Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inter
    04. Ožujak 2021. 19:10

Ana26

Cure,jel Decapeptyl ima beta HCG u sebi?

Koliko znam, nema

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Monkica24 🍀
    04. Ožujak 2021. 19:11

Cure tehničko pitanje - danas mi je prvi dan menge, ali sve je nešto smeđe i bezveze. Prije mi je naravno to bilo nebitno, ali sad koliko sam shvatila to NE brojim kao 1. DC? Baš čekam prvu pravu ''svježu'' krv za 1. DC ? Sad mi je itekako bitno da se znam krenuti bockati drugi dan

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ana26

Cure,jel Decapeptyl ima beta HCG u sebi?

Nema, juhuuuu. Zato sam i sretna da smo ga dobile, ne utječe na rezultate piškenja 

💔💔💔

sbjelisi

Ana26

Cure hvala vam na podršci i što navijate za mene!
    Sad sam i ja PUPO!
    Baš sam iznenađena što su svi došli do blastociste, čitala sam da po statistikama od 5 folikula 2 prežive.

Dr.mi je napisala da vezu vadim tek 17. Ne vjerujem da ću dotad čekati. Sutra si moram piknuti injekciju Decapeptyl.

MTB super za smrzlića.
    Women_name predivna bebica.
    Sretno svima!

Ana26 PUPO ❤
    MTBica ja u Virgin River samo ljubav pratim, tko jos gleda te tehnikalije 😋👀 A sve je tak prozirno da se ne možeš pošteno niti uzrujati. 😋😉😘
    Vučica wow deckic 😍😍💙 Ja barem 3 dečkića 😋✌

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 19:12

Monkica24

Cure tehničko pitanje - danas mi je prvi dan menge, ali sve je nešto smeđe i bezveze. Prije mi je naravno to bilo nebitno, ali sad koliko sam shvatila to NE brojim kao 1. DC? Baš čekam prvu pravu ''svježu'' krv za 1. DC ? Sad mi je itekako bitno da se znam krenuti bockati drugi dan

Tako je, kad krenem svježa krv, ako je to prije 17, to je 1DC. Ako krene navečer svježa krv, tek sutradan se računa kao 1DC.
    Što je meni jedna mudra lavica ovdje rekla kad sam se ja brinula - ako se pitaš je li došla, nije. 

💔💔💔

• Inter
    04. Ožujak 2021. 19:14

Monkica24

Meni su ovako rekli, dok nije bas krv se ne racuna i sve poslije 17h se ne racuna pod prvi dan ciklusa vec ti je sutra prvi dan ciklusa.

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 19:14

BjeliS 💕👣

Ana26

Cure hvala vam na podršci i što navijate za mene!
    Sad sam i ja PUPO!
    Baš sam iznenađena što su svi došli do blastociste, čitala sam da po statistikama od 5 folikula 2 prežive.

Dr.mi je napisala da vezu vadim tek 17. Ne vjerujem da ću dotad čekati. Sutra si moram piknuti injekciju Decapeptyl.

MTB super za smrzlića.
    Women_name predivna bebica.
    Sretno svima!
    Ana26 PUPO ❤MTBica ja u Virgin River samo ljubav pratim, tko jos gleda te tehnikalije 😋👀 A sve je tak prozirno da se ne možeš pošteno niti uzrujati. 😋😉😘
    Vučica wow deckic 😍😍💙 Ja barem 3 dečkića 😋✌

Ma da, ali frajer je šonjo.
    I ja pratim ljubav, ali ne mogu se zaljubiti u takvog frajera. 
    Ja volim muškarčine, ne njonjavce.
    Još mi je onaj dedek doktor najviše frajer tamo, iako je bedast. I ok, onaj Preacher je mljac.

💔💔💔

Tuma
    04. Ožujak 2021. 19:20

Pogledala sweet magnolias. Sviđa mi se, ali kraj ne😰 zna li se kad će 2.sezona? Sad virgin river ili po MTB bolje ne? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 19:23

Tuma

Pogledala sweet magnolias. Sviđa mi se, ali kraj ne😰 zna li se kad će 2.sezona? Sad virgin river ili po MTB bolje ne?

Da, kraj je bezveze, inače je baš slatka. Rado bih ubola još koju takvu.
    Meni je When calls the heart bolja od Virgin River, ali ako si je već pogledala, kreni s ovom. Ne znam, gledam je i dalje, ali mi nije sjela. Predepresivna, ima te neke glupe propuste, nitko od junaka me nije osvojio. 

💔💔💔

Samara
    04. Ožujak 2021. 19:28

*.Women_name.*

Samara

MTB piši novi UZV 01.04.
    Malac se i ovaj put skriva. Još je okrenut na zadak i kaže guzu. Ja pitam: to su mu glava i ruka? A dr kaže: ne, to su mu guza i noga. Tak da jedinu sliku koju sam dobila od svog gina imam sa 10 tt. Jednu i jedinu.
    Sva sreca pa sam isla privatno na 4D pa bar imam koju sliku i znam da je sve ok jer ovaj na 2D nista ne vidi 🤭

I cura mu je na zadak, i ne miče se već mjesecima 😂 bitno da je sve dobro ovako 😍😍 i opet idemo isti dan na uzv, ma to je neka sudbina 😂😂🙈

Pa govorim ti da im je suđeno.. Gle kolko već toga zajedničkog imaju 🥰

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.