Heej cure evo nas s pregleda. 25+2 smo. Imamo 720 grama, skrivala se skroz jedva smo je uhvatili 🙈 sve je ok, zatvorena sam, cerviks se hvala Bogu nije pomaknio od prošli put jer je pretprošli pao sa 4 cm na 35,8. Doktor mi je dao ove roidakal tablete kj je TiKi rekla, kaže da ne mogu odmoc a da su se pokazale dobre 😊 vadili smo krvi jutros, tsh je opet skočio gore i zeljezo je malo dole pa ćemo malo izmjenit terapiju ali sve u svemu zadovoljni smo. Beba je super 🥰🥰
https://ibb.co/tz7h03G
Sunce malo🥰🥰🥰
Ana ovo je odličnooo
MTB vjerujem da si malo razočarana, ali imas dvije bebicu u buši i jednu koja te čeka 😍 bit će to sve na kraju supeeer 🍀🤞
Womens name super vijesti
Bajo kako si ti danas?
Alice vjerujem da je teško..morate skupit snage i hrabro ić dalje..nemoj imat u glavi da je kraj..i kad mislis da nema dalje, riješenje uvijek postoji..bit će to sve uredu i sve ćemo bit trudne i imat svoje bebice..bitno je da ste jedno uz drugo, a sve ostalo ce doc s vremenom ❤️🙏🤞🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Alice, svidja mi se tvoj duh, samo i dalje tako hrabro!
Kako netko jednom rece, bog hrabre voli.
Nakapaka dobro to ide 😉😋 Nedaj se 😘✌
Hvala ti draga, da nam je svima tu lako nije ali prije nego sve krenemo u ovaj postupak moramo se obaruzati strpljenjem, dobrom voljom i nadom jer sve ovisi o nama koliko jako zelimo nesto stoga cemo gurati do samog kraja
Treba u životu biti što pozitivniji i kad tad u to sto vjerujemo i sto si zacrtamo ce se ostvariti
Najlakse je klonuti a to onda bude najgore.
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Anyway, moja prekrasna blastocista je C4. Dakle, ok je, nije prekrasna. Ona je naravno spjevala epove toj blastocisti i objašnjavala da su to nijanse i da ocjene nisu bitne, ali krivoj osobi to priča.
Super da imam smrzlića. Da, on mi daje neke šanse. Ali ne ulažem previše nade u njega. Moj mali bonusić, APP scenarij.
I dobila od doktora povratnu informaciju da je TSH dobar, da će se sniziti kad izađe štoperica i da ne moram mijenjati terapiju.
💔💔💔
Womensuper vijesti za pregled a curica je 😍😍🥰
Mtbtrudniceee, Mg, hallooo!😫😂
Da, beta.. ocekivala sam vecu, a opet proslo je vec tjedan dana, a opet (😂) tvoje tijelo ocito to brzo apsorbira jer za usporedbu, meni je zadnji put brevactide 1500 izlazio 8-9 dana. Popratila testicima, za jedinice bete nisam mjerodavna🤷♀️ Kad bi barem pisnula testic sad😁
Nemoj o statistici, molim te, pocet cu cupati kosu😂😂😂
Alice u svih 10uzoraka je materijal sa sjemenom, to je dobar nalaz. Los a dobar, ako me razumijes🤞🤞 ima nade i ako Bog da, djece iz svih uzoraka🍀
Sunny kako ste vas dvoje, pogotovo hubby?😘
Erica tajna spijunska organizacija😂😂 cool😁
dobro smo hubby je fuuul sretan što su mu nalazi genetike dobri. Nakon nalaza sa visokim FSH je bio malo potonuo pa je sad opet malo pozitivniji
čekaju ga sad iduce konzultacije kod Hauptmana i vjerojatno dogovor za postupak. A ja ću u međuvremenu njegove nalaze poslati u još par klinika koje sam našla pa da čujemo još mišljenja. A inace smo uveli jutarnje zajedničko trčanje i doručak prije posla i taj nas ritual sad baš veseli
tako da smo sad u nekom pozitivnom balonu sreće
