Evo me, kod mene sve u q osim male slatke betice🙈
Mtb pogle mi progesteron🙄 slala sam mail odmah dr
Moja je bila manja na 11dnt trodnevnog i vidi me gdje sam 🥳
Meto meni se beta cini dobra, si dosla do dr? ti povisio progesteron i eutirox? na koliko si eutiroxa? Navijam za tebe ❤️
manemoj razumijem tvoj strah....mislim da bi isto bila sva uplasena,ovako mi objektivno mozemo reci cesto ke krvarenje i to, a to ti isto sve znas, ali subjektivno je drugo, drzim 🤞🏻da sve bude dobro... sutra imas pregled?
Da, ja isto gledam di je Bozma... fali tu... nadam se da je ok i samo treba pauzu od svega ❤️
Evo me nazad s tužnom pričom. Na kraju su mi u petak punktirali 3 folikula, sva 3 imala stanicu. Do danas nijedna se nije oplodila. 🙁
Tako da do transfera nije ni došlo.
Kako imamo super spermiogram, očito je problem u mojim stanicama. Kud ih je malo, još su i loše 🙄
Idući ciklus idem u prirodni IVF, pa me zanima postoji li nešto što im može popraviti kvalitetu u tih 15-ak dana?
Pijem folnu, prenatal i D vitamin… inače se kvalitetno hranim i puno treniram. *osim sad dok je bila stimulacija
Uglavnom ako imate kakav savjet, dobrodošao je! 😊
Da, gadno je kad nema transfera.
Ali nemoj klonuti duhom, to je samo ova berba takva.
15dana je dosta malo za bildanje stanica, počni uzimati konjsku dozu Q10 - ako ne pomogne za ovu isporuku, pomoći će za neku iduću.
I pročitaj one uvodne savjete, jesu li ti bitne stavke kakve trebaju biti? D vitamin, feritin, inzulin, TSH?
💔💔💔
Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔
Ma razotkrili su tko je to stvarno pa više nije malo smisla održavati šaradu
(Sanjich ima njezin br telefona, može provjeriti je li ok)
Haaaa? Ne kuzim te 🙈 Jesam ja nest propustila?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo me nazad s tužnom pričom. Na kraju su mi u petak punktirali 3 folikula, sva 3 imala stanicu. Do danas nijedna se nije oplodila. 🙁
Kako imamo super spermiogram, očito je problem u mojim stanicama. Kud ih je malo, još su i loše 🙄
Idući ciklus idem u prirodni IVF, pa me zanima postoji li nešto što im može popraviti kvalitetu u tih 15-ak dana?
Pijem folnu, prenatal i D vitamin… inače se kvalitetno hranim i puno treniram. *osim sad dok je bila stimulacija
Zao mi je bas 😔😔😔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔
Kaj
oharascarlett14@gmail.com
Ljudi ja jutros kad aam isla na pregled na ulazu u odjel mjerili mi fibru bila 37.. I kazu oni jeste sad izasli iz toplog auta ja rekla da i nis.. I sad se sjetim toga i izmjerim 37,1 mi je... Sta ja znam opcenito se osjecam ufff tak da nisam mjerila temperaturu kontala sam da je od mucnina i to...
tinkerbell86 vrlim 😋
oharascarlett14@gmail.com
Haaaa? Ne kuzim te 🙈 Jesam ja nest propustila?
Puuuno si ti toga, mala moja, propustila.
Pitaj manemoj da ti pojasni.
💔💔💔
Ljudi ja jutros kad aam isla na pregled na ulazu u odjel mjerili mi fibru bila 37.. I kazu oni jeste sad izasli iz toplog auta ja rekla da i nis.. I sad se sjetim toga i izmjerim 37,1 mi je… Sta ja znam opcenito se osjecam ufff tak da nisam mjerila temperaturu kontala sam da je od mucnina i to…
Povišena temperatura je standardna u trudnoći, zna ići i do 37.8.
Get used to it.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji