Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    10. Ožujak 2021. 09:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Kača 🌺

Nymeria sretno, isto me ceka 16.3. 🍀🙏🐘 Cure nadam se da ste sve super, Ovitrelle sam dala sinoc i doktor je rekao da ima hcg, meni samo nije jasno sto toliko rano ali ok. Terapija kao prosli put, decortin, aspirin, folacin i bljakic utric 😁 Mtb ❤️

Pa 7 dana prije transfera. Imaš blastice, zar ne? 2 dana prije ovulacije se daje štoperica, a 5 dana nakon ovulacije se radi FET.
    Da, Ovitrelle ima bhcg.
    Ima da se ulovi ovaj
    A za utriće, pojma nemaš. Mmmmm, utrići: ljubaf :

Joj da bar 😊 budem na bolovanju jer nisam iz Zg, a dosadnooo. Ali bila u Bataku stvarno je njam, onaj prilog pohane paprike punjene sa sirom 😍🍗 Kako se ti drzis? O tom periodu cekanja, uf da me netko uspava na 7 dana 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

sbjelisi
    10. Ožujak 2021. 09:33

TirelessIvy

Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus

Mišica.
    Vrlim te 💟

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 09:33

Lucyinthesky, pa ja detaljno isplaniram što ću u slučaju lošeg scenarija. One dobre ne planiram previše unaprijed.
    Ako rodim živo, zdravo dijete, ja stvarno pojma nemam što ću s njim. 

Nina92, apsolutno te razumijem. Šteta što nema nekih droga kojima si možemo omamiti mozak a da ne utječu na bebu. Izdržat ćeš, kao i sve do sad, dan po dan. 

Inače, ja ovom svom (ovo je i za tebe BjeliS) kažem dramatičnim glasom:
    Dragi, sutra radim test. 
    On odgovara:
    Oh, znam kako ti je, i ja radim test  (na covid, kojeg nema, jer ga je prebolio, ima pun kamion antitijela, formalnost radi posla).
    Pa ga sad ti nemoj ubiti. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 09:35

Kača 🌺

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Kača 🌺

Nymeria sretno, isto me ceka 16.3. 🍀🙏🐘 Cure nadam se da ste sve super, Ovitrelle sam dala sinoc i doktor je rekao da ima hcg, meni samo nije jasno sto toliko rano ali ok. Terapija kao prosli put, decortin, aspirin, folacin i bljakic utric 😁 Mtb ❤️

Pa 7 dana prije transfera. Imaš blastice, zar ne? 2 dana prije ovulacije se daje štoperica, a 5 dana nakon ovulacije se radi FET.
    Da, Ovitrelle ima bhcg.
    Ima da se ulovi ovaj
    A za utriće, pojma nemaš. Mmmmm, utrići: ljubaf :

Joj da bar 😊 budem na bolovanju jer nisam iz Zg, a dosadnooo. Ali bila u Bataku stvarno je njam, onaj prilog pohane paprike punjene sa sirom 😍🍗 Kako se ti drzis? O tom periodu cekanja, uf da me netko uspava na 7 dana 😁

Ne držim se. Ne pitaj.
    Dodatno, strah me reći da ni paprike ne ljubim previše, izbacit ćete me iz čopora 

💔💔💔

sbjelisi
    10. Ožujak 2021. 09:36

MTBica TM 😂

oharascarlett14@gmail.com

Kacusha
    10. Ožujak 2021. 09:37

TirelessIvy

Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus

Zao mi je sto je tako... ☹️ Probaj odmoriti i skupiti snage za dalje 💪 Vrlimo te ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Ruska1986
    10. Ožujak 2021. 09:38

TirelessIvy

Bas mi je zao 😔😔😔 Drz se! ❤💜 nadajmo se da ce za slijedecim ciklusom bit bolje... 🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    10. Ožujak 2021. 09:40

anabelaaaa

Jutro cure,da I ja javim svoje rezultate.
    Sve 3 jajne celije su dosle do blastice I zaledjene su🤗
    Kad dobijem kontrola pa cemo vidjeti za transfer.
    Mtb,jos malo I beta,vidim vec si piskila .I ja mislim da je rano..Drzim jako fige.
    Andela, radila inseminaciju🤗Sretno,da se primi🤞

Wuhuuu, super za 🐧🐧🐧 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nina92
    10. Ožujak 2021. 09:44

MTB tvoj dragi je meni top, moje isto takav, meni odma bude lakse ali ga cesto nema pa grizem nokte 😬

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Tuma
    10. Ožujak 2021. 09:52

TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući! 
    Meto sretno!!! 🥰🥰 
    Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
    Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe.... Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test... 
    Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol? 
    MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
    Ana26 jesi ti piskila? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.