pratim tvoje testiće i čekamo betu 🍀🍀🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Božee kakvi su ovo smajlići 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ oprostite ne znam kak se to uopće stavilo 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Womensuper vijesti za pregled a curica je 😍😍🥰
Mtbtrudniceee, Mg, hallooo!😫😂
Da, beta.. ocekivala sam vecu, a opet proslo je vec tjedan dana, a opet (😂) tvoje tijelo ocito to brzo apsorbira jer za usporedbu, meni je zadnji put brevactide 1500 izlazio 8-9 dana. Popratila testicima, za jedinice bete nisam mjerodavna🤷♀️ Kad bi barem pisnula testic sad😁
Nemoj o statistici, molim te, pocet cu cupati kosu😂😂😂
Alice u svih 10uzoraka je materijal sa sjemenom, to je dobar nalaz. Los a dobar, ako me razumijes🤞🤞 ima nade i ako Bog da, djece iz svih uzoraka🍀
Sunny kako ste vas dvoje, pogotovo hubby?😘
Erica tajna spijunska organizacija😂😂 cool😁
Eh da je bar u svih 10 uzoraka materijal sa sjemenom ali nažalost nije, u lijevom testisu kako piše nije ama baš ništa nađeno radi teškog oštecenja spermatogeneze.
A u desnom testisu skoro pa isto kao u lijevom ali kao tamo je nešto sitno nađeno u 7 kanalića sa zrelim spermatidama i spermijima ali pitanje kakve kvalitete. Vidjet cemo kad dode dan da krenemo u postupak, nadam se da ce nam se posreciti jedna bebica
Svim curama zelim puno srece danas i u buducnosti
Pozitivno je to što si ti ok i dobri su ti nalazi tako da vam možda doslovno treba samo 1, ali vrijedan. Držim fige da ih bude i više.
Sad sam se sjetila da sam te pitala za operaciju korekcije maternice, a ne mogu sad naći ako si pisala zašto to moraš ići, ja isto imam zabačenu maternicu i nitko mi nije spominjao nikad korekciju, a išla sam npr. na zahvat uklanjanja septuma.
Da da pričala sam ti za tu korekciju maternice sto moram ici, bila sam stavila ja neki dan slike nalaza i crteza moje maternice, ajd stavit cu i sad pa si pogledaj
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Women_name a vidi malu slatkicu kako se lijepo vidi😍😍 moja se meni uvijek skriva😰 nadam se da će se u ponedjeljak lijepo pokazati a ne držati oba stopala i oba dlana ispred glave😅 super za cerviks da se nije skracivao. Ma sad si i ti blizu 3.tromjesecja i moći ćeš malo odahnuti 🥰
Meto a daj nam slikice da vidim testice 🥰
MilaSt se nije javila s 2.betom?
Magnolia kako si ti?
Bjelis šaljem 😘
Bajo ima kakvih naznaka da bi moglo krenuti?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
BjeliS, lako za tvoj kalendar, sad to moramo staviti u kalendar u probranim biolozima i doktorima. A onda ni aspiracija ni transfer nisu problem : aspiracija usred šume :
anchy321, hvala!
Sunny_, super za zajedničke rituale. Inače, ovi postupci, koliko god željeli da ne moramo ići u njih, nas zbližavaju kao par i daju neku dubinu našim vezama. Ok, meni i MM su dali i dečka i curu, ali dobro, to je samo bonus.
💔💔💔
Ruska ajmo mi to provjeriti , ne moze stetiti. Navodno je i za muske jako jako bitan. Pa neka nam i muzici provjere!
Ruskoj to ne treba, beba joj viri iz
da sjetila sam se kad sam napisala vec 🥰🥰
neka i bolje!!!!
Ne treba i ocito nije los ni bio ako sam zatrudnila.... Al ako je toliko bitan, zast onda ne govore da se vadi? To mi nije jasno 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji