Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus
Uhh, bas mi je žao. Ne znam dal postoji nešto za expres brzo bildanje stanica, do sledećeg ciklusa… ⁉️
Drzim fige jako da sledeći put uspe. Nemoj da te ovo obeshrabri 💕💕💕
Većina istraživanja je rađena na uzimanju suplemenata mjesec dana prije postupka. Tako da ima smisla krenuti uzimati ekstra doze Q10 i slično
Pa to je super saznanje 🤩😘...ja sto sam čitala na stranim sajtovima, sve su bili rezultati istrazivanja koristenja suplemenata 3 meseca. Onda tirlessivy, navali na Q10, maticnu m. I ostalo.
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Meto super beta 🥳
A inace cujem se sa curom koja je bila transfer kad i ja i njoj na treci dan ali su 12 stanicne obje a meni 6 i 7... pa sad razmisljam kako mi je manja mogucnost za uspjeh ako su njoj na treci dan vec dosle do 12 a moja tek 6..?? Ili to nema pravila? 🤨 i jos me cesto zigne stomak original kao pred ciklus, ne znam je li to jos posledica aspiracije ili sta je 😏 ili mozda pak na kraju zelim samo cuti od MTB da sam trudna pa da zato lupam gluposti 🤣🤣🤣🤣🤣
👩🏽34god
Hvala vam mnogo drage moje na ohrabrenju. Mene to i sekira, sto sam ja na svim Tim suplementima I super zdravo zivim I hranim se jos od proslog postupka koji je bio u oktobru. Dakle Q10 uzimam, idem dva puta nedeljno na akupunkturu, Omega 3 uzimam, vitamin D, Floradix da pojacam Feritin koji mi je nizak. Uz to hodam mnogo, hranim se jako zdravo i nisam mogla da verujem da cu doci u situaciju da ne mogu ni da govorim o kvaliteti js jer njih jednostavno nema. Niti jedna...😩 Izvinite sto sam ja ovako sva bas potonula. Muz mi je divan, tesi me. Volela bih da bar mogu da se isplacem, da porazbijam nesto po kuci, ali navikla sam tako da nema suza ni za sta, kroz svasta sam u zivotu prosla, a misim da bi mi tako trebalo sada isplakati se. Doktor je zaista bio divan danas i realno je rekao da je jako iznenadjen. Moj AMH jeste nizak, ali nije nemerljiv - 4 pmol. Imam redovne cikluste, LH trakicama i bazalnom temperaturom merim i imam ovulacije. Najgore od svega je bilo kada je krenuo UZ pregled, doktor prvo krenuo od endometrijuma, a on 8,7mm - kaze on meni - e to je bas super, da vidimo sada jajnike. A ono corak 😭😭😭
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
Go girl 🥰🥰🥰🥰🥰 bit ce to sve super... miruj... sretna sam jako zbog tebe...
Mtb ja biram burger... ono ako pitas sve 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hvala vam mnogo drage moje na ohrabrenju. Mene to i sekira, sto sam ja na svim Tim suplementima I super zdravo zivim I hranim se jos od proslog postupka koji je bio u oktobru. Dakle Q10 uzimam, idem dva puta nedeljno na akupunkturu, Omega 3 uzimam, vitamin D, Floradix da pojacam Feritin koji mi je nizak. Uz to hodam mnogo, hranim se jako zdravo i nisam mogla da verujem da cu doci u situaciju da ne mogu ni da govorim o kvaliteti js jer njih jednostavno nema. Niti jedna…😩 Izvinite sto sam ja ovako sva bas potonula. Muz mi je divan, tesi me. Volela bih da bar mogu da se isplacem, da porazbijam nesto po kuci, ali navikla sam tako da nema suza ni za sta, kroz svasta sam u zivotu prosla, a misim da bi mi tako trebalo sada isplakati se. Doktor je zaista bio divan danas i realno je rekao da je jako iznenadjen. Moj AMH jeste nizak, ali nije nemerljiv - 4 pmol. Imam redovne cikluste, LH trakicama i bazalnom temperaturom merim i imam ovulacije. Najgore od svega je bilo kada je krenuo UZ pregled, doktor prvo krenuo od endometrijuma, a on 8,7mm - kaze on meni - e to je bas super, da vidimo sada jajnike. A ono corak 😭😭😭
Bice u narednom, vidjeces! ❤️❤️
👩🏽34god
ericaa, pa namlatiti ga tavom, to ćeš. Nije to normalno, biti tako flegma, treba ga malo prodrmati. To je za njegovo dobroRuska1986
Ja tebi povremeno ustupim dečka, a ti tako.
BjeliS, kandidata za? Lupanje tavom?
Podijelili smo se, ja sam ona paranoična,luda i sklona analizama, on je cool, miran, sabran. Bar izvana. Mora bit takav jer da i on počne paničarit samnom, dotuklo bi me. A tko zna o čemu sve misli... Možda o plejki, janjetini ili folikulima
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
ericaa, pa namlatiti ga tavom, to ćeš. Nije to normalno, biti tako flegma, treba ga malo prodrmati. To je za njegovo dobroRuska1986
Podijelili smo se, ja sam ona paranoična,luda i sklona analizama, on je cool, miran, sabran. Bar izvana. Mora bit takav jer da i on počne paničarit samnom, dotuklo bi me. A tko zna o čemu sve misli… Možda o plejki, janjetini ili folikulima
Erica ne nadaj se da misli o folikulima 🤣🤣🤣🤣
Plejka garant... eventualno janjetina 🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Podijelili smo se, ja sam ona paranoična,luda i sklona analizama, on je cool, miran, sabran. Bar izvana. Mora bit takav jer da i on počne paničarit samnom, dotuklo bi me. A tko zna o čemu sve misli… Možda o plejki, janjetini ili folikulima
Erica ne nadaj se da misli o folikulima 🤣🤣🤣🤣
Plejka garant… eventualno janjetina 🤣🤣🤣🤣
hahahahahhahahahah aaa znaaaam znači, tava
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Lineica, woooohoooo!
Mislim, ako ćemo iskreno, mi sve ovo ne radimo radi beba. To je samo bonus.
Mi ovo radimo da bi imale izggovor potamaniti sve ikad u McD
MTBica
Apsolutno potpisujem! 🍟🍟🍟👌🤣
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Sortiraj odgovore
Najstariji