Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 12:17

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Sanjala sam da imam 4 folikula, od tog 4 jajne stanice i da je došlo do 4 blastice. Probudila sam se vesela i imena s foruma mi pred očimakao moram javiti curama

Ovo odmah potpisuješ
    To se zove prediktivni san i SIGURNO će se ostvariti.
    Kao i moj san sa curicom

Iz tvoje tipkovnice u Božje ušiA pričala s mužem neki dan sa koliko bi bili zadovoljni da nam kažu da imamo blastica i on je nonšalantno zaključio da to na takav način mu nije bitno, broj kao broj , bit će koliko ih treba biti da bude beba.. sad ti s njim pričaj
    A kovrčava, crna curica, sjećam je se

jesi barem zamišljala kako ga lupaš tavom po glavi? 

💔💔💔

anabelaaaa
    10. Ožujak 2021. 12:17

Tuma

TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući!
    Meto sretno!!! 🥰🥰
    Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
    Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe…. Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test…
    Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol?
    MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
    Ana26 jesi ti piskil

Hvala...
    Da u ng/ml💖

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ruska1986
    10. Ožujak 2021. 12:18

BjeliS 💕👣

Ruska1986

BjeliS 💕👣

Ruska čitam raniji volume i vidim tvoju terapiju. To sveeee u jednoj stimulaciji? Ove ampule me zbunjuju, koliko je to IU ili mg? Ili kako vec…
    Hvala ti.

Pise za Elonva 150 mcg, a za Menopur i Orgalutran 0,25 mg. Ja ti se u to nist ne kuzim! 🙈 jel to puno il ?

Za nekog tko se nist ne kuzi, prilicno si trudna!
    Sad cu i ja tak!! 😂😂😋
    Vidim da Ivy to kuzi?

😂😂😂ja samo kopam po svom otpusnom pismu i tam sve pise 😂😂😂 i smjesno, ja sam bila u uvjerenju da mi je stimulacija blaga bila 🙈🙈 prvi put mi ocito nije bila pogodjena, a bila je:
    Menopur:2.dc.-10.dc.:2 ampule, Orgalutran 0,25 mg 9.dc.:1 ampula. Ocito je ta stimulacija bila slaba 🤷🏻‍♀️

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 12:18

Doria

Jutro curke!
    Pratim redovno sve i placem i smijem se s vama ❤
    Trenutno sam na bolovanju (gurnula sam prst u stapni mikser i stisnula gumb… glupaca 🤣), pa imam viska vremena koje me ubija jer razmisljam kaj jos nisam rekla na konzultacijama a trebala sam, kaj bi jos trebala napraviti od pretraga… zaboravila sam prijaviti tromboflebitis… jel to bilo bitno??
    I dal je koja pod hormonima imala problem sa bartholinijevom??? Rekli su da se zna aktivirati a prosla sam 7 operacija i sad je par godina mirna.

Vidim, trudna si uskoro  to se zovu trudnički hormoni, ne glupost. Nekoga lupe i u negativnim tjednima 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 12:19

BjeliS 💕👣

Pardon Lucy, ne Ivy.
    Oprosti, Lucy..

I ti si trudna, doduše, ti si već u pozitivnim danima 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 12:20

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Ruska čitam raniji volume i vidim tvoju terapiju. To sveeee u jednoj stimulaciji? Ove ampule me zbunjuju, koliko je to IU ili mg? Ili kako vec…
    Hvala ti.

Za nekog tko je out, poprilično si in

Tako me dere depra.. Trenutno me jedino vi vadite.
    Nema veze s postupkom, to je samo tip of the iceberg.
    😘

nou d filing. I mene je ova grupa izvadila iz opakih sranja. 
    Danas je dan za tortilje!!! 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Ožujak 2021. 12:21

TirelessIvy draga moja, jako jako jako mi je žao ❤️
    Nadam se da preblaga stimulacija i pojačano stres na poslu nisu rezultirali tome. Nadam se da ćeš imati prilike u idućem ciklusu napraviti puno jajašaca. Budi hrabra i ne odustaj molim te 🤗❤️❤️❤️❤️
    Ivanaka naravno da je lmel zatrudnjeti u HR a sve ostalo riješiti ovdje. To nema apsolutno nikakve veze.
    Adela111 znači pretpostavljam da se radi o Ovitrelle 250 (6500iu). Meni se u prvom postupku zadržala 12 dana u organizmu... Ako si bila na insemimaciji, definitivno crta nije od bebe jer je jako rano. Ako imaš živaca kao ja, i puno testića možeš si ispratiti štopericu.. Ali to ti savjetujem da radiš bez imalo takta i grižnje... Želim ti da se za nekoliko dana za crtica ponovo pojavi ❣️🤗💕

endometrioza

Ruska1986

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Hvala ti.

😘

💜❤ jel mozemo kako pomoci? Treba otic negdje nekoga prebiti il tako nest? Samo reci, mala i ja smo spremne 💪🏻💪🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa

Tuma

TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući!
    Meto sretno!!! 🥰🥰
    Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
    Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe…. Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test…
    Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol?
    MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
    Ana26 jesi ti piskil

Hvala…
    Da u ng/ml💖

Ajmo sad prestati sa deprimirajućim potpisima, prebaci si AMH u normalnu mjernu jedinicu 
    Imaš fantastičan broj antralaca i sad blastica, AMH ti je očito lažno nizak i u nekom idućem mjerenju bi bio viši.
    Razvaljuješ!!!

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 12:23

Ruska1986

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

Hvala ti.

😘

💜❤ jel mozemo kako pomoci? Treba otic negdje nekoga prebiti il tako nest? Samo reci, mala i ja smo spremne 💪🏻💪🏻

Ja sam već iz solidarnosti naručila tortilje!
    Ima li veće potpore od toga? Mogu kasnije i ćevape naručiti, ako će pomoći  Doduše, ne znam gdje ću ih ugurati, ali bit ću pravi drug!!!

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.