Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    10. Ožujak 2021. 09:20

Nymeria, ipak držimo 🤞😘 da uspije ovaj put, ali super da odma imaš plan za dalje. I ja mrzim cackanje, i već kad me ginekolog pipne rukom skačem, a kamoli neke inavzivnije metode 🙈😂

Andela ja ti isto nemam pojma, Al ja ga nisam imala ni 5, ni 6.dan u prvom postupku jer sam radila test i bijel ko snijeg. Ovaj put sam prvi test napravila 9dnt pa neznam 🤷‍♀️ držim 🤞 da jee 🎊🎊🎊😍 iako puno prerano, beti hcgu kod inseminacije treba duže nego kod ivfa 
    Meto sretnooo ❤️❤️😍
    Anabelaa odlično 😍😍 bebice spremne

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• T_Ivy
    10. Ožujak 2021. 09:20

Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

sbjelisi
    10. Ožujak 2021. 09:26

Anabelaa predivne vijestiiu 💟💟
    MTBica 8dnt, wow eto te jos malo 💟💟
    Clanak kaze da ne postoje pratni folikuli samo nezreli folikuli radi krvog doziranja stoperice/ aspiracije. Zanimljivo.
    Meto sretno s tandrkanjem 😋
    Svim curama danas lijep dan, sa vijestima koje nas vode ka cilju. 
    Ja sam malo out, pardonirajte me danas. 
    Proci ce i to. 
    😘

oharascarlett14@gmail.com

• Dia85
    10. Ožujak 2021. 09:26

Anabelaa fantastičan ti je rezultat, tri blastice, bravo!! 
    TirelessIvy žao mi je..nisam ranije popratila, već su prijašnje folikulometrije to najavljivale? Drži se i vjerujemo onda u idući ciklus!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 09:27

TirelessIvy

Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus

Jako jako mi je žao  Očito ti je ovo bio loš mjesec, svi ih imamo tokom godine.
    Otplači svoje, daj mužu da te nuna, žali se nama ovdje. Do idućeg ciklusa ćeš skupiti snagu i ponovo krenuti 

💔💔💔

Lucyinthesky
    10. Ožujak 2021. 09:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anabelaaaa, fantastične vijesti!!! Woooohooo! Očito su kvalitetne.

Lucyinthesky, ok, da, to jest za NMH. Ja sam mu bila rubna, dao mi je radi godina. Tebi će možda i hematolog odobriti pa ćeš dobiti besplatno. Super da ste otkrili, i da ćete tretirati. Malo će ti stomak izgledati kao goblen, ali što je to za sigurnu starost i luksuzni starački dom?

Da,ako nekim čudom ikad zatrudnim( kaže on,nemojte vi meni "ako",nego "kad"…ahaaa ),da odmah idem kod hematologa i da će mi kao odobriti.Ma nemam pojma,ne namjeravam se time zamart još neko vrijeme,budemo vidjeli.

Je, slažem se, divan je
    Ima taj realistični optimizam, to nam dobro dođe, čak i kad ga odbijamo čuti.
    U pravu si za nezamaranje, zato ja zapravo još ni ne znam što ću morati kontrolirati radi heparina, to ću proučavati nakon pozitivne bete. Za sad samo znam da se nešto treba kontrolirati.
    Zvuči čudno kad JA to kažem, ali ne treba planirati predaleko u budućnost.

Ok,tko si ti gdje je naša MTBica

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Nina92
    10. Ožujak 2021. 09:28

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92, kako noktići

Nepitaj nemam ih vise 😭😭 stalno nes mislim da nije ok jer nemam nikakvih simptoma, samo neki pritisak ali ne stalno ni nis posebno i cike me malo bole ali to je sve... Neznam kako da izdrzim do ponedjeljka 😬

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 09:29

BjeliS 💕👣

Anabelaa predivne vijestiiu 💟💟MTBica 8dnt, wow eto te jos malo 💟💟
    Clanak kaze da ne postoje pratni folikuli samo nezreli folikuli radi krvog doziranja stoperice/ aspiracije. Zanimljivo.
    Proci ce i to.
    😘

Hvala na sažetku 
    OK je ako si out, samo ako nam se vratiš in kad opet budeš raspoložena 

💔💔💔

manemoj

TirelessIvy

Jako mi je jako žao ❤️
    Isplaci se danas, daj si oduška.. šaljem ti zagrljaje i vjerujem u bolju budućnost ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky

BjeliS 💕👣

Anabelaa predivne vijestiiu 💟💟MTBica 8dnt, wow eto te jos malo 💟💟
    Proci ce i to.
    😘

Kao da opisuješ moj drugi IVF

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.