SeniRemmus, tako je, tvoj dečko i tvoja curica su savršeni, nema ocjene koja bi ih opisala.
Ma meni nije rekla ocjene, samo je rekla da je prekrasna. Pa sam ja, naravno, pitala. Jer sam mazohist.
Ispalo je da je preživjela ona koja se cijelo vrijeme školski, najsporije dijelila. Ostale su bile naprednije, ali su stale na moruli. A ova je polako ali sigurno došla do freezera. Vjerujem da će tako isto doći i do poroda, tata joj je isto flegma lik.
TirelessIvy, hvala!!! Ovdje su Menopuri isto jeftiniji, ova cijena u Njemačkoj je sick. Super da krećeš!!
Kupite u Belgiji odmah one njihove fantastične čokolatine... za bebu!
Vučica, aaaaa, kako te sad volim!!! Baš jako jako jako!!! Suze su mi krenule.
I ti si pozvana u GK, dobit ćeš i moje čvarke i janjetinu.
Tuma, porodi i istiskivanje prištića? A ja sam mislila da sam ja sick.
ma2013, hvala!
Da, odgađa se postupak, mislim za 3 mjeseca. Najgore je ako uhvatiš između početka bockanja i aspiracije, većina klinika te neće aspirirati.
Ana26, a Mekić?
Betu možeš vaditi za 9 dana, 13.3. (kad i ja).
I ja sutra pikam Decapeptyl, baš se lijepo pratimo. Kad ti je rekla da je pikneš?
💔💔💔
Cure hvala vam na podršci i što navijate za mene!
Sad sam i ja PUPO!
Baš sam iznenađena što su svi došli do blastociste, čitala sam da po statistikama od 5 folikula 2 prežive.
Dr.mi je napisala da vezu vadim tek 17. Ne vjerujem da ću dotad čekati. Sutra si moram piknuti injekciju Decapeptyl.
MTB super za smrzlića.
Women_name predivna bebica.
Sretno svima!
5/5 predobro sigurno se puno lakše diše sad
jel znaš možda zašto se daje taj Decapeptyl poslije transfera? Čitala sam nešto o Decapeptylu u vezi endometrioze, pa pokušavam što više o tome saznati. S obzirom da ovdje u Repromedu mogu utjecati na svoj protokol, da odaberem najbolje
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Inače, prije transfera mi je Matea dala savjet da si drmnem Normabel ako me uhvati anksioznost.
I tako, mene danas uhvati ansioznost, pogled ode prema Normabelu, prezrivo zaokrenem očima, uzmem mobitel i naručim ćevape iz Batka.
Nema tog normića koji nadmašuje dobre ćevape
💔💔💔
iris_iris, ja sam pisala o tome jučer
a baš mi se danas nije dalo čitati zaostatke, idem brzo sad
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
petra30, hvala! Jasno nam je odmah bilo da nam nabijaš DVital na nos, takva si ti.
Zezam se, meni je dala privatnica bijeli recept, može se dobiti bilo gdje samo ne nužno od socijalaca.
BAJO1, već vidim kako između trudova urlaš - čekajte da napišem post!!!Ruska1986, ma jučer sam u Virgin River vidjela da ni to nije potrebno. Žena je samo malo poprala ruke vodom iz boce i onda zavukla ruke u trudnicu da izvuče dijete.
Inače, hvala svima koji ste preporučili ovu seriju. Dosad sam vidjela ženu koja je rodila mrtvorođenče, ženu koja je iz postporođajne depresije ostavila svoje dijete, i ženu koja je rađala četveronoške usred šume dok joj je midwife do lakta ugurala ruke u pipicu.
Jako motivirajuće, baš prava stvar za trudnicu.
Ma bas sam bezobrazna, znam😂😂😂🥰.
Da, Virgin River... Ja sam pogledala obje sezone i dok ste pisale preporuku, mislila sam da nije bas za vas friske trudnice🙈. Al da mi je serija ok, jeje😊.
I kad smo kod omrazenog Dvitala, pitanjce, meni su rekli u ljekarni jednom u dva tjedna uzet jednu ampulu, sad vidim da ste vi uzimale cesce... Racunam trebala bi i ja, mislim D vitamin mi je 20 i nekaj sitno🙈. Slobodno pojacam dozu?🙈
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Hvala cure na savjetima😘😘
To je ono kad ti prođu svi problemi od zatvora, mucnina, vrtoglavica, probadanja i nesanice i osjecas se dobro.. onda se pitas jel sve ok i cekas taj iduci pregled a stres samo raste..
Da ju bar osjetim pa da znam da je dobro, nikako ju docekati da se javi..
Mozda da si i ja narucim cevape😋😋
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
iris_iris, pa ne moraš čitati sve, dovoljno ti je pročitati moje postove. To je jedino vrijedno čitanja.
petra30, nije mi nešto serija. Bolja u tom rangu mi je When calls the heart (osim zadnje sezone, fuj).
Prerijetko uzimaš, uzimaj jednom u 7 dana, odmah nakon ručka. Ja sam si još dva puta tjedno špricnula i DLux, da se nađe.
💔💔💔
petra30, hvala! Jasno nam je odmah bilo da nam nabijaš DVital na nos, takva si ti.
Zezam se, meni je dala privatnica bijeli recept, može se dobiti bilo gdje samo ne nužno od socijalaca.
BAJO1, već vidim kako između trudova urlaš - čekajte da napišem post!!!Ruska1986, ma jučer sam u Virgin River vidjela da ni to nije potrebno. Žena je samo malo poprala ruke vodom iz boce i onda zavukla ruke u trudnicu da izvuče dijete.
Inače, hvala svima koji ste preporučili ovu seriju. Dosad sam vidjela ženu koja je rodila mrtvorođenče, ženu koja je iz postporođajne depresije ostavila svoje dijete, i ženu koja je rađala četveronoške usred šume dok joj je midwife do lakta ugurala ruke u pipicu.
Jako motivirajuće, baš prava stvar za trudnicu.
Ma bas sam bezobrazna, znam😂😂😂🥰.
Da, Virgin River… Ja sam pogledala obje sezone i dok ste pisale preporuku, mislila sam da nije bas za vas friske trudnice🙈. Al da mi je serija ok, jeje😊.
I kad smo kod omrazenog Dvitala, pitanjce, meni su rekli u ljekarni jednom u dva tjedna uzet jednu ampulu, sad vidim da ste vi uzimale cesce… Racunam trebala bi i ja, mislim D vitamin mi je 20 i nekaj sitno🙈. Slobodno pojacam dozu?🙈
Ja sam imala vit D 23, uzimala 1 ampulu tjedno mjesec dana i iduci nalaz je bio 76.. meni su objasnili da mi ne treba nadomjestak vit.D nego terapija i da se zato uzima cesce.. prije ponavljanja nalaza sam radila pauzu od tjedan dana
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Bok svima!
Frisko sam u vodama... zanima me ako netko ima iskustva s dr Smajla u kbc ri? Cini mi se ok al cisto da pitam...
Pozz
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji