Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    04. Ožujak 2021. 13:05

iris_iris

Alice

iris_iris

Alice

Iris_iris Evo slikica pa si pogledaj, to ti je meni prof.Vrcic crtao kako bi mi prikazao kakva je moja maternica
    https://ibb.co/4KpmTDM
    https://ibb.co/VmFQJ0L

pola ne kužim, ali malo ću proučithvala ti! vidim da je sedlasta, odnosno da ti je septum valjda veći od 10 cm, to je onda preporučljivo korigirati.. možda će ti to korigirati, a to da je zabačena je samo ustanovio. baš ću prokomentirati sa svojim dr. hvala ti što si to podijelila❤️❤️

Vjeruje mi niti ja pola toga ne kužimSamo znam da je planirana korekcija kako bi se trudnoca mogla ostvariti danas sutra. Baš sad idem poslati mail da se narucim u petrovu kod njega na pregled da vidim sta ce mi reci.
    A gdje ti ides? kod kojeg si dr?
    Bas mi javi sta ti kaže

Ja sam ti sad u Poliklinici Repromed kod dr. R., a korekciju sam radila na Sv. Duhudošla ujutro, odrađen zahvat i sutradan sam išla kući!

Znači rutinski zahvat  Glavno da je sve prošlo uredu i bez vecih bolova.
    Eto iris_iris imaš sad sve moje osobne podatke s kojima barataš stoga oprez hahaahha

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Pami
    04. Ožujak 2021. 13:09

Women name ajde super, nek je sve u redu 😊 curica je preslatka 🥰 Tako je i moj zadnji put okrenuo glavu i nije se dao slikati, nadam se da će sljedeći put biti bolje volje 😄😉
    Što se tiče udaraca i leptirića, ja mislim da sam ih već par puta osjetila.. jedino što ne osjetim baš svaki dan, pa neznam dali je to normalno? Znam da se tek negdje u trećem tromjesečju moraju pratiti pokreti bebe, pa se nadam da je to ok u ovoj fazi.

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

iris_iris
    04. Ožujak 2021. 13:10

Alice da, da, rutinski, doslovno mislim da traje pola sata osim što te omame pa dok se probudiš malo potraje, ali ovak stvarno brzo. I čak mislim da sam trebala ići isti dan doma, ali mi je dr. zaboravila napisati otpusno pismo  pa sam je morala čekat još jedan dan, al ok 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Tuma
    04. Ožujak 2021. 13:12

Ruska1986 Hahhaha samo nam treba neka kuća s kadom ili još bolje jacuzzijem i mi te porodimo u vodi. Ja sam već odgledala dosta poroda (prije nego sam ostala trudna, porodi i istiskivanje pristića bi me umirili i uspavali, od kad sam trudna gledam samo pimple popper 😂) tako da i znam šta raditi, imamo mi tu i med sestre i svašta, snaći ćemo se💪
    Inter rano ti je to još, rijetko tko prije 18.tt osjeti.... Mnogi tek nakon 20.tjedna...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

ma2013 👣
    04. Ožujak 2021. 13:13

Super za sve dobre vijesti danas, MTBica super za jedan 🐧🥰
    Kakav je postupak ako se slučajno pokupi ova korona, dal se odgađa postupak ili? 

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Ana26
    04. Ožujak 2021. 13:29

Cure hvala vam na podršci i što navijate za mene!
    Sad sam i ja PUPO!
    Baš sam iznenađena što su svi došli do blastociste, čitala sam da po statistikama od 5 folikula 2 prežive.

Dr.mi je napisala da vezu vadim tek 17. Ne vjerujem da ću dotad čekati. Sutra si moram piknuti injekciju Decapeptyl.

MTB super za smrzlića. 
    Women_name predivna bebica.
    Sretno svima!

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Lita.1234
    04. Ožujak 2021. 13:35

Ruska1986

Lita.1234

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lita.1234

Ruska ajmo mi to provjeriti , ne moze stetiti. Navodno je i za muske jako jako bitan. Pa neka nam i muzici provjere!

Ruskoj to ne treba, beba joj viri iz

da sjetila sam se kad sam napisala vec 🥰🥰
    neka i bolje!!!!

Ne treba i ocito nije los ni bio ako sam zatrudnila…. Al ako je toliko bitan, zast onda ne govore da se vadi? To mi nije jasno 🤷🏻‍♀️

daa ni meni. Bo.. bas cu pitati za 10 dana kad budem isla po lijekove

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 13:38

petra30, hvala! Jasno nam je odmah bilo da nam nabijaš DVital na nos, takva si ti. 
    Zezam se, meni je dala privatnica bijeli recept, može se dobiti bilo gdje samo ne nužno od socijalaca.

BAJO1, već vidim kako između trudova urlaš - čekajte da napišem post!!! 

Ruska1986, ma jučer sam u Virgin River vidjela da ni to nije potrebno. Žena je samo malo poprala ruke vodom iz boce i onda zavukla ruke u trudnicu da izvuče dijete.

Inače, hvala svima koji ste preporučili ovu seriju. Dosad sam vidjela ženu koja je rodila mrtvorođenče, ženu koja je iz postporođajne depresije ostavila svoje dijete, i ženu koja je rađala četveronoške usred šume dok joj je midwife do lakta ugurala ruke u pipicu.
    Jako motivirajuće, baš prava stvar za trudnicu. 

💔💔💔

Lucyinthesky
    04. Ožujak 2021. 13:38

ma2013

Super za sve dobre vijesti danas, MTBica super za jedan 🐧🥰
    Kakav je postupak ako se slučajno pokupi ova korona, dal se odgađa postupak ili?

Nažalost, postupak se momentalno obustavlja, barem u Ivf- 😔
    Women_name super što je sve ok, curica mala 🤩❤️
    Ruska1986 pa ja sam tek sad doživjela da si ti skroooooozzzzz blizu finala 🤞😱❤️
    Ana26 ma vrhunski rezultat, za poželjeti!

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Ožujak 2021. 13:39

Lucyinthesky, je, sad je već lakše. Imam bekap FET za ožujak, bekap konzultacije za travanj i bekap HZZO postupak svibanj. Čak ni ja ne planiram dalje od toga. 

Alice, šta ti znaš, možda smo masovno posejvali tvoje sličice. I što nemaš se pohvaliti, nama si dala najdublji dio sebe, ovi ostali vide samo površinsku ljepotu. 
    Hvala na pohvali, pozvana si u GK. 
    I dobro ti cure kažu, dovoljan je jedan. Zato je MPO zakon. Na vrijeme ste krenuli, da ste krenuli par godina kasnije ne bi imali ovako dobre šanse kao sad.
    Što se osobnih podataka tiče, samo se nemoj par dana hvaliti da ti je muž zgodan i visok jer bi ti neke od nas mogle doći na vrata 

Inter, ma daj, molim te, kakva nemajka. Većina prvorotkinja osjeti tek oko 20tt. Samo polako. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.