🤣🤣🤣 Istina
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Drage moje kod mene uzas. Evo place mi se, nikad ovako lose nije bilo. Bez folikula, samo jedan folikul od 18mm za koga doktor misli da je cista. Malo je reći da sam razočarana. 😭😭😭 kako tako ni do jajne celije da dodjem. Prekidamo i čekamo sledeći ciklus
Jako mi je jako žao ❤️
Isplaci se danas, daj si oduška.. šaljem ti zagrljaje i vjerujem u bolju budućnost ❤️❤️❤️
Samo hrabro nemoj odustajati,razumijem te u potpunosti ali nemoj posustajati,sve smo uz tebe 🌺🌺 docekati ces i ti svoju bebicu i to uskoro,dat ce Bog 🙏🙏
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Ivanaka
Ma nije istina, malo ti je slagala… AOK pokrije u startu 50% a na kraju te ispadne kad predaš račune da pokrije ukupno 75% postupka. Meni se čini da te malo gin voza po tom pitanju 🙈🙈 možda da sama pošalješ mail u neku od klinika pa se raspitaš. Ili ugovoriš konzultacije pa će ti oni sve objasniti. Naravno prvo odradi svoje planove kako si mislila. Želim ti od srca da upali od prve pa da ni ne moraš razmišljati što dalje ❤️ 🤗
Tek sad nakon konzulatacije sa vama drage zene neznam sta i gdje mi je pametno ici.Vidjet cu jos.Neznam jel problem u Hr ici na oplodnju a u DE voditi trudnocu..neznam kako Njemci gledaju na to
👱♀️ 32 god ( policisticni jajnici,neprohodni jajovodi utvrdeno laparoskopijom) AHM➡️13.4
🤵 36 god (sve ok)
Pokusavamo 3 god.
06/2021➡️1.stimulirani IVF(Ovitrelle,Orgalutran),12 zrelih 🥚,oplodenih 9 🥚(smrzlica)
07/2021➡️Polip(uklonjen 2cm)
09/2021➡️estrofem,cyclogest(uskoro transfer🙏)
BETA ➡️11.10 ✖
LAPAROSKOPIJA 🔜 (11 mj.)
Ivanaka
Ma nije istina, malo ti je slagala… AOK pokrije u startu 50% a na kraju te ispadne kad predaš račune da pokrije ukupno 75% postupka. Meni se čini da te malo gin voza po tom pitanju 🙈🙈 možda da sama pošalješ mail u neku od klinika pa se raspitaš. Ili ugovoriš konzultacije pa će ti oni sve objasniti. Naravno prvo odradi svoje planove kako si mislila. Želim ti od srca da upali od prve pa da ni ne moraš razmišljati što dalje ❤️ 🤗
Tek sad nakon konzulatacije sa vama drage zene neznam sta i gdje mi je pametno ici.Vidjet cu jos.Neznam jel problem u Hr ici na oplodnju a u DE voditi trudnocu..neznam kako Njemci gledaju na to
Nemaju oni što gledati, gdje si trudna, tu vodiš trudnoću.
💔💔💔
Ivanaka
😂👀
Reci im!
😂😂😋
oharascarlett14@gmail.com
TirelessIvy jako mi je zqo, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, isplaci se i hrabro dalje iduci mjesec 😘🍀
Meto drzimo fige ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Ivanaka
😂👀
Reci im!
😂😂😋
Samo me ti ismijavaj.
Doktor kojem bi bilo bitno jesam li zatrudnila u Hrvatskoj, u štaglju ili na veš mašini ne bi bio moj doktor.
Srećom, uvijek se može birati, pogotovo u velikim gradovima. Samo smo mi nekad previše submisivne.
E pa nema više!!!
(a stvarno bih voljela zatrudniti u štaglju… ili barem pokušati zatrudniti u štaglju )
💔💔💔
Stani toooooooooo, woooow kakav razultat!!
Leia zapravo sam tebi htijela odgovoriti, ali su me cure smele 😋 Mislim na tebe i VM danima i sve mislim javit ces se kada dodjes k sebi i evooo te! Prvo drago mi je da ovo ide prema dobrome 👍 Drugo, drago mi je da si se javila. Treće, vrlim te, hrabrice naša!! ❤❤
Lineica drzimo fige za FET prirodnjak!
Bozma jako jako jako fali. Jako. ❤
Samara kolica ❤ Jedva cekam kada cu ih i ja kupovati.
Woman name ❤Dia❤MTB budi žena, kmeciiiiiiii Ja sam isto snažna velika zena koja sve može i onda u zivotu skuzim da one cvilidrete koje placu dok vade krv (karikiram) najbokjr prodju u zivotu. Partneri ih nose na dlanu, jadne su i ne mogu one to same i sve ce oni za njih.. A ja nosim 2 gajbe minerane pjeske doma iz ducana ( karikriam, ali nije daleko). BE A WOMAN! A SPOLIED ONE! 😉😘❤
BetaPlus je okej, ali vrijeme je za ici dalje i vidjeti sta sve jos svijet nudi. Novi ljudi, nova pozitiva 😉
Nije zato sta imaju sarmere doktore 😋 niti jer imaju muskog embriologa. Uoooooopce.
Niti zato jer se osjecam ko u Hiltonu, a nit zato jer je dr.predivan, pristupačan, praktičan, nježan čovjek koji priča normalnim jezikom i sve kod njega ne djeluje kao znanastvena fantastika. Rekla sam mu da ga volim, mislite da je to prerano? ❤ 😂😂😂😂😂😂
Uvijek sam izjavljivala ljubav nakon prvog seksa, stas - godine ide, ali neke se stvari nikad ne mjenjaju 😂❤💪
hvala puno na 🤞
Prijavljujem dogovoreni prirodni FET u petak 🌈🌞🌼
Danas saznajem da ja ipak imam dva trodnevna (sigurna sam da mi je biologica u siječnju rekla da su dvodnevni ✌ ili sam ja zbunjola).
Jučer na večer je bila ovulacija, endometrij 8.1 (nije neka sreća ali nije ni loše jer je inače oko 7), sutra test na Covid i potpisivanje privole. MM ne treba raditi test. Otvaram s petkom bolovanje.
Uskoro sam PUPO!! Veselim se krumpirićima. 😜🍟🍟
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Lineica, woooohoooo!
Mislim, ako ćemo iskreno, mi sve ovo ne radimo radi beba. To je samo bonus.
Mi ovo radimo da bi imale izggovor potamaniti sve ikad u McD
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji