iris_iris, pa ne moraš čitati sve, dovoljno ti je pročitati moje postove. To je jedino vrijedno čitanja.petra30, nije mi nešto serija. Bolja u tom rangu mi je When calls the heart (osim zadnje sezone, fuj).
Prerijetko uzimaš, uzimaj jednom u 7 dana, odmah nakon ručka. Ja sam si još dva puta tjedno špricnula i DLux, da se nađe.
hahaha, ali to je i istina jer ti najčešće prokomentiraš bar jednim postom svaku temu pa onda poslije tražim originalne postove na koje si odg ako mi je to nešto interesantno
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Bok svima!
Frisko sam u vodama… zanima me ako netko ima iskustva s dr Smajla u kbc ri? Cini mi se ok al cisto da pitam…
Pozz
Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!. Vidim, potpis si sredila. Nadam se da si i pročitala prve tri stranice teme. A naše cure iz Rijeke će ti odgovoriti na temu kad se udostoje doći ovdje
💔💔💔
iris_iris, pa ne moraš čitati sve, dovoljno ti je pročitati moje postove. To je jedino vrijedno čitanja.petra30, nije mi nešto serija. Bolja u tom rangu mi je When calls the heart (osim zadnje sezone, fuj).
Prerijetko uzimaš, uzimaj jednom u 7 dana, odmah nakon ručka. Ja sam si još dva puta tjedno špricnula i DLux, da se nađe.
hahaha, ali to je i istina jer ti najčešće prokomentiraš bar jednim postom svaku temu pa onda poslije tražim originalne postove na koje si odg ako mi je to nešto interesantno
Ahhh. Čvarke i janjetinu sam već podijelila, ali tebi mogu koju žabu prebaciti u tanjur u GK
💔💔💔
Bok svima!
Frisko sam u vodama… zanima me ako netko ima iskustva s dr Smajla u kbc ri? Cini mi se ok al cisto da pitam…
Pozz
Nije moja doktorica ali sam čula da je dobra
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Iris da, puno je lakše kad znaš da imaš smrzliće.
Dr.mi je rekla da Decapeptyl pomaže implantaciji.
MTB pikam se sutra ujutro oko 10h. A ti? Od terapije uzimam utriće i dalje decortin. Jel ti uzimaš magnezij,ako da koji?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ahhh. Čvarke i janjetinu sam već podijelila, ali tebi mogu koju žabu prebaciti u tanjur u GK
Hahahaha može, ako do tad budem PUPO, proglasit ćemo to mojom željom da se zdravo hranim
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Ana26 odličan rezultat! Sretno 😍😍😍 svaka cast!!
MTB imaš pingica 😍😍😍😍 braću ili seku 😉😊😊😊 16.03 u Petrovoj, a 1.4 kod Škvorca 😊
Ruska ni ja nisam nikad vadila d vitamin 😮 nosic 🥰🥰😍
Alice ma uopće ne sumnjam da će doc bebica, ipak ih ima 🙏🤞😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Iris da, puno je lakše kad znaš da imaš smrzliće.
Dr.mi je rekla da Decapeptyl pomaže implantaciji.
MTB pikam se sutraujutro oko 10h. A ti? Od terapije uzimam utriće i dalje decortin. Jel ti uzimaš magnezij,ako da koji?
Meni je doktor rekao da je svejedno kad uzmem, samo da ga pola sata ranije izvadim vani. Mislim da ću i ja u 10.
Uzimam Magenzij, nalijelila sam link Meto već danas: https://www.tvojaljekarna.com/webshop/hermes-biolectra-magnezij-direkt-limun-p-8104.html
💔💔💔
Hvalaa svim curama ❤️❤️❤️❤️
Miss ja sam mu rekla da su mi u Petrovoj dali utrogestan zbog menstr bolova, onda mi je on dao 2 kutije tog besplatnog uzorka i kaže da to koristim, da je statistika pokazala da su dobre u sprječavanju prijevremenog poroda. Još malo smo u 3 tromjesečju da, ali ja ipak jedva čekam onih okruglih 30 😍😍 što se tiče bolova ima ih, ali oko neko vrijeme su bili dosta jači i ni slični ovom. Sad me boli, ali i prođe. Pogotovo kad dugo stojim ili nešto radim. Sad kad malo unazad razmišljam posto sam dobila pozitivan nalaz urinokulture rekla bi da su se možda pojačali i od te upale, ali neznam. Jer su stvarno par noći bili dosta jaki. U svakom slučaju pitaj doktora da, kažu da nema kj skoditi ak nis drugo placebo bi kod mene mogao djelovati 😂😂😂😂😂 hvalaa ❤️🥰 evo i tebe na polovici 🥰🥰🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
iris_iris, imamo deal.
*.Women_name.*, da, imamo jednog malog flegmića. Lijepo si rasporedila te UZVove.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji