Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinkerbell86
    08. Ožujak 2021. 18:40

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

tinkerbell86

Ma čak sam i dobro to podnijela i svakako ne odustajem. D vitamin moram vaditi, sve ostalo osim Amh je u granicama normale, srednje vrijednosti. Spermio odličan, pa logično sumnjam u svoje stanice. Iako malo ljudi poznam koji se hrane kao ja i aktivni su koliko i ja, tako da me sad više muče te stanice nego neuspjeli transfer.
    Doktorica želi da idemo odmah u prirodni, ja pristala, zanima me hoće li bolje proći bez stimulacije… 🤷‍♀️

Ne možeš nakon prvog postupka znati je li do tvojih stanica.
    Možda je aspiracija rađena prerano/prekasno. Možda je stimulacija krivo pogođena. Tek se učite, ne otpisuj svoje stanice tako lako.
    Vidi moje postupke - sličan broj stanica, a rezultati puno puno bolji - a ja sam ista kao što sam bila i prije 4 mjeseca.
    Što se tiče vrijednosti nalaza, nama često sredina intervala nije dovoljno dobra. Pročitaj prve tri stranice, dosta je korisnih informacija tamo zapisano.
    Prirodni su igra živaca, poprilično se često događa da je folikul prazan ili da stanica pobjegne. Čisto da budeš spremna na to. S druge strane, imamo i trudnoće iz prirodnih, tako da stvarno jest ruski rulet. Dobra stvar je da si ne maltretiraš tijelo stimulacijom i stigne se odmoriti.

Pa s obzirom da mi je prva stimulacija, a imam jako kratke cikluse, ovulacija najčešće 12.dan, u ovom je punkcija bila 18.dan ciklusa... e sad mene isto malo muči zašto tako kasno? Ako uzmemo u obzir i ona 4 stara Menopura, možda je samo stvar u tajmingu. 🤷‍♀️
    A da, već su u jednom prirodnom izgubili stanicu, ali u svakom slučaju mi treba odmor od pikanja! Pa da bar nešto radimo u međuvremenu 😊

👱‍♀️'86 -nizak Amh🧔'84-savršen
    1. Ivf prirodni 2013- ET 3dnevnog, dobila prije bete
    2013-2020- pokušavali kući- neuspješno 😂
    10/20 IUI
    12/20 IUI
    02/20 1. stim IVF Decapeptyl&Menopur 3 stanice-bez transfera
    (Nikad plus na testu vidjela 🙄)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 19:03

tinkerbell86

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

tinkerbell86

Ma čak sam i dobro to podnijela i svakako ne odustajem. D vitamin moram vaditi, sve ostalo osim Amh je u granicama normale, srednje vrijednosti. Spermio odličan, pa logično sumnjam u svoje stanice. Iako malo ljudi poznam koji se hrane kao ja i aktivni su koliko i ja, tako da me sad više muče te stanice nego neuspjeli transfer.
    Doktorica želi da idemo odmah u prirodni, ja pristala, zanima me hoće li bolje proći bez stimulacije… 🤷‍♀️

Ne možeš nakon prvog postupka znati je li do tvojih stanica.
    Možda je aspiracija rađena prerano/prekasno. Možda je stimulacija krivo pogođena. Tek se učite, ne otpisuj svoje stanice tako lako.
    Vidi moje postupke - sličan broj stanica, a rezultati puno puno bolji - a ja sam ista kao što sam bila i prije 4 mjeseca.
    Što se tiče vrijednosti nalaza, nama često sredina intervala nije dovoljno dobra. Pročitaj prve tri stranice, dosta je korisnih informacija tamo zapisano.
    Prirodni su igra živaca, poprilično se često događa da je folikul prazan ili da stanica pobjegne. Čisto da budeš spremna na to. S druge strane, imamo i trudnoće iz prirodnih, tako da stvarno jest ruski rulet. Dobra stvar je da si ne maltretiraš tijelo stimulacijom i stigne se odmoriti.

Pa s obzirom da mi je prva stimulacija, a imam jako kratke cikluse, ovulacija najčešće 12.dan, u ovom je punkcija bila 18.dan ciklusa… e sad mene isto malo muči zašto tako kasno? Ako uzmemo u obzir i ona 4 stara Menopura, možda je samo stvar u tajmingu. 🤷‍♀️
    A da, već su u jednom prirodnom izgubili stanicu, ali u svakom slučaju mi treba odmor od pikanja! Pa da bar nešto radimo u međuvremenu 😊

Ja bih radije optužila stale Menopure.
    A svoj prirodni ciklus zaboravi kad se radi o stimulaciji, nema to veze s onim kako to inače kod nas izgleda.

💔💔💔

ANKSIMORON
    08. Ožujak 2021. 19:06

Metoooo drzim fige za dalje... 
    Mtb sto ti je? Mozemo ti pomoci?
    E a di je magnolia? Bila na pregledu? Jesam propustila nrsto?
    Aurorab eto tek tako 🥰🥰🥰😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    08. Ožujak 2021. 19:07

Sbjelis kako si ti? Kad ces na kraju u sljed postupak? Super za nalaze 😚😚

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

manemoj
    08. Ožujak 2021. 19:14

Magnolia se nije javljala. I ja pratim i čekam 😉

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 19:17

ANKSIMORON

Sbjelis kako si ti? Kad ces na kraju u sljed postupak? Super za nalaze 😚😚

Hej Anksi, mislim da za mjesec dana. Iz klinike mi se nisu javili danas. 

oharascarlett14@gmail.com

08. Ožujak 2021. 19:18

Tu sam, nemam bas kada biti na forumu, stalno sam u nekom drustvu. A tek za 10ak dana cu imati neke nove informacije😏

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 19:18

Ruska1986

manemoj

Ruska postoji forumska teorija zavjere po kojoj je Bozma zapravo Gic. Zato MTB i zna da je Bozma komad…eto. šta da ti kažem, jako je vjerojatno da je istina 😅
    Sanjichja znam osjetiti kao da mi je odjednom vruće izmjerim temperaturu i bude oko 37.2..

Boze, vi ste sve poludile 😂😂😂😂

Majko mila, netko definitvno jest 😵😵😵

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 19:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔

Ma razotkrili su tko je to stvarno pa više nije malo smisla održavati šaradu
    (Sanjich ima njezin br telefona, može provjeriti je li ok)

Kaj

Vi stvarno ne čitate što ovdje pišemo
    Mislim, još lako za druge, ne čitate što JA pišem. ccccc

Moguce mi je taj dan mozak bio bajbaj 😰
    Ima neka repriza? Ili kratki sadrzaj? Ericaa je dobra u tome. 

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 19:23

Anksi da ne mislis da sam zaboravila... Pokusala sam napraviti mail s moba pa mi je javio da ga vec imam. Sa sluzbenog ne mogu rado zabrana i tak sad smisljam sta cu, a stalno me vrijeme odnese i obveze. Smislit cu nesto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.