TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući!
Meto sretno!!! 🥰🥰
Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe…. Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test…
Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol?
MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
Ana26 jesi ti piskil
Hvala…
Da u ng/ml💖
Ajmo sad prestati sa deprimirajućim potpisima, prebaci si AMH u normalnu mjernu jedinicu
Imaš fantastičan broj antralaca i sad blastica, AMH ti je očito lažno nizak i u nekom idućem mjerenju bi bio viši.
Razvaljuješ!!!
❤❤
Moja bolna tacka je od pocetka je bio taj amh..Imala sam zelju da ga ponovim ali muz mi nije dao,a ja ga poslusala 😂Uglavnom, sad zaista sumnjam u taj nalaz opcenito…I u amh kao pouzdanog pokazatelja rezerve j.celija kao I u labaratorij u kojem je radjen.
Moj dr u postupku taj nalaz I ne trazi…UZ je mjerodavniji.
Znam,to ste mi nekad davno rekle a ja vam nisam puno vjerovala 😁mislila sam da su to samo rijeci utjehe.
Mi ovdje nikad ne tješimo i ne dajemo prazne riječi.
Da smo mislile da nemaš šanse, preporučile bi ti donaciju i ne bi ti gubili vrijeme.
Ne moraš vaditi AMH, antralci i blastice su ti sve rekli.
Potpisujem.
oharascarlett14@gmail.com
Bjelis 🥰❤️🥰❤️
Ruskai ja bi pituuuuuu…
Ja se cijelo jutro valjam s jedne strane kreveta na drugu, sastanke držim u ležećem položaju.. ajme baš bas muka. Uopće ne znam jel doktori daju bolovanje za to ali ja skoncentrirana na posao nisam uopće jer samo razmišljam na koju stranu da se namjestim 🤦
Znam da u pocetku i nisu bas za davanje bolovanja. Govorim za gin., mozda dr.opce prakse? Ovo za gin.govorim jer sam jednom cekala uputnice pa je dosla mama od neke cure koja je bila frisko trudna, mislim mjesec dana, i mama je pitala dal moze dobit bolovanje jer joj je jako muka pa je sestra rekla da ne za tako malu trudnocu i da joj to niko nece dat, ali mozda da proba kod dr.opce prakse. Pa sad ne znam dal je tako pravilo kod svih il sam kod ovih mojih 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986, može samo ako ne ukradeš svu boju za crticu sebi i ostaviš mi barem mrvcu za sjenicu...
Doria, čisto me strah pitati što si radila sa šparogama
BjeliS, daj se odluči... burger, tortilju ili ćevape?
Ma vid ti ove trudnice manemoj, kmekme, vidite me kako sam trudna i imam mučnine, kmeee
💔💔💔
Sanjala sam da imam 4 folikula, od tog 4 jajne stanice i da je došlo do 4 blastice. Probudila sam se vesela i imena s foruma mi pred očimakao moram javiti curama
Ovo odmah potpisuješ
To se zove prediktivni san i SIGURNO će se ostvariti.
Kao i moj san sa curicom
Iz tvoje tipkovnice u Božje ušiA pričala s mužem neki dan sa koliko bi bili zadovoljni da nam kažu da imamo blastica i on je nonšalantno zaključio da to na takav način mu nije bitno, broj kao broj , bit će koliko ih treba biti da bude beba.. sad ti s njim pričaj
A kovrčava, crna curica, sjećam je se
jesi barem zamišljala kako ga lupaš tavom po glavi?
hmmmm neeeee A šta ću s njim neopterećenim osim da mu zavidim...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ruska1986, može samo ako ne ukradeš svu boju za crticu sebi i ostaviš mi barem mrvcu za sjenicu…Doria, čisto me strah pitati što si radila sa šparogama
BjeliS, daj se odluči… burger, tortilju ili ćevape?
Ma vid ti ove trudnice manemoj, kmekme, vidite me kako sam trudna i imam mučnine, kmeee
Ne znam, ne mogu ti nista obecat 🤷🏻♀️ pohlepna sam 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure, evo me. Kaze dr da ne trebam ponavljati betu.
Da mi je blize, ponovila bih sigurno, sad cu se bacit u horizontalu i mantrat da bude sve ok.
Bojim se jbnog smedjarenja🙄
woooohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kad je uzv?
💔💔💔
Sanjala sam da imam 4 folikula, od tog 4 jajne stanice i da je došlo do 4 blastice. Probudila sam se vesela i imena s foruma mi pred očimakao moram javiti curama
Ovo odmah potpisuješ
Kao i moj san sa curicom
Iz tvoje tipkovnice u Božje ušiA pričala s mužem neki dan sa koliko bi bili zadovoljni da nam kažu da imamo blastica i on je nonšalantno zaključio da to na takav način mu nije bitno, broj kao broj , bit će koliko ih treba biti da bude beba.. sad ti s njim pričaj
hmmmm neeeeeA šta ću s njim neopterećenim osim da mu zavidim…
Ja imam kandidata.
oharascarlett14@gmail.com
MTBica brala divlje sparoge 🤣 i naletila na granu drito u oko 🙄🙄🙄
Nego kaj s tim tromboflebitisom? Trebam to napominjati ili ne???
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Ovo odmah potpisuješ
Kao i moj san sa curicom
hmmmm neeeeeA šta ću s njim neopterećenim osim da mu zavidim…
Ja imam kandidata.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji