Večer cure,ako koja ima iskustva ako može dati koji savjet,nakon prve kiretaže 6mj izostanka mjesečnice, a ovulacija na ultrazvuku svaki mjesec,enigma gdje odlazi krv i onda prije zadnjeg koraka histeroskopije dobijem terapiju duphastona i estrofema i konačno dobijem,godinu dana nakon opet kiretaža a ovaj put drugi doktor koji je upoznat s prvom situacijom i dobijem nakon 20 dana mjesečnicu ,međutim od toga je prošlo 6mj i svaka mjesečnica dođe 28-30 dana ali traje samo 1 dan i posli smeđarenje ili crno još dan dva.Nakon toga u postupak vraćene 2 blatociste koje se nisu implatirale dok se u prethodna 2 postupka prime 4-stanične ,6- st, bez problema,Sad me zanima da li da napravih histeroskopiju prije idućeg postupka jer me muči to krvarenje samo od jednog dana,ne znam da li se krv negdje zadržava ili šta bi bilo moguće pa se ovaj put najbolji embriji nisu implatirali a ovi od prije jesu,endometriji je dobar i sluznica.
u kojoj si klinici? ja isto imala biokemijsku s osmostaničnim, dok sada s blasticama ništa, beta bila 0... sada čekam histeroskopiju...
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Nadalice pre slatkooo 😍😍
Nina92 beta neka se nastavi duplati 🤞
Meto drzim fige da se dupla
Sanjich ❤️
Manemoj probaj se opustit..bit ce sve ok ❤️
Timerbell žao mi je 😟
MTB ja cvrsto vjerujem da je doslo tvoje vrijeme..i sto se tice firme i sto se tice bebica...sad je tvoj red da sve ide po planu 🍀
MM je danas vadio krv za kariogram i za kromosome..za mjesec dana je nalaz..pojest cu se do tad 😏😏 rekao mu je danas doktor da dok ne dobije taj nalaz da nema potrebe radit daljnje pretrage jer ako taj nalaz ne valja da onda nema dalje...bas se sad osjecam nekako jadno i samo razmisljam sta ako stvarno nesto ne valja...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Žene, majke/buduće majke, kraljice - Sretan dan žena!
Bajo - čestitke!!! Maloj Mariji sretno i zdravo djetinjstvo!
Bravo za bete!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
MTB ja piškim svaki dan. Jutros je na testu bila sjena sjenine sjene ,a danas poslijepodne je snjegović, valjda je sad štoperica izašla. Sad pratim hoće tamniti.
A ti?
Nisi nam otkrila imena za blizance.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
anchy321, dan po dan, nema nam druge. Za sad ti muž ima dobre nalaze, navijamo da ih ima i dalje.
Ana26, sumnjam da ti je do jutros bila štoperica. Više mi djeluje da je jutros bila sjena sjenine sjene od bebe, a da si popodne piškila dok se još nije nakupilo dovoljno da se vidi.
Ja ne piškim još, pa dokle izdržim.
Neću dijeliti imena još. Neka se prvo uhvate, prokucaju srčeka, bude dobar NIPT test, krenu se igrati sa mojim bubrezima, ...
💔💔💔
Cureee čestitam svima na lijepim vijestima 🍀🍀🥰🥰🥰
One sa lošijim vijestima glavu gore, u nove pobjede. 🍀🍀🍀 i nas negdje čeka naša srećica mala 🥰
Jedno pitanje za vitamin D. Koji vam se pokazao dobar? U ljekarni mi nude Natural wealt vitamin d 1000 kapsule, plivit d kapi, i još neki sprej,nisam zapamtila čiji. Nisam vadila krv,nego bih nešto preventivno malo pošto tu vidim da sve uzimate 🥰😁😁
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Moje smeđarenje ne staje...sad vec 3i dan..prvo su mi bile kao sitne zilice..a sad mi i na gacicama vidljivo bilo..kako curi sve zivo s utrogestanima eli..ugl dosta je svijetlo ali se kuzi da je smeđkasto🧐🥴😩
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Beta 1.2 , drugi nslazi ok... stavim da vidite!
https://ibb.co/R0LMnJK
https://ibb.co/hfH3v2d
Suprugu je nizi fsh ( rezultat je 1,9 - ref od 1,5-12,4 U/L )i D vit je 57 ...
Sad cu to sutra poslati profesoru i dogovoriti konzultacije!
Da li 1.2 znaci da je nesto krenulo ili ne?
Cureee čestitam svima na lijepim vijestima 🍀🍀🥰🥰🥰
One sa lošijim vijestima glavu gore, u nove pobjede. 🍀🍀🍀 i nas negdje čeka naša srećica mala 🥰
Jedno pitanje za vitamin D. Koji vam se pokazao dobar? U ljekarni mi nude Natural wealt vitamin d 1000 kapsule, plivit d kapi, i još neki sprej,nisam zapamtila čiji. Nisam vadila krv,nego bih nešto preventivno malo pošto tu vidim da sve uzimate 🥰😁😁
A tko nam to nije pročitao uvodne postove?
Tamo piše i da se D vitamin MORA provjeriti, i koji uzimati
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji