Ruska čitam raniji volume i vidim tvoju terapiju. To sveeee u jednoj stimulaciji? Ove ampule me zbunjuju, koliko je to IU ili mg? Ili kako vec…
Hvala ti.
Za nekog tko je out, poprilično si in
Tako me dere depra.. Trenutno me jedino vi vadite.
Nema veze s postupkom, to je samo tip of the iceberg.
😘
💜❤ jel mozemo kako pomoci? Treba otic negdje nekoga prebiti il tako nest? Samo reci, mala i ja smo spremne 💪🏻💪🏻
Ja sam već iz solidarnosti naručila tortilje!
Ima li veće potpore od toga? Mogu kasnije i ćevape naručiti, ako će pomoćiDoduše, ne znam gdje ću ih ugurati, ali bit ću pravi drug!!!
Cevapi sigurno nece odmoc ☝🏻 tako da dvije porcije odmah! Evo, ja cu bit potpora uz pitu krompirusu ☺☺ Tata se vraca iz Bosne i donosi krompirusu iz pitoteke 😂😂(da, zaista se tako zovu pekare u Bosni di rade domace pite).
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tuma vidjela sam da lesnina ima peg perego kolica na akciji! Neznam jel imaju kakva ti želiš, pa si pogledaj 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986, je li možeš sutra piškiti test umjesto mene?
Ajmo bit sestre po testovima pa piskit istovremeno 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući!
Meto sretno!!! 🥰🥰
Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe…. Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test…
Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol?
MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
Ana26 jesi ti piskil
Hvala…
Da u ng/ml💖
Ajmo sad prestati sa deprimirajućim potpisima, prebaci si AMH u normalnu mjernu jedinicu
Imaš fantastičan broj antralaca i sad blastica, AMH ti je očito lažno nizak i u nekom idućem mjerenju bi bio viši.
Razvaljuješ!!!
❤❤
Moja bolna tacka je od pocetka je bio taj amh..Imala sam zelju da ga ponovim ali muz mi nije dao,a ja ga poslusala 😂Uglavnom, sad zaista sumnjam u taj nalaz opcenito...I u amh kao pouzdanog pokazatelja rezerve j.celija kao I u labaratorij u kojem je radjen.
Moj dr u postupku taj nalaz I ne trazi...UZ je mjerodavniji.
Znam,to ste mi nekad davno rekle a ja vam nisam puno vjerovala 😁mislila sam da su to samo rijeci utjehe.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
TirelessIvy žao mi je 😓 isplaci se ovaj mjesec, odtuguj i idući neka bude odličan!! Još ovaj mjesec bildaj stanice da budu savršene idući!
Meto sretno!!! 🥰🥰
Nymeria i tebi sretno danas, nadam se da će biti potpuno bezbolan i uspješan transfer 🤞🥰
Andela da, slažem sa da je ovo još ostatak stopperice, ali ako imaš puno testova i živaca, možeš svaki dan raditi test da vidiš koliko ti treba da izađe iz tebe…. Iako to je baš igra živaca.. Ako ne, nikako prije pon, uto test…
Anabela 3 blastice s tako niskim amh je vrhunski! 🥰 Baš mi je drago to čuti. Tvoj amh je izražen u n, ne u pmol?
MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
Ana26 jesi ti piskil
Hvala…
Da u ng/ml💖
Ajmo sad prestati sa deprimirajućim potpisima, prebaci si AMH u normalnu mjernu jedinicu
Imaš fantastičan broj antralaca i sad blastica, AMH ti je očito lažno nizak i u nekom idućem mjerenju bi bio viši.
Razvaljuješ!!!
❤❤
Moja bolna tacka je od pocetka je bio taj amh..Imala sam zelju da ga ponovim ali muz mi nije dao,a ja ga poslusala 😂Uglavnom, sad zaista sumnjam u taj nalaz opcenito…I u amh kao pouzdanog pokazatelja rezerve j.celija kao I u labaratorij u kojem je radjen.
Moj dr u postupku taj nalaz I ne trazi…UZ je mjerodavniji.
Znam,to ste mi nekad davno rekle a ja vam nisam puno vjerovala 😁mislila sam da su to samo rijeci utjehe.
Vidis kako ti nama ne vjerujes! Zar bi mi lagale? 👻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Jutro curke!
Pratim redovno sve i placem i smijem se s vama ❤
Trenutno sam na bolovanju (gurnula sam prst u stapni mikser i stisnula gumb… glupaca 🤣), pa imam viska vremena koje me ubija jer razmisljam kaj jos nisam rekla na konzultacijama a trebala sam, kaj bi jos trebala napraviti od pretraga… zaboravila sam prijaviti tromboflebitis… jel to bilo bitno??
I dal je koja pod hormonima imala problem sa bartholinijevom??? Rekli su da se zna aktivirati a prosla sam 7 operacija i sad je par godina mirna.
Vidim, trudna si uskoroto se zovu trudnički hormoni, ne glupost. Nekoga lupe i u negativnim tjednima
Ma ovo je moje vrijeme za ozljede... prije 2 god u sparogama skoro oko izbila, sad skoro bez prsta ostala ... uvijek 3.mjesec 😥
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Meto sretno!!! 🥰🥰
MTB sutra teeeest 🤞🙏🤞🙏❤️
Ana26 jesi ti piskil
Hvala…
Da u ng/ml💖
Razvaljuješ!!!
❤❤
Moja bolna tacka je od pocetka je bio taj amh..Imala sam zelju da ga ponovim ali muz mi nije dao,a ja ga poslusala 😂Uglavnom, sad zaista sumnjam u taj nalaz opcenito…I u amh kao pouzdanog pokazatelja rezerve j.celija kao I u labaratorij u kojem je radjen.
Moj dr u postupku taj nalaz I ne trazi…UZ je mjerodavniji.
Mi ovdje nikad ne tješimo i ne dajemo prazne riječi.
Da smo mislile da nemaš šanse, preporučile bi ti donaciju i ne bi ti gubili vrijeme.
Ne moraš vaditi AMH, antralci i blastice su ti sve rekli.
💔💔💔
Ruska ako znas neke Ruse, odmah saljem adresu
Ahaha Bosanci znaju marketing, pitoteka! Jadna zemlja koja Bosnu nema! 😂
MTBica i ja bi tortilju
oharascarlett14@gmail.com
Bjelis 🥰❤️🥰❤️
Ruska i ja bi pituuuuuu...
Ja se cijelo jutro valjam s jedne strane kreveta na drugu, sastanke držim u ležećem položaju.. ajme baš bas muka. Uopće ne znam jel doktori daju bolovanje za to ali ja skoncentrirana na posao nisam uopće jer samo razmišljam na koju stranu da se namjestim 🤦
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji