Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    08. Ožujak 2021. 17:36

Meto

Evo me, kod mene sve u q osim male slatke betice🙈
    Mtb pogle mi progesteron🙄 slala sam mail odmah dr

Moja je bila manja na 11dnt trodnevnog i vidi me gdje sam 🥳

vuky
    08. Ožujak 2021. 17:45

Meto meni se beta cini dobra, si dosla do dr? ti povisio progesteron i eutirox? na koliko si eutiroxa? Navijam za tebe ❤️
    manemoj razumijem tvoj strah....mislim da bi isto bila sva uplasena,ovako mi objektivno mozemo reci cesto ke krvarenje i to, a to ti isto sve znas, ali subjektivno je drugo, drzim 🤞🏻da sve bude dobro... sutra imas pregled? 
    Da, ja isto gledam di je Bozma... fali tu... nadam se da je ok i samo treba pauzu od svega ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 17:46

tinkerbell86

Evo me nazad s tužnom pričom. Na kraju su mi u petak punktirali 3 folikula, sva 3 imala stanicu. Do danas nijedna se nije oplodila. 🙁
    Tako da do transfera nije ni došlo.
    Kako imamo super spermiogram, očito je problem u mojim stanicama. Kud ih je malo, još su i loše 🙄
    Idući ciklus idem u prirodni IVF, pa me zanima postoji li nešto što im može popraviti kvalitetu u tih 15-ak dana?
    Pijem folnu, prenatal i D vitamin… inače se kvalitetno hranim i puno treniram. *osim sad dok je bila stimulacija
    Uglavnom ako imate kakav savjet, dobrodošao je! 😊

Da, gadno je kad nema transfera.
    Ali nemoj klonuti duhom, to je samo ova berba takva.
    15dana je dosta malo za bildanje stanica, počni uzimati konjsku dozu Q10 - ako ne pomogne za ovu isporuku, pomoći će za neku iduću. 
    I pročitaj one uvodne savjete, jesu li ti bitne stavke kakve trebaju biti? D vitamin, feritin, inzulin, TSH?

💔💔💔

Ruska1986
    08. Ožujak 2021. 17:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔

Ma razotkrili su tko je to stvarno pa više nije malo smisla održavati šaradu
    (Sanjich ima njezin br telefona, može provjeriti je li ok)

Haaaa? Ne kuzim te 🙈 Jesam ja nest propustila?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Ožujak 2021. 17:54

tinkerbell86

Evo me nazad s tužnom pričom. Na kraju su mi u petak punktirali 3 folikula, sva 3 imala stanicu. Do danas nijedna se nije oplodila. 🙁
    Kako imamo super spermiogram, očito je problem u mojim stanicama. Kud ih je malo, još su i loše 🙄
    Idući ciklus idem u prirodni IVF, pa me zanima postoji li nešto što im može popraviti kvalitetu u tih 15-ak dana?
    Pijem folnu, prenatal i D vitamin… inače se kvalitetno hranim i puno treniram. *osim sad dok je bila stimulacija

Zao mi je bas 😔😔😔 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 17:57

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Cure, ja i dalje malo citam stare forume i kod Bozme pise Deleted user ??? 😳😳😳 a i nije su dugo javljala… Jel ona rekla da se mice sa foruma il ? 😔😔😔

Kaj 

oharascarlett14@gmail.com

08. Ožujak 2021. 17:57

Ljudi ja jutros kad aam isla na pregled na ulazu u odjel mjerili mi fibru bila 37.. I kazu oni jeste sad izasli iz toplog auta ja rekla da i nis.. I sad se sjetim toga i izmjerim 37,1 mi je... Sta ja znam opcenito se osjecam ufff tak da nisam mjerila temperaturu kontala sam da je od mucnina i to... 

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 17:58

tinkerbell86

tinkerbell86 vrlim 😋

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 18:00

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

Haaaa? Ne kuzim te 🙈 Jesam ja nest propustila?

Puuuno si ti toga, mala moja, propustila.
    Pitaj manemoj da ti pojasni.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 18:00

Sanjich 👶🤱

Ljudi ja jutros kad aam isla na pregled na ulazu u odjel mjerili mi fibru bila 37.. I kazu oni jeste sad izasli iz toplog auta ja rekla da i nis.. I sad se sjetim toga i izmjerim 37,1 mi je… Sta ja znam opcenito se osjecam ufff tak da nisam mjerila temperaturu kontala sam da je od mucnina i to…

Povišena temperatura je standardna u trudnoći, zna ići i do 37.8.
    Get used to it.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.