Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔
Ma razotkrili su tko je to stvarno pa više nije malo smisla održavati šaradu
(Sanjich ima njezin br telefona, može provjeriti je li ok)
Kaj
Vi stvarno ne čitate što ovdje pišemo
Mislim, još lako za druge, ne čitate što JA pišem. ccccc
💔💔💔
Tibkerbell zao mi je, sta su ti oni rekli za stanice?
Kako to da odma vec idete u prirodni? Doata lratal period je za popravit nesto ako je stvarno do stanica.. U uvodu imas sugestije za suplemente 🤗🤗🤗😘
Meto 🥰🥰🥰🥰🥰 pa divnooooooo 🥰🙉 super da si i progest odmah provjerila sad znaš što ti je radit 💪💪 samo nek se nastavi sve uredno 😊😊 jako, jako mi je drago ❤
Tinkerbell žao mi je 😑
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruska postoji forumska teorija zavjere po kojoj je Bozma zapravo Gic. Zato MTB i zna da je Bozma komad...eto. šta da ti kažem, jako je vjerojatno da je istina 😅
Sanjich ja znam osjetiti kao da mi je odjednom vruće izmjerim temperaturu i bude oko 37.2..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meto betica ti je slatkica, za 11 dan super... 💪❤️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Meto aaaaaa, divna betica 🤩❤️
manemoj ❤️🤞
MTB žao mi je za loš dan, ali imam baš za tebe feeling da je uspjelo, drži se 🤞
Tinkerbell16 jako mi je žao i mogu reći da, te razumijem jer sam i sama u stimuliranom ostala bez transfera, to mi je nekako najteže palo u svim postupcima do sada 😔Uzmi si vremena i pokušaj popravit stanice, za to ti treba cca 3 mjeseca.Uz to, provjeri da nije dr nešto zeznuo sa tajmingom punkcije i količinom štoperice.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ma čak sam i dobro to podnijela i svakako ne odustajem. D vitamin moram vaditi, sve ostalo osim Amh je u granicama normale, srednje vrijednosti. Spermio odličan, pa logično sumnjam u svoje stanice. Iako malo ljudi poznam koji se hrane kao ja i aktivni su koliko i ja, tako da me sad više muče te stanice nego neuspjeli transfer.
Doktorica želi da idemo odmah u prirodni, ja pristala, zanima me hoće li bolje proći bez stimulacije... 🤷♀️
👱♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
10/20 IUI
12/20 IUI
02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
(Nikad plus na testu vidjela 🙄)
A s obzirom na to da su nam se davne 2013. oplodile same, mislim da nismo alergični jedan na drugog 😂 iako kaže muž da su se posvađali u epruveti i svatko na svoju stranu 😂
👱♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
10/20 IUI
12/20 IUI
02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
(Nikad plus na testu vidjela 🙄)
Ma čak sam i dobro to podnijela i svakako ne odustajem. D vitamin moram vaditi, sve ostalo osim Amh je u granicama normale, srednje vrijednosti. Spermio odličan, pa logično sumnjam u svoje stanice. Iako malo ljudi poznam koji se hrane kao ja i aktivni su koliko i ja, tako da me sad više muče te stanice nego neuspjeli transfer.
Doktorica želi da idemo odmah u prirodni, ja pristala, zanima me hoće li bolje proći bez stimulacije… 🤷♀️
Ne možeš nakon prvog postupka znati je li do tvojih stanica.
Možda je aspiracija rađena prerano/prekasno. Možda je stimulacija krivo pogođena. Tek se učite, ne otpisuj svoje stanice tako lako.
Vidi moje postupke - sličan broj stanica, a rezultati puno puno bolji - a ja sam ista kao što sam bila i prije 4 mjeseca.
Što se tiče vrijednosti nalaza, nama često sredina intervala nije dovoljno dobra. Pročitaj prve tri stranice, dosta je korisnih informacija tamo zapisano.
Prirodni su igra živaca, poprilično se često događa da je folikul prazan ili da stanica pobjegne. Čisto da budeš spremna na to. S druge strane, imamo i trudnoće iz prirodnih, tako da stvarno jest ruski rulet. Dobra stvar je da si ne maltretiraš tijelo stimulacijom i stigne se odmoriti.
💔💔💔
Ruska postoji forumska teorija zavjere po kojoj je Bozma zapravo Gic. Zato MTB i zna da je Bozma komad…eto. šta da ti kažem, jako je vjerojatno da je istina 😅
Sanjichja znam osjetiti kao da mi je odjednom vruće izmjerim temperaturu i bude oko 37.2..
Boze, vi ste sve poludile 😂😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji