Bajo nazire se nešto 😂🥰❤️
MTB ma joj, sve ja to znam ali sjećam se da su one više pisale da ih je presjeklo, meni baš kao menga.. uglavnom, poslala ja mužu screenshot od Marinele, Women name i tebe gdje pišete da je i vas tako bolilo da i njega utjesim a on mi šalje hahahha kako te ova zadnja sprda.. reko da, to je MTB, kaže on ahaaaa onda mi je sve jasno 😂😂😂
Nina kad je meni stigla druga beta preletila sam valjda sto stranica foruma da vidim po potpisima jel ijedna cura imala duplanje 95% i sve su imale više i bilo mi muka dok mi se doktor nije javio. Bila beta 55 ili 1000 želudac pece i nisi miran.. takav nam je put na žalost.. ja gledam muža kako je sretan i stalno mi govori biti će to sve super i najradje bi ga opalila nečim jer kako on zna? Uglavnom, mislim da je Dolly imala prvu betu 55 i dobro joj se duplala samo ju je tri puta vadila... Držim ti fige na najjače ❤️❤️❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB moram do St da vadim betu,a m radi sutra, pa cu jos ujutro test sa prvom mokraćom ( iako sam svjesna da je to to, ali eto ) Pa cemo u pon izlet u St i betu... jedino bi mozda stala sa terapijom....
Tnx ... vrlim i ja tebe i navijam za tvoje twinse sada ❤️
https://ibb.co/hWXDBH6
Eto, i fotka… sad moram smisliti plan za dalje … :/
Prvo izvadi betu sutra ako možeš.
Daj si vikend da se zbrojiš i prežališ.
A onda ćemo skupa planirati.
Koliko se sjećam, nisi bila zadovoljna u Petrovoj. Cito si ispucala, nema smisla tamo ići nazad. Za ostale klinike ćemo ti mi pomoći da izabereš najbolje za tebe. Lavice su tu
💔💔💔
Meto testici su lijepi, druzimo fige 🤞 imam traume trenutno od testica
SBjelis hvala na tjesenju ali mislim da je fakat to malo i necu se nadati za 10 dan balocistice u to jos 2, kad vidim brojke od cura
Ja vise neznam..
Skroz te razumijemo sve ovdje..
I ja sam nekako slaba na tebe i bas te pratim.. Sjecam se jos prije koji mjesec kad smo spominjale godine i taj stav doktora kad vide da je netko mlad.. ❤️❤️❤️Ja ti od srca zelin da ipak ovo bude happy do kraja.. 🍀🍀🍀 Ako ne bude jednostavno ne znam sta na to reci jer realno nisam prosla ni 1% naspram tebe i ne znam koja je to snaga potrebna za dalje..
Kad
Koliko se sjećam, nisi bila zadovoljna u Petrovoj. Cito si ispucala, nema smisla tamo ići nazad. Za ostale klinike ćemo ti mi pomoći da izabereš najbolje za tebe. Lavice su tu
Koju kliniku preko Hzzo.a bi izabrala većina?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Petrova nikako, u Podobniku sam bila, nebi mjenjala kliniku vise... Ako cu ic ponovno tu cu ici neda mi se vise.. Neznam hocu ic vise ponovno stvarno mi je dosta bacanja novaca, mislim nije mi zao ali ocito mi nije sudeno 9 puta je bilo i previse..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Petrova nikako, u Podobniku sam bila, nebi mjenjala kliniku vise… Ako cu ic ponovno tu cu ici neda mi se vise.. Neznam hocu ic vise ponovno stvarno mi je dosta bacanja novaca, mislim nije mi zao ali ocito mi nije sudeno 9 puta je bilo i previse..
Koliko sam smotana odgovorim na tude 🤣
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Petrova nikako, u Podobniku sam bila, nebi mjenjala kliniku vise… Ako cu ic ponovno tu cu ici neda mi se vise.. Neznam hocu ic vise ponovno stvarno mi je dosta bacanja novaca, mislim nije mi zao ali ocito mi nije sudeno 9 puta je bilo i previse..
Kolko je bilo postupaka u tih 9 transfera?
Meto testici su lijepi, druzimo fige 🤞 imam traume trenutno od testica
SBjelis hvala na tjesenju ali mislim da je fakat to malo i necu se nadati za 10 dan balocistice u to jos 2, kad vidim brojke od cura
Ja vise neznam..
Skroz te razumijemo sve ovdje..
I ja sam nekako slaba na tebe i bas te pratim.. Sjecam se jos prije koji mjesec kad smo spominjale godine i taj stav doktora kad vide da je netko mlad.. ❤️❤️❤️Ja ti od srca zelin da ipak ovo bude happy do kraja.. 🍀🍀🍀 Ako ne bude jednostavno ne znam sta na to reci jer realno nisam prosla ni 1% naspram tebe i ne znam koja je to snaga potrebna za dalje..
Hvala ti, bas si srce 😘❤️
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji