Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    principessa007
    10. Ožujak 2021. 15:06

Pozdrav cure, 
    Ima li koja od vas situaciju da ne može na stimulirani ivf jer je imala covid i još uvijek ima antitijela? Ja sam nažalost u toj situaciji pa me zanima s koliko antitijela puštaju u postupak, u Petrovoj nisam dobila neki decidirani odgovor.

Sretno svima! 

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 15:09

Nakapaka, a realno, ako ćeš dobiti, kao da je bitno kad ćeš dobiti.
    Bolje je ne dobiti uopće. 

ericaa, opet pogrešno. Ne lupaš ga sad, oni su osjetljivi pa će mu to sve smanjiti kvalitetu spermija. Odalamiš ga nakon aspiracije, onda ti ionako neko vrijeme ne treba. 

ma2013, stresa ćeš imati napretek, radila/ne radila. Ako ti tako osjećaš, traži bolovanje.

manemoj, ah vi romantičarke koje zamišljate da je trudnoća ono stanje kad lebdiš na oblacima i sjajiš, izgledaš najbolje ikad i tako to. Manje holivudskih filmova, a više čitanja ove teme sa razumijevanjem. Većina cura ovdje kuka kad ostane trudno. 

Nymeria, wooohooo. Krumpirići!  I dobro, da, beba. 
    Bez brige, PROLETIT će ti vrijeme do bete, nećeš se ni okrenuti a već će biti 23.  : histerija : 

Plavimak, woooohoooo, idemo!!!!

💔💔💔

• Pmak
    10. Ožujak 2021. 15:10

principessa007

Pozdrav cure,
    Ima li koja od vas situaciju da ne može na stimulirani ivf jer je imala covid i još uvijek ima antitijela? Ja sam nažalost u toj situaciji pa me zanima s koliko antitijela puštaju u postupak, u Petrovoj nisam dobila neki decidirani odgovor.

Sretno svima!

Antitijela ne bi trebala biti prepreka, jesi li sigurna da je riječ o postojećim antitijelma ili nečemu drugome?
    Ja sam imala covid prije 3 mjeseca, testirala sam se jučer, no ne na antitijela, taj test nitko nije radio, već normalan PCR test kojim se dokazuje prisutnost RNA virusa.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• *.Women_name.*
    10. Ožujak 2021. 15:11

Doria

*.Women_name.*

Doria

Jutro curke!
    Pratim redovno sve i placem i smijem se s vama ❤
    Trenutno sam na bolovanju (gurnula sam prst u stapni mikser i stisnula gumb… glupaca 🤣), pa imam viska vremena koje me ubija jer razmisljam kaj jos nisam rekla na konzultacijama a trebala sam, kaj bi jos trebala napraviti od pretraga… zaboravila sam prijaviti tromboflebitis… jel to bilo bitno??
    I dal je koja pod hormonima imala problem sa bartholinijevom??? Rekli su da se zna aktivirati a prosla sam 7 operacija i sad je par godina mirna.

Jooj joj 🙈😂 Tromboflebitis bi trebala prijaviti, čim nastane znači da je došlo do nekog poremećaja cirkulacije. A cirkulacija ima utjecaja i na zacece i na trudnoću. Zbog poremećaja cirkulacije kad sam imala covid meni je u trudnoći uvedena terapija. Bar po mojoj nekoj logici, nisam doktor pa neznam kako utječe točno za mpo, ali sam se susretala s tom dijagnotom na poslu, pa po nekoj logici 🤷‍♀️
    *.Women_name.* hvala puno na odgovoru ❤ nije svjezi, ima par godina ali sklona sam. Ni krv ne mogu izvadit a da mi vena ne odreagira nekom oteklinom, modricom, bolovima… vrijeme je da pocnem pisati sve zaista 🤣 idem trazit neki rokovnik

Vjerujem da onda nema utjecaja, ali dobro da znaju da si sklona. Možda ti oreventivno uvedu nekakvu profilaksu. Ništaa 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ericaa
    10. Ožujak 2021. 15:12

principessa007

Pozdrav cure,

Sretno svima!

Ja sam u Rijeci u sličnoj situaciji. Imala sam kovid, pozitivan test 24.12. i morala sam imati pauzu 3 mjeseca od pozitivnog nalaza i tek sad ako mi test bude negativan, mogu u postupak. Ne gledaju antitijela kod nas, samo negativan test nakon pauze od 3 mjeseca. Neznam situaciju u Petrovoj.

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    10. Ožujak 2021. 15:12

Ja jutros ostavila u svojoj bolnici urincek, sutra ujutro su mi rekli da nazovem da mi kažu jel sterilan ili čekamo opet antibiogram. Ajoooj sve me nervoza neka da je se nisam riješila, glupa bakterija. Jedva čekam sutra 🙏🤞

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 15:13

principessa007

Pozdrav cure,

Sretno svima!

Ja sam imala covid, imam antitijela, i nikog to ne smeta. Dapače, u IVF poliklinici su mi rekli da ne moram raditi test na covid ako sam preboljela u kraće od 3 mjeseca.
    Po nekim bolnicama imaju pravilo da 3 mjeseca od covida ne možeš ići u postupak.
    A jesi li ti i dalje pozitivna na COVID (PCR test) ili samo imaš antitijela? Zašto si pobogu vadila antitijela? Koliko ja znam, samo se traži negativan PCR test? 
    Ako te Petrova ne pušta, mijenjaj bolnicu. 

💔💔💔

ericaa
    10. Ožujak 2021. 15:14

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bolje je ne dobiti uopće.ericaa, opet pogrešno. Ne lupaš ga sad, oni su osjetljivi pa će mu to sve smanjiti kvalitetu spermija. Odalamiš ga nakon aspiracije, onda ti ionako neko vrijeme ne treba.ma2013, stresa ćeš imati napretek, radila/ne radila. Ako ti tako osjećaš, traži bolovanje.

manemoj, ah vi romantičarke koje zamišljate da je trudnoća ono stanje kad lebdiš na oblacima i sjajiš, izgledaš najbolje ikad i tako to. Manje holivudskih filmova, a više čitanja ove teme sa razumijevanjem. Većina cura ovdje kuka kad ostane trudno.Nymeria, wooohooo. Krumpirići! I dobro, da, beba.
    Bez brige, PROLETIT će ti vrijeme do bete, nećeš se ni okrenuti a već će biti 23.: histerija :Plavimak, woooohoooo, idemo!!!!

Vidi se tko razmišlja unaprijed i gleda situaciju u kompletu  Još mnogo toga moram naučiti 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 15:15

Pmak

Bok svima, kod mene je krenulo za ozbiljno, danas sam si u ordinaciji dala prvu injekciju menopura.
    U ponedjeljak kontrola.
    Let the games begin. Bože pomozi.

Hehe, promijenila nick. Igramo na sigurno! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 15:17

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bolje je ne dobiti uopće.ericaa, opet pogrešno. Ne lupaš ga sad, oni su osjetljivi pa će mu to sve smanjiti kvalitetu spermija. Odalamiš ga nakon aspiracije, onda ti ionako neko vrijeme ne treba.ma2013, stresa ćeš imati napretek, radila/ne radila. Ako ti tako osjećaš, traži bolovanje.

manemoj, ah vi romantičarke koje zamišljate da je trudnoća ono stanje kad lebdiš na oblacima i sjajiš, izgledaš najbolje ikad i tako to. Manje holivudskih filmova, a više čitanja ove teme sa razumijevanjem. Većina cura ovdje kuka kad ostane trudno.Nymeria, wooohooo. Krumpirići! I dobro, da, beba.
    Bez brige, PROLETIT će ti vrijeme do bete, nećeš se ni okrenuti a već će biti 23.: histerija :Plavimak, woooohoooo, idemo!!!!

Vidi se tko razmišlja unaprijed i gleda situaciju u kompletuJoš mnogo toga moram naučiti

Moj je sad nakon postupka otišao na osrednje tešku operaciju jer mu je žena dala zeleno svjetlo. Prije toga je smio samo na masaže, antistres aktivnosti i slično 
    Sad se pati jer ga boli i drogira se tabletama, ženi puca q jer ionako iduću donaciju ne daje do svibnja (a nadamo se da ga ni onda neću trebati). 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.