Šmattan, meni je DLux presporo dizao, nisam bila zadovoljna. Mislim da je on OK za održavanje jednom kad si na pristojnoj količini. Za DVital mi je dala recept internistica kod koje sam bila na sistematskom jer sam cvilila kako sam stara i nikad neću imati djecu. Ali može ti dati i MPOvac, LOMica, socijalni ginekolog ...
ericaa, ukupno DEVET (osam + Flo koji sam već imala).
Nikad nisam bila dobra sa izborima
💔💔💔
Uzima li tko proxeed women? ili je nekoj koristilo? do sad sam uzimala od Almagee omega plus 3, no u poliklinici IVF su mi rekli da uzimam to pa pitam ima li tko iskustva s time…
Mislim da Splićanke to piju.
Meni u poliklinici IVF nisu ništa preporučili da pijem
💔💔💔
Cure fala vaam!!!! Bjelis, spontanusa, da hahaha, bolje mi je da nikad ne prismrdim rodi 😂
Inace, ne znam jesam li normalna, al msne i dalje kao da zasmeta, ubode, ne znam kako opisat, kad se nekom "zalomi". I dalje osjecam tu neku 'nepravdu', iako tom nekom je mozda 100 drugih stvari u zivotu krivo. I i dalje me zivciraju ljudi van ovog foruma npr frendica kojoj se zalomilo, nedavno rodila, i jako je sretna radi mene i sve, ali se onako kao cudi sta je meni dr dala utrogestan(ona ne zna sta je to) i sad taj roidakal, da je ona samo zdravo jela.. (da, zdrava hrana ce mi nadomjestit progesteron). Mislim si blago tebi.. Pa me pita kad je termin i ne moze razumjet da ne zelim uopce razmisljat vise od iduceg pregleda unaprijed! Jos me najbolje razumiju ovi sta ni ne zele djecu😂
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Uzima li tko proxeed women? ili je nekoj koristilo? do sad sam uzimala od Almagee omega plus 3, no u poliklinici IVF su mi rekli da uzimam to pa pitam ima li tko iskustva s time…
Ja ti to pijem... a sad hoce li imati ucinka vidjeti cemo za jedno mjesec dana 😳
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ja ti to pijem… a sad hoce li imati ucinka vidjeti cemo za jedