MTB što se tiče muških moj je odradio mikrodelacije i sve s popisa osim dna fragmentacije još prije 2g no kako vrijeme prolazi , a nama ne uspijeva treba još i ovo kaj Repromed nudi obaviti. Ne znam gdje još osim kod njih ima tih pretraga?
Ne znam ni ja, na žalost. Meni je u planu da odemo u Repromed, ja popričam s doktorom što mi ima za reći, a on se ispregleda. Pa ćemo vidjeti što će nam reći.
Ako netko zna što se još u ZG može napraviti a da bodu, rastežu, navlače naše mužjake, samo recite
💔💔💔
MTB što se tiče muških moj je odradio mikrodelacije i sve s popisa osim dna fragmentacije još prije 2g no kako vrijeme prolazi , a nama ne uspijeva treba još i ovo kaj Repromed nudi obaviti. Ne znam gdje još osim kod njih ima tih pretraga?
Dna fragmentacija se radi i u Ivf-u,mislim da je 600 kn.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Jutro cure,da I ja javim svoje rezultate.
Sve 3 jajne celije su dosle do blastice I zaledjene su🤗
Kad dobijem kontrola pa cemo vidjeti za transfer.
Mtb,jos malo I beta,vidim vec si piskila .I ja mislim da je rano..Drzim jako fige.
Andela, radila inseminaciju🤗Sretno,da se primi🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
@Lucyinthesky
Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
ℹ HBA test za muške
http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
@MTB
Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐
Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.
Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka.
Protein C na gornjoj granici,prisutnost LAC,homozigotnost fakota V,PAI I mutirani homozigot.Zaboravila sam tu napisati.Drago mu je što smo to saznali tako da možemo reagirati na vrijeme.A najjače mi je bilo kad je rekao da moramo na vrijeme reagirati i za slučaj da prirodno zatrudnim...rekoh how yes no
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
anabelaaaa, fantastične vijesti!!! Woooohooo! Očito su kvalitetne.
Lucyinthesky, ok, da, to jest za NMH. Ja sam mu bila rubna, dao mi je radi godina. Tebi će možda i hematolog odobriti pa ćeš dobiti besplatno. Super da ste otkrili, i da ćete tretirati. Malo će ti stomak izgledati kao goblen, ali što je to za sigurnu starost i luksuzni starački dom?
💔💔💔
Nymeria, sretno! Imaš super plan i ovaj sada i za dalje :))
Meto, sretno, navijaaam!!
Što se tiče dodatnih obrada za muževe koje nude Repromed, Cito i sl. čini mi se da one mogu reći nešto o tome je li uzorak za IVF ili ICSI/PICSI. Kako je MM imao loš spremiogram na početku naših MPO voda, pitala sam dr u Vinogradskoj da obavimo tijekom ljeta sve što se može u Citu koji ima kako sam skužila najveći izbor pretraga zua muškarce. On je na to rekao da je on kliničar i da i dalje ima samo te dvije opcije koje ima bez obzira na nalaze, u stilu da ne dobije neke informacije s kojima bi mogao nešto u kliničkom smislu drugačije napraviti, stekla sam dojam kao da je riječ o zaradi..e, sad nisu to neke cifre i po meni ako mogu dat bilo koji podatak više, vrijedi.
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Anabelaaaa to je super 🙏🤞
Meto sretnoo 🙏🤞❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucyinthesky, ok, da, to jest za NMH. Ja sam mu bila rubna, dao mi je radi godina. Tebi će možda i hematolog odobriti pa ćeš dobiti besplatno. Super da ste otkrili, i da ćete tretirati. Malo će ti stomak izgledati kao goblen, ali što je to za sigurnu starost i luksuzni starački dom?
Da,ako nekim čudom ikad zatrudnim( kaže on,nemojte vi meni "ako",nego "kad"...ahaaa ),da odmah idem kod hematologa i da će mi kao odobriti.Ma nemam pojma,ne namjeravam se time zamart još neko vrijeme,budemo vidjeli.
🧍♂️42-od astheno-normo
Da,ako nekim čudom ikad zatrudnim( kaže on,nemojte vi meni "ako",nego "kad"…ahaaa ),da odmah idem kod hematologa i da će mi kao odobriti.Ma nemam pojma,ne namjeravam se time zamart još neko vrijeme,budemo vidjeli.
Je, slažem se, divan je
Ima taj realistični optimizam, to nam dobro dođe, čak i kad ga odbijamo čuti.
U pravu si za nezamaranje, zato ja zapravo još ni ne znam što ću morati kontrolirati radi heparina, to ću proučavati nakon pozitivne bete. Za sad samo znam da se nešto treba kontrolirati.
Zvuči čudno kad JA to kažem, ali ne treba planirati predaleko u budućnost.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji