljala.. uff.. našla doma kandirani djumbir, pojela jedan pa mi se čini da mi je malo lakše…
Jel tako, nekako neopisiv osjecaj mucnine.. Nadam se da ti nece kao meni.. Da ce bit blaže.. Ja sam 3kg smrsavila 😩🙄
Eto šta ti je život.. još prošli tjedan sam se nadala da će mi biti kao tebi 😅😂
Kao sve ću ja izdržati samo da je beba tu..
Sad sam mužu poslala cijeli popis stvari koje da mi kupi. Nekako mi palo na pamet da bi tost mogao pasati a kao odrekla sam se kruha ali šta ću 🤷..
Inače u našem društvu sve neke trudnice, nisu ni znale da su trudne, muževi se hvalili kako su fantastične bile… Boooomeee moj muž se neće s tim moći hvaliti 😂😂😂
Meni tost zgaravicu izazove.. Tako da jedem nazalost kruh i to bijeli obicni mi pase.. A ne znam jesam 2 godine prije ga kupila 3 puta..
Ja sam od ponedjeljka na odrzavanju trudnoce radi mucnina.. Jos autra i petak odradim nekako… Jutros za dobro jutro povratila i isla radit 😩
Probati ću malo pa vidjeti… ja sam još nešto čudno primjetila. Inače obožavam ljuto, ali ono.. ono što je drugima jako ljuto, meni je blaaago.. a sad mi je sve pre pre ljuto, ali sve.. ne mogu ništa..
Držim fige da ti krene na bolje što prije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jesi probala djumbir?
Jesam, čaj i bombone.. Nisan primjetila olaksanje.. Najgore mi je zapravo kad mi je prazan zeludac, tako da pokusavan se natjerat svako malo nes ubacit u sebe nasilu.. Lakse mi je sada nego u 6 i 7 tt, osjeti se napredak samo nek nastavi tako bit ce to ok brzo nadam se 🤗 bila sam bas lose jedan period sad sam malo oživila pa se i veselim svemu 😍😍👶🍀
Da vas razveselim 🤭 meni su se mucnine vratile unazad tjedan dana plus zgaravica 🤢🤢 ne povracam tj.jednom sam probala ali mi se samo kiselina uzasna vratila i malko se upisikila od naprezanja 🤭🤭 i nije kao na pocetku trudnoce grozno ali je prisutno cijeli dan 🙆🏻♀️ jogurtu ne smijem ni primirisat, a ako ne jedem jogurt, ne idem kakit 🙆🏻♀️🙆🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala svim curkama na lijepim željama. 😊
Evo transfer obavljen, potpuno bezbolno i bez traume, dr.A je jako nježne ruke i sestra B je divna. 🥰
Mrvica je smještena na sigurno imam i slikicu ❤ i sad čekamo betu 23.3. 🤞🏼🙏
Molimo se i nadamo našem malom čudu. ❤
Sve ste jele te krumpiriće pa sam i ja 🤣
Evo ih daj Bože da pomognu 🙏
https://ibb.co/zF2gF2Q
@Anabelaaaa
generacijo divan rezultat čestitam 🤩
@Tirelessvy
Žao mi je što imaš loše vijesti.
Drž se draga, mora bit bolje sljedeći put. ❤
@Lineica
Držim fige za FET u petak 🤞🏼💓
@Bjelis
Šaljem zagrljaj 💓 znamo mislim sve kako je to. Naša situacija je teška pa plus kad te krene s još neke druge strane obiteljske, poslovne…baš je ono kaos… i čovjek potone. Al ne damo se kaj ne, moramo gurat hrabro dalje. 💪🏽
@Meto
Bravooooo! Cijeli dan sam čekala tvoju betu. 🤩 Baš mi je drago i jako sam sretna zbog tebe. Mora sve biti ok. 🙏
Nymeria.
Drago mi je da transfer prošao glatko 👌 Ako sam dobro izračunala, isti dan ćemo vaditi betu 😜
PUPO 😍🥰
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Ja jutros ostavila u svojoj bolnici urincek, sutra ujutro su mi rekli da nazovem da mi kažu jel sterilan ili čekamo opet antibiogram. Ajoooj sve me nervoza neka da je se nisam riješila, glupa bakterija. Jedva čekam sutra 🙏🤞
Nadat cemo se da je sterilan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
U ponedjeljak kontrola.
I neka si! Trebala si jucer, za svaki slucaj, cijeli meni 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Mučnina - suhi krekeri/pereci s sto manje masnoće. Bolje od ikakvog djumbira, badema i sl. Samo treba naći odgovarajući proizvod i čim se osjeti da bi krenuo val mučnine, strpti 1-2 krekera u usta. Čak ujutro ležećki, prije ustajanja iz kreveta.. Dakle, mini količina, nije potrebno staviti cijelu šaku odjednom.. Mene je spašavalo, možda nekome pomogne isto.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji