Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus
Jako mi je žao draga Drži se...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ivanaka
Ma nije istina, malo ti je slagala… AOK pokrije u startu 50% a na kraju te ispadne kad predaš račune da pokrije ukupno 75% postupka. Meni se čini da te malo gin voza po tom pitanju 🙈🙈 možda da sama pošalješ mail u neku od klinika pa se raspitaš. Ili ugovoriš konzultacije pa će ti oni sve objasniti. Naravno prvo odradi svoje planove kako si mislila. Želim ti od srca da upali od prve pa da ni ne moraš razmišljati što dalje ❤️ 🤗
Tek sad nakon konzulatacije sa vama drage zene neznam sta i gdje mi je pametno ici.Vidjet cu jos.Neznam jel problem u Hr ici na oplodnju a u DE voditi trudnocu..neznam kako Njemci gledaju na to
Pozdrav Ivanaka.
Ja sam ti isto u Stuttgartu. Isto sam bila u nedoumici što napraviti, gdje ići. Na kraju sam se odlučila za Hrvatsku, ali prvenstveno zato što tu nisam osigurana, i što imam sve papire i nalaze spremne za postupak u Hrvatskoj, također i dogovoreni postupak u 4mj. Osobno smatram da će to biti prestresno, bit ću sama tokom postupka (mozda i bolje, neće dragi morati trpiti moguće ispade), a i on će siroti morati u jednom danu doći dati svoje plivače i otići nazad zbog posla. I opet ostajem sama. Ali sve za bebaća. Slušaj srce i odluči se, mislim da nema loše odluke - cilj ostaje isti. Sretno!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
MTBica mislim da ću probati još kod Lučingera, jučer me baš zvao da nakon menstruacije dođem, ali sam mu rekla da si radim ponovno briseve za bakterije, inače sam bila sklona stalno koječemu pa da budem mirna. Nisam mu rekla da idem na HSG, javiti ću mu se onaj drugi ciklus.
Ostali ginekolozi koji su me ovih dana pregledavali su imali dobre riječi za njega pa su mi razmišljanja da mu idem dati šansu Jučer sam bila na brisevima (kod lokalnog privatnika) i izrazila želju da bih htjela ići na HSG pa je doktor pitao (kao i oni na Merkuru, kao i još jedna ginekologica kod ovog lokalnog privatnika) kako to da to nisam prvo napravila da što je spermiogram loš, reku je. On kaže da možda i on ne bi onda radio HSG al opet imao je prirodnih trudnoća i sa lošim spermiogramom tako da je sve moguće i nemoguće. Idem na to za svoj mir. IVF stignem u 5.mj.
Sad kad to pišem mislim si ajme kako sam se ja puno naširila nogu ovih dana, nema tko nije prokopao
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dobro jutro,
TirelessIvy žao mi je, jako! Idući put biti će bolje, mora!
Nymeria sretno danas i neka bude uspješno i bezbolno!
Meto napeto čekamo drugu betu
Anabela 3 blastice odlično!!
MTB slika je show, TM je preluckast () a testiću sutra se veselim
SBjeliš žao mi je da se loše osjećaš, tu smo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sanjala sam da imam 4 folikula, od tog 4 jajne stanice i da je došlo do 4 blastice. Probudila sam se vesela i imena s foruma mi pred očima kao moram javiti curama
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sad kad to pišem mislim si ajme kako sam se ja puno naširila nogu ovih dana, nema tko nije prokopao
Mmmmm
Droljo
Onda te pišem za svibanj. Držim fige da ti Luci donese sreću
💔💔💔
Sanjala sam da imam 4 folikula, od tog 4 jajne stanice i da je došlo do 4 blastice. Probudila sam se vesela i imena s foruma mi pred očimakao moram javiti curama
Ovo odmah potpisuješ
To se zove prediktivni san i SIGURNO će se ostvariti.
Kao i moj san sa curicom
💔💔💔
Ruska čitam raniji volume i vidim tvoju terapiju. To sveeee u jednoj stimulaciji? Ove ampule me zbunjuju, koliko je to IU ili mg? Ili kako vec...
Hvala ti.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji