Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 14:52

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hrabrica

Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15hznači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…

Govoriš o Beti? Da, oni rade do 15.
    IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.
    Za druge privatnike ne znam.

Zbilja?Ja sam pitala za folikulometrije popodne nakon posla i nije bila ta opcija 🤔U Podobniku isto, samo jutro.

Meni su bili stavili jednu ili dvije u 9 što mi nije pasalo jer je bila gužva. Od kad su mi stavili u 12 sam se preporodila jer tad nema nikoga. A s Gićem sam pričala (dok je bio na poslu) i u 6 popodne, tako da znam da i onda radi. Dapače,  u papirima im piše da daju injekcije i rade folikulometrije od 17 do 18. 
    Možda je pitanje s kim se dogovoriš, nadrndanka te sigurno odbila bez pardona.

💔💔💔

Rora8290
    03. Ožujak 2021. 14:53

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hrabrica

Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15hznači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…

IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.

MTBica, pupoo siiiii 🥳🥳🥳🥳 jesi se počastila MC? Kako si prošla? Vratila 2? Jesi to imala smrzliće? Ajmee s veseljem očekujem tvoje testove..🤭🤭 . Cure nadam se da ste sve dobro, ja tu i tamo navratim malo, čekam mengu evo svaki dan sa krenem više u FET. 

Lucyinthesky
    03. Ožujak 2021. 14:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hrabrica

Zbilja?Ja sam pitala za folikulometrije popodne nakon posla i nije bila ta opcija 🤔U Podobniku isto, samo jutro.

Meni su bili stavili jednu ili dvije u 9 što mi nije pasalo jer je bila gužva. Od kad su mi stavili u 12 sam se preporodila jer tad nema nikoga. A s Gićem sam pričala (dok je bio na poslu) i u 6 popodne, tako da znam da i onda radi. Dapače, u papirima im piše da daju injekcije i rade folikulometrije od 17 do 18.
    Možda je pitanje s kim se dogovoriš, nadrndanka te sigurno odbila bez pardona.

Ajd dobro 🤔Ja sam jednom zvala oko 4 i dr Grbavac se javio na službeni mob i rekao da baš ide prema doma, da radi do 4.Moguće da iznimno ostane radi nekog dežuratva. Nije bitno, budem provjerila opet kad mi bude trebalo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lineica
    03. Ožujak 2021. 15:05

Pozdrav svim lavicama! 🦁 Jako mi je drago da se ova tema nastavlja. Pratim vas već jako dugo i saznala sam puno informacija koje su mi pomogle. Osjećam podršku i znam da nisam sama kada sam tu. 🥰
    Vidim da ovdje ima uspješnih postupaka s dvodnevnim, to me jako veseli. Uskoro idem na FET 2.dan 4st i 8st.
    Od 23 js, samo su te dvije ostale (i to nakon 3 mj. DHEA). OGTT ok. Biologici nije jasan razlog. Zanima me koje bi mi pretrage preporučile da se sazna zašto je tako loša kvaliteta js?

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 15:11

lioraliora, daaaaa, za sad sam ponosna majka blizanaca. 
    Naravno da je pao McD, stavila sam tu i sliku kao dokaz.
    Za smrzliće ću saznati sutra, navijam da ih imam.

Lucyinthesky, moguće da je baš ovaj put bio duže, stvarno ne znam. Znam da na papirima piše da je od 17 do 18, i da sam bila zabrinuta jer mi to ne paše. I na kraju mi je ovaj termin od 12 bio super. Pitaj idući put, ja se nadam da ja idućeg puta više neću imati (tj, imat ću za FET za moje treće dijete ali to je pfft nula brige i još manje pameti). 

Lineica, dobro nam došla i brzo nam otišla, trudna! Da, imamo trudnica sa dvodnevnim. 
    Što se pregleda tiče, imaš prve tri stranice za pročitati, tamo smo složile popis preporuka.

💔💔💔

ericaa
    03. Ožujak 2021. 15:18

MTBica, Meto 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Nola_
    03. Ožujak 2021. 15:24

Pozdrav svima!
    Nisam vas citala par dana malo sam ohladila glavu u spisima na tudim mukama:) sretno svim cekalicama, cestitke na pozitivnim betama. 
    MTB tebi posebno jedan veliiiki hug zbog dnevne (svakodnevne) doze smijeha i optimizma🤗 i 🤞🏼 fingers crossed za najpozitivniji ishod.
    Ja sam vadila betu 8i dan, negativna, prestala s terapijom, dobila menstruaciju, izvadila ponovo spolne hormone koji su puuno bolji, a u zadnje tri godine (od zadnjeg nalaza) porastao mi je AMH za 9,7🤔 i obavila konzultacije za novi postupak u dr klinici, i to sve u 5 dana😂 restart, idemo dalje, sretno svima jos jednom ljubim vas❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 15:30

Aylisha_77

Pozdrav svima!
    Nisam vas citala par dana malo sam ohladila glavu u spisima na tudim mukama:) sretno svim cekalicama, cestitke na pozitivnim betama.
    MTB tebi posebno jedan veliiiki hug zbog dnevne (svakodnevne) doze smijeha i optimizma🤗 i 🤞🏼 fingers crossed za najpozitivniji ishod.
    Ja sam vadila betu 8i dan, negativna, prestala s terapijom, dobila menstruaciju, izvadila ponovo spolne hormone koji su puuno bolji, a u zadnje tri godine (od zadnjeg nalaza) porastao mi je AMH za 9,7🤔 i obavila konzultacije za novi postupak u dr klinici, i to sve u 5 dana😂 restart, idemo dalje, sretno svima jos jednom ljubim vas❤️

Draga, žao mi je za rezultat. Drago mi je za promjenu klinike.
    Kakav je plan za dalje?

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    03. Ožujak 2021. 15:32

MTBica, Hvala na odgovoru.. ❤️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

03. Ožujak 2021. 15:35

Dada🐼

Sanjich imaš li još mučnine? Meni u zadnja 2,3 dana puno manje… Ili sam se već navikla… Ali zato tlak… 🙈🙈🙈 Neki dan 90/60, sinoć 100/50. Osjećam se kao da sam u avionu. Pod tuš kad odem i kad me ošine ona para, ja zovem muža da me vadi van 😬
    Baš me dosta ljulja, iako sam navikla da je moj tlak max oko 115/65…. Ali pad ispod 100 baš jako osjetim.

Na mahove uzas na mahove sam okej..grickam neke bombone od đumbira neznamjjel od toga bolje ili je isto samo od sebe popustilo.. Od jucer je tako.. I dole isto sam primjetila sta i ti dok san stavljala utriće danas malo tvrđe.. 
    Jedva cekam ponedjeljak i daj boze da cujemo otkucaje ili vidimo titranje ❤️🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.