https://ibb.co/hWXDBH6
Eto, i fotka… sad moram smisliti plan za dalje … :/
💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Prvo izvadi betu sutra ako možeš.
Daj si vikend da se zbrojiš i prežališ.
A onda ćemo skupa planirati.
Koliko se sjećam, nisi bila zadovoljna u Petrovoj. Cito si ispucala, nema smisla tamo ići nazad. Za ostale klinike ćemo ti mi pomoći da izabereš najbolje za tebe. Lavice su tu
Petrova nikako, u Podobniku sam bila, nebi mjenjala kliniku vise… Ako cu ic ponovno tu cu ici neda mi se vise.. Neznam hocu ic vise ponovno stvarno mi je dosta bacanja novaca, mislim nije mi zao ali ocito mi nije sudeno 9 puta je bilo i previse..
Kolko je bilo postupaka u tih 9 transfera?
3
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
manemoj, zaboravila sam, je ti muž on nečem? Koliko je visok?
I da si nas čitala, znala bi da se nakon 1000 beta više ne dupla pravilno, nego uspori rast. Inače bi došla do milion jaaaako brzo.
A i na početku, računa se kao pravilan rast ako se dupla u 2 do 3 dana, druga stvar je što smo se mi kao pijan plota uhvatili ovog dva dana.
vuky, da nisi stala sa terapijom!!!
Nemoj da ti dođem tamo i na silu uguram utriće u tebe! Nećemo uživati ni ti ni ja.
Do negativne bete se terapija uzima, inače izbacujem sa foruma.
J_b, pa ja bih izabrala jednu od ovih privatnih ako ikako mogu (preko HZZO).
A onda bih pogledala koja ima najzgodnije doktore i biologe...
Zezam se, otišla bih na konzultacije u sve tri i vidjela koja najbolje leži meni, za mene.
Kao što rekoh, obje moje klinike su bile prave za mene u tom trenutku, nisam sigurna da bih mogla u prvi postupak odmah u IVF - bilo me užasno strah, bila sam pogubljena, ništa nisam znala, tamo sami muškarci... Beta mi je zato bila super. U drugom postupku mi je trebao baš doktor kao što je Gić - empatičan, stručan, spreman eksperimentirati i spreman na dijalog.
Svatko sebi treba ocijeniti što njemu treba.
💔💔💔
Miss pusti taj cerviks, rekoh ti da moj dr. reagira tek kad je ispod 2,5 i da mjerenje ovisi o anatomiji i svacemu jos. Bitno da se ne skracuje i ako ti je 3 da ostane priblizno 3. Ne opterecuj se s tim. Meni je izmjerio 6, ali je rekao da se to prati detaljnije tek od 20.tt. To sto pise da je idealno mogu objesiti macku o rep kad je svaka zena drugacija. I nitko te ne mrzi sigurno, vjerujem da su svi tu za tebe i da sve sto rade rade da sacuvaju vas dvoje. Bit cete vi dobro ❤️
Meto, manemoj drzim fige za dalje, obo sve jako lijepo izgleda 🤞🤞❤️
Nina beta je manja, sto ne znaci da nesto nije u redu, pratimo i dalje i drzimo fige 🤞
Sto se tice bolova, novopecene trudnice... Boljet ce vas do poroda, tako je to... 😂
Sretno svima danas 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nina92 Vuk Vrhovec puno hvale.. I mozes preko hzzo.. Ovaj SD s tom masinom 👀 Sat vrermena cekanja, beta nalaz u pon. A jadna li nam drzava, pa dajte kupite aparat za labos, majkomila!
Gdje se u ZG najbrze izvadi beta na uputnicu?
oharascarlett14@gmail.com
Koliko se sjećam, nisi bila zadovoljna u Petrovoj. Cito si ispucala, nema smisla tamo ići nazad. Za ostale klinike ćemo ti mi pomoći da izabereš najbolje za tebe. Lavice su tu
Petrova nikako, u Podobniku sam bila, nebi mjenjala kliniku vise… Ako cu ic ponovno tu cu ici neda mi se vise.. Neznam hocu ic vise ponovno stvarno mi je dosta bacanja novaca, mislim nije mi zao ali ocito mi nije sudeno 9 puta je bilo i previse..
Draga, koliko se sjećam, iako je bilo 9 transfera, postupaka je bilo 3 ili 4.
Znam da je tebi svaki taj transfer bio traumatičan i emotivno zahtjevan (da ne govorimo financijski), ali u ovoj priči se stvarno računa broj stimulacija, a ne broj transfera.
Koliko znam, zadovoljna si u IVFu, nema razloga da mijenjaš kliniku. Ajmo prvo vidjeti kako će se ova beta ponašati (i nadati se da je to tvoja predivna beba), a za iduće dijete će IVF opet biti tu za tebe.
💔💔💔
Ja bih prestala s utricima.. Test je bijel 11dc. Sta vi kazete.
oharascarlett14@gmail.com
Miss pusti taj cerviks, rekoh ti da moj dr. reagira tek kad je ispod 2,5 i da mjerenje ovisi o anatomiji i svacemu jos. Bitno da se ne skracuje i ako ti je 3 da ostane priblizno 3. Ne opterecuj se s tim. Meni je izmjerio 6, ali je rekao da se to prati detaljnije tek od 20.tt. To sto pise da je idealno mogu objesiti macku o rep kad je svaka zena drugacija. I nitko te ne mrzi sigurno, vjerujem da su svi tu za tebe i da sve sto rade rade da sacuvaju vas dvoje. Bit cete vi dobro ❤️
Meto, manemoj drzim fige za dalje, obo sve jako lijepo izgleda 🤞🤞❤️
Nina beta je manja, sto ne znaci da nesto nije u redu, pratimo i dalje i drzimo fige 🤞
Sto se tice bolova, novopecene trudnice… Boljet ce vas do poroda, tako je to… 😂
Sretno svima danas 😘
TiKi koliko piješ Roidakala? Zab sam ga tu informaciju pitat 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Kolko je bilo postupaka u tih 9 transfera?
3
Ja drzim fige da bude ipak ova treća sreća 🍀❤️❤️
Nekako ja kad gledam na to kao 3 postupka mi je lakse nego 9 fetova.. U svakom slucaju vise od 3 godine postupaka je ufff i zasluzujes da uspije! Nismo se jos predale daj boze da se lijepo podupla 🤗🍀🍀🍀🍀 vrijeme je za to🤞
Nina92 Vuk Vrhovec puno hvale.. I mozes preko hzzo.. Ovaj SD s tom masinom 👀 Sat vrermena cekanja, beta nalaz u pon. A jadna li nam drzava, pa dajte kupite aparat za labos, majkomila!
Gdje se u ZG najbrze izvadi beta na uputnicu?
Ne znam, znam da je u Agramu gotova za cca sat vremena,
Ja nikad nisam imala strpljenja za uputnice kad se radi o betama.
Pogotovo jer mi nitko normalan ne bi dao toliko uputnica.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji