Womensuper vijesti za pregled a curica je 😍😍🥰
Mtbtrudniceee, Mg, hallooo!😫😂
Da, beta.. ocekivala sam vecu, a opet proslo je vec tjedan dana, a opet (😂) tvoje tijelo ocito to brzo apsorbira jer za usporedbu, meni je zadnji put brevactide 1500 izlazio 8-9 dana. Popratila testicima, za jedinice bete nisam mjerodavna🤷♀️ Kad bi barem pisnula testic sad😁
Nemoj o statistici, molim te, pocet cu cupati kosu😂😂😂
Alice u svih 10uzoraka je materijal sa sjemenom, to je dobar nalaz. Los a dobar, ako me razumijes🤞🤞 ima nade i ako Bog da, djece iz svih uzoraka🍀
Sunny kako ste vas dvoje, pogotovo hubby?😘
Erica tajna spijunska organizacija😂😂 cool😁
Eh da je bar u svih 10 uzoraka materijal sa sjemenom ali nažalost nije, u lijevom testisu kako piše nije ama baš ništa nađeno radi teškog oštecenja spermatogeneze.
A u desnom testisu skoro pa isto kao u lijevom ali kao tamo je nešto sitno nađeno u 7 kanalića sa zrelim spermatidama i spermijima ali pitanje kakve kvalitete. Vidjet cemo kad dode dan da krenemo u postupak, nadam se da ce nam se posreciti jedna bebica
Svim curama zelim puno srece danas i u buducnosti
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
vuky, hvala!
Pa bit ćeš trudna, helooouuuu. I ja ću
A ovo će biti tek prvi u nizu GK.
Dia85, hvala! Da, želimo najbolje i želimo si povećati šanse.
Btw, netko je pitao, DVital na bijeli recept košta 30tak kn, manje od bilo kojeg D vitamina kojeg sam kupila.
Gledala onaj ludi film Cirle jučer. A inače volim horore paranormalne tematike tako da je to očito posljedica tog. Samo sam sad već očito podsvjesno napeta radi postupka i ne mogu zaspati i onda krenem analizirati taj dan, nađem nešto što mi se ne sviđa i brljam po tome i izludim samu sebe... klasika. Zaspim u 4, dignem se umorna. A čim su oko mene neke rasprave, svađe, sve po pokupim i upijem pa me i to muči... ovaj period je očekivano takav, ali dat ću sve od sebe da bar ublažim to svoje ludilo
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Ipak su poslali mail.
Iiii?? Slobodno nazovi i trazi biologicu, pitaj sve, meninje u detalje rekla
Vidi mi potpis
Čestitam jedan ali vrijedan 🐧😘🥰❤️❤️
Ja jedem ful i mrsavim i sve si mislim sto je prof V transferirao, jer ako ovako nastavim za mjesec dana cu biti grade koja je po njemu top za bit trudna 🤣❤️🤣❤️🤣🤣🤣
Heej sorry nisam baš u toku ali ti si u Petrovoj? Kod koga se vodis?
vitamin D 25000
12/22 otkriven hashimoto
Nakapaka dobro to ide 😉😋 Nedaj se 😘✌
oharascarlett14@gmail.com
Meto, uzimam onaj koje su cure ovdje preporučile: https://www.tvojaljekarna.com/webshop/hermes-biolectra-magnezij-direkt-limun-p-8104.html
I prestani me ismijavati, misliš da je meni lako sa ovim divljim blizancima koji mi tulumare po utrobi.
Btw, danas me jajnici baš dosta bole.
Za betu, računam da je do ponedjeljka onda više neće biti, valjda 21 ode u tih 4 dana.
Inače, nisam ja sigura da ti više piškiš štopericu, pa sad ti je 7 dana od transfera. Ili si dobivala i boostere?
manemoj, hvala!!
ericaa, ma znam, nećemo nikad naći datum koji će nam svima pasati. Zato ima smisla staviti neki datum u travnju. Kad to odradimo, neki datum u svibnju... nastavi niz.
Da, horor prije spavanja nikad nije dobra ideja.
miss, Samara, iris_iris, Marinela87, BjeliS, BAJO1, hvala!!!
Samara, vidjet ćemo koliko će ih biti.
vuky, onda će te napadati da si premršava
💔💔💔
https://instagram.com/stories/paperflower_design/2521301744265376664?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1vgp5v53jbowe
Miss evo ga 💛
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Womensuper vijesti za pregled a curica je 😍😍🥰
Mtbtrudniceee, Mg, hallooo!😫😂
Da, beta.. ocekivala sam vecu, a opet proslo je vec tjedan dana, a opet (😂) tvoje tijelo ocito to brzo apsorbira jer za usporedbu, meni je zadnji put brevactide 1500 izlazio 8-9 dana. Popratila testicima, za jedinice bete nisam mjerodavna🤷♀️ Kad bi barem pisnula testic sad😁
Nemoj o statistici, molim te, pocet cu cupati kosu😂😂😂
Alice u svih 10uzoraka je materijal sa sjemenom, to je dobar nalaz. Los a dobar, ako me razumijes🤞🤞 ima nade i ako Bog da, djece iz svih uzoraka🍀
Sunny kako ste vas dvoje, pogotovo hubby?😘
Erica tajna spijunska organizacija😂😂 cool😁
Eh da je bar u svih 10 uzoraka materijal sa sjemenom ali nažalost nije, u lijevom testisu kako piše nije ama baš ništa nađeno radi teškog oštecenja spermatogeneze.
A u desnom testisu skoro pa isto kao u lijevom ali kao tamo je nešto sitno nađeno u 7 kanalića sa zrelim spermatidama i spermijima ali pitanje kakve kvalitete. Vidjet cemo kad dode dan da krenemo u postupak, nadam se da ce nam se posreciti jedna bebica
Svim curama zelim puno srece danas i u buducnosti
Pozitivno je to što si ti ok i dobri su ti nalazi tako da vam možda doslovno treba samo 1, ali vrijedan. Držim fige da ih bude i više.
Sad sam se sjetila da sam te pitala za operaciju korekcije maternice, a ne mogu sad naći ako si pisala zašto to moraš ići, ja isto imam zabačenu maternicu i nitko mi nije spominjao nikad korekciju, a išla sam npr. na zahvat uklanjanja septuma.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTBica GK je u mom kalendaru. Sptijrciti me jedino moze aspiracija ili transfer. Za folikulometriju se ne brinem, zanm da imas mobilni uzv i da ces me poskenirat bolje neg.Gic 😋✌👀
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji