Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SeniRemmus
    04. Ožujak 2021. 11:32

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Čula se s Mateom. Pitala nekoliko pitanja previše, nekad je bolje ne znati sve
    Anyway, moja prekrasna blastocista je C4. Dakle, ok je, nije prekrasna. Ona je naravno spjevala epove toj blastocisti i objašnjavala da su to nijanse i da ocjene nisu bitne, ali krivoj osobi to priča.
    Super da imam smrzlića. Da, on mi daje neke šanse. Ali ne ulažem previše nade u njega.Moj mali bonusić, APP scenarij.
    I dobila od doktora povratnu informaciju da je TSH dobar, da će se sniziti kad izađe štoperica i da ne moram mijenjati terapiju.

Ja ne volim uopće te njihove ocjene, mi imamo B i C blastice i onda mi pričala da te ocjene nisu ni bitne kad sam pitala zašto ih ocjenjuju i ima li to ikakve veze sa šansama. To da me utješi valjda, a mene samo razljutilo što moje divne bebice uopće ocjenjuju ako to nije ni bitno. Vjerojatno jest bitno, no ne želim guglati o šansama. Ja sam si zamislila da je B moja curica, a C moj dečko, a nitko neće govoriti mom dečku da je on manje dobar zbog tamo neke ocjene u klinici!

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Ruska1986
    04. Ožujak 2021. 11:34

Inter

🌼TiKi🌼

MTB i Ana26 cestitam vam na 🐧
    Woman name tvoja se bar uslikala, moja okrenula guzu i nista, ne da se slikati. Na mamu 😂😂. Znaci sad zajedno pijemo Roidakal. Informacija samo, mozes uz njega i dalje piti Mg direct, jedino u slucaju probavnih tegoba prestati s directom na par dana pa opet. Kaze moj dr da magnezija nikad dosta u tim nasim stanjima. I bas mi je drago, velika je vec 😍
    Ja prijavljujem prve osjetnije pokrete bebice, nisu jos udarci, ali nisu vise ni leptirici i baloncici. Osjecam da bi me svaki cas mogla deknut nogom, obzirom kak je zivahna 😂

A kad si ju prvi put osjetila? Ja jos malo pa 15tt a ne znam sta osjetim pa sam zabrinuta.. to neko skakljanje ne osjetim svaki dan i mozda 2 puta u danu.. nocas kad sam isla na wc 7. put mi je cijeli trbuh vibrirao tako da se izvana osjetilo🤔 brine me to.. na uzv je uvijek zivahna a ja nista ne osjetim.. nemajka😥

Ja sam te baloncice osjetila tek oko 20 tt, a posteljica mi je straga.. Tako da ne brini ako ju jos ne osjecas... i u pocetku nisam ni bila sigurna jesu crijeva, beba... Tako da nista ne brini! 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Ožujak 2021. 11:35

SeniRemmus

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Čula se s Mateom. Pitala nekoliko pitanja previše, nekad je bolje ne znati sve
    Anyway, moja prekrasna blastocista je C4. Dakle, ok je, nije prekrasna. Ona je naravno spjevala epove toj blastocisti i objašnjavala da su to nijanse i da ocjene nisu bitne, ali krivoj osobi to priča.
    Super da imam smrzlića. Da, on mi daje neke šanse. Ali ne ulažem previše nade u njega.Moj mali bonusić, APP scenarij.
    I dobila od doktora povratnu informaciju da je TSH dobar, da će se sniziti kad izađe štoperica i da ne moram mijenjati terapiju.

Ja ne volim uopće te njihove ocjene, mi imamo B i C blastice i onda mi pričala da te ocjene nisu ni bitne kad sam pitala zašto ih ocjenjuju i ima li to ikakve veze sa šansama. To da me utješi valjda, a mene samo razljutilo što moje divne bebice uopće ocjenjuju ako to nije ni bitno. Vjerojatno jest bitno, no ne želim guglati o šansama. Ja sam si zamislila da je B moja curica, a C moj dečko, a nitko neće govoriti mom dečku da je on manje dobar zbog tamo neke ocjene u klinici!

💪🏻 tako treba!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Alice
    04. Ožujak 2021. 11:36

Ruska1986 Ma nema depre no no
    I kad budem loše volje dovoljno mi je doći tu i pročitati vaše komentare odmah se osjecam pozitivnije i bolje volje, pogotovo kad citam kom od MTB - CARICA jednom rijeci nema sta <3 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

sbjelisi
    04. Ožujak 2021. 11:39

Sunny_

Meto

Womensuper vijesti za pregled a curica je 😍😍🥰
    Mtbtrudniceee, Mg, hallooo!😫😂
    Da, beta.. ocekivala sam vecu, a opet proslo je vec tjedan dana, a opet (😂) tvoje tijelo ocito to brzo apsorbira jer za usporedbu, meni je zadnji put brevactide 1500 izlazio 8-9 dana. Popratila testicima, za jedinice bete nisam mjerodavna🤷‍♀️ Kad bi barem pisnula testic sad😁
    Nemoj o statistici, molim te, pocet cu cupati kosu😂😂😂
    Alice u svih 10uzoraka je materijal sa sjemenom, to je dobar nalaz. Los a dobar, ako me razumijes🤞🤞 ima nade i ako Bog da, djece iz svih uzoraka🍀
    Sunny kako ste vas dvoje, pogotovo hubby?😘
    Erica tajna spijunska organizacija😂😂 cool😁

dobro smohubby je fuuul sretan što su mu nalazi genetike dobri. Nakon nalaza sa visokim FSH je bio malo potonuo pa je sad opet malo pozitivnijičekaju ga sad iduce konzultacije kod Hauptmana i vjerojatno dogovor za postupak. A ja ću u međuvremenu njegove nalaze poslati u još par klinika koje sam našla pa da čujemo još mišljenja. A inace smo uveli jutarnje zajedničko trčanje i doručak prije posla i taj nas ritual sad baš veselitako da smo sad u nekom pozitivnom balonu sreće
    pratim tvoje testiće i čekamo betu🍀🍀🍀

Predivno sunny 🌞
    pozitivan balon sreće ❤
    MTBica 💪

oharascarlett14@gmail.com

🌼TiKi🌼
    04. Ožujak 2021. 11:42

Ruska kad je posteljica gore iza, a i druga trudnoca mi je pa vjerojatno zbog toga. U prvoj sam tek oko 17.tt osjetila baloncice. Za udarce je jos rano, to ne ocekujem prije 18.tt nista. Nek se ona javlja, bolje to nego da palim doppler da vidim jel ok ❤️
    Inter ovaj put u 15.tt baloncice, a sad bas osjetim micanje. Ne brini, nisam ni ja u prvoj trudnoci osjetila nista tako rano, tek od 17.tt i to nisam ni znala da je to beba, dok mi nisu objasnili drugi. Mislila sam si sta mi to pucketa u trbuhu i leti 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

iris_iris
    04. Ožujak 2021. 11:47

Alice

Iris_iris Evo slikica pa si pogledaj, to ti je meni prof.Vrcic crtao kako bi mi prikazao kakva je moja maternica
    https://ibb.co/4KpmTDM
    https://ibb.co/VmFQJ0L

pola ne kužim, ali malo ću proučit  hvala ti! vidim da je sedlasta, odnosno da ti je septum valjda veći od 10 cm, to je onda preporučljivo korigirati.. možda će ti to korigirati, a to da je zabačena je samo ustanovio. baš ću prokomentirati sa svojim dr. hvala ti što si to podijelila ❤️❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Alice
    04. Ožujak 2021. 11:55

iris_iris

Alice

Iris_iris Evo slikica pa si pogledaj, to ti je meni prof.Vrcic crtao kako bi mi prikazao kakva je moja maternica
    https://ibb.co/4KpmTDM
    https://ibb.co/VmFQJ0L

pola ne kužim, ali malo ću proučithvala ti! vidim da je sedlasta, odnosno da ti je septum valjda veći od 10 cm, to je onda preporučljivo korigirati.. možda će ti to korigirati, a to da je zabačena je samo ustanovio. baš ću prokomentirati sa svojim dr. hvala ti što si to podijelila❤️❤️

Vjeruje mi niti ja pola toga ne kužim Samo znam da je planirana korekcija kako bi se trudnoca mogla ostvariti danas sutra. Baš sad idem poslati mail da se narucim u petrovu kod njega na pregled da vidim sta ce mi reci.
    A gdje ti ides? kod kojeg si dr?
    Bas mi javi sta ti kaže 

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

petra30
    04. Ožujak 2021. 11:58

petra30

Mtb-imas smrzilica🥰 jedan ali vrijedan❤️!
    Curke sa Dvitalom- meni ga je napisala dr.opce prakse kak se ono veli "na lepe oci"… Malo nam je korona pomogla, obzirom da imamo samo automat za narucivanje lijekova, i do dr. se bas ne može uvijek. Ja sam izrecitirala svoje i drugi dan je recept cekao. 😉

No, moram sama sebe citirati🙈... Poanta moje Dvital tirade nije bila "ja imam, vi nemate" , nego "sreca u korona nesreci"🙈. Imam prijateljicu koja je tesko bolesna i koja je za Dvital morala proci 4 doktora dok joj ga 5. nije propisao. Tolko se cudila da sam ga ja i druge ženice dobila na temelju niskog D vitamina, da nije vjerovala da se radi o istom lijeku nego mi je slala sliku ambalaže 😔. Isprike na jos jednoj tiradi🙈😂. Nije mi dan, boli me glava od ranog jutra🙈.

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Matkiša 😎
    04. Ožujak 2021. 11:58

Ruska1986

Šmattan 😎

Vuky hvala na savjetu, nisam sigurna da će proći, doktorica je već ljuta na ove jer mi je pisala par puta uputnice koje su oni trebali a nisu htjeli… U svakom slučaju izmudrovat ću nešto 💗💗💗
    Slike su još samo danas po promo cijeni pa eto ako imate koga razveseliti iskoristite priliku… Nije da vas nagovaram 😂😂😂😂😂
    Sav prihod ide u tu udrugu pa mi je full stalo 🌼🌼🌼🌼

Ja cu si narucit kad rodim, jako mi se svidjaju 🙂 tako da cu te sigurno trazit opet link 🙈 i ako jos moze i pomoc nekome..
    🙂🙂

Hvala ti 💗 još danas samo traje ova akcija ali vjerujem da će ih biti još jer moraju prikupiti sredstva i za neku opremu za fizikalne terapiju, što je konkretno ono za što se ja borim skupa s njima....
    Hvala vam svima 🌺🌺

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.