Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:31

Kača 🌺

Nymeria sretno, isto me ceka 16.3. 🍀🙏🐘 Cure nadam se da ste sve super, Ovitrelle sam dala sinoc i doktor je rekao da ima hcg, meni samo nije jasno sto toliko rano ali ok. Terapija kao prosli put, decortin, aspirin, folacin i bljakic utric 😁 Mtb ❤️

Pa 7 dana prije transfera. Imaš blastice, zar ne? 2 dana prije ovulacije se daje štoperica, a 5 dana nakon ovulacije se radi FET.
    Da, Ovitrelle ima bhcg.
    Ima da se ulovi ovaj 
    A za utriće, pojma nemaš. Mmmmm, utrići  : ljubaf :

💔💔💔

Ruska1986
    10. Ožujak 2021. 08:32

Andela111

Ali bas mi je super sto sam prvi put ikada videla dve crte😎

Da, crtice su tu ali ocito malo prerano... Nema veze, nemoj sutra opet radit test neg pricekaj bar 10 dana od inseminacije, znaci 15.03. I sretno 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:33

Meto, lako za tebe, znamo da je tebi sve ravno, ali reci u labu da je horda podivljalih trudnica i trudilica željna tvoje ogromne bete! Želimo je viditi čim čim prije 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:44

Nymeria.

@Lucyinthesky
    Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
    A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
    Fragmin tj.heparin razrjeđuje krv i sprečava nastanak ugrušaka.
    Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
    Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
    ℹ HBA test za muške
    http://www.poliklinika-sparac.hr/hba-test/
    @MTB
    Super za Vinogradsku baš su dobri da su ti sve na uputnicu napravili 😊
    I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐

Paaa, da si pročitala uvodne postove vidjela bi da ja pišem o tome kako treba i muškarca izokrenuti naopačke i dobro ispregledati 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:45

Andela111

Hvala cure, radim u Ponedeljak necu pre toga…. hvala vam❤️

Žao mi je što smo te razočarale, znam što je nada. Ali ovdje smo uvijek iskrene.
    Navijamo da ti ovakva crta (ili deblja!!!) bude i 11dan od aspiracije 

💔💔💔

Lucyinthesky

Nymeria.

@Lucyinthesky
    Heparin je dao za svaki slučaj, nemam pozitivne faktore trombofilije osim MTHFR pa pijem folat. Al rekel je da nemre škoditi, a može pomoći pa za svaki slučaj mi je dal.
    A ti ako imaš mutacije trombofilije to onda svakako moraš uzimati kako ti je dr rekao.
    Kada sam imala hiper dobivala sam clexan to je ista stvar kolko sam skužila samo drugi proizvođač.
    Fragmin sam u pripremi za današnji FET krenula pikati od nedjelje. U trbuh špekec mi ga muž pika 🙈 🤣
    ℹ HBA test za muške
    @MTB
    I to kaj kažeš za muške svakako i ove kod kojih je sve ok treba skontrolirati. Spermiogram je fakat preopćenita pretraga i treba to bolje istražiti. 🧐

Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
    Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Meto

Ja jos doma, bojim se i sjesti u auto i tandrkat sat vremena do Sta.. namjesila sam da u cca isto vrijeme vadim krv, to je oko 10:30h. Sad idem u drugi lab, isto Analiza, nece me zeznuti sa nalazima u 16h kao prekjucer🤦‍♀️
    Ne ocekivam nista, smedjarenje je bas onako..ima ga dosta..
    Hvala sto navijate, treba mi sva moguca podrska za moju psihu❤️
    Nymeria ❤️❤️❤️❤️ navijammmm😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:47

Lucyinthesky

Nymeria.

@Lucyinthesky
    ℹ HBA test za muške
    @MTB

Hvala ti :) Ovaj HBA mi se čini kao dobra stvar.
    Bude mi detaljno za heparin rekao kad se vidimo, kaže da ne moram o tome brinut prije transfera.

Zaboravila sam, ti si homo ili hetero PAI?
    Je, počneš se pikati na dan transfera. Kad ti se pojavi ogromna beturina, onda ćemo pričati o redovnim pretragama koje ćeš morati kroz trudnoću raditi da budeš sigurna da ti NMH ne škodi.
    Btw, pikaš se i nakon poroda neko vrijeme, čisto da znaš što te čeka. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Ožujak 2021. 08:49

Meto

Ja jos doma, bojim se i sjesti u auto i tandrkat sat vremena do Sta.. namjesila sam da u cca isto vrijeme vadim krv, to je oko 10:30h. Sad idem u drugi lab, isto Analiza, nece me zeznuti sa nalazima u 16h kao prekjucer🤦‍♀️
    Ne ocekivam nista, smedjarenje je bas onako..ima ga dosta..
    Hvala sto navijate, treba mi sva moguca podrska za moju psihu❤️
    Nymeria ❤️❤️❤️❤️ navijammmm😘

A slušaj, dvije bebe, duplo više smeđarenja.
    Mališani rade tulum po maternici, namještaju se kako im paše jer su mala razmažena derištad na zrnu graška, i onda ti uz put lome male žilice i krvariš.
    Sve to piši na račun koji ćeš im izdati kao poklon za punoljetnost 

💔💔💔

10. Ožujak 2021. 08:55

manemoj

Nymeria 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻Sanjichpomaži!!!! Od jučer poslijepodne mi je muka bez prestanka.. šta ti je najviše pomoglo, jedem štapiće, ništa od njih.. jedva sam popila tablete a da ostanu u meni.
    Andela tu ti najviše Dada može pomoći. Ja bi rekla da je od srijede morala izaći, ja se u taj dio uopće ne kužim.. iako mislim da Ovitrelle nema bhcg u sebi.. ali možda sam i to fulala 🤷

Ajme i meni je tako pocelo u tim danima.. Moram ti rec prvih 10 dana je najgore sad je malo drugacije bude momenata kad mi je maaalo bolje.. Al sad imam promjenu sta povratim bar jednom dnevno... Al lakse je malo ne znam kak objasnit.. Super mi je pijest jabuku, narancu i tak neko svjeze voce jela sam maline iz lidla.. Al da sma nasla dobitnu kombinaciju nisam..iato muku mucim... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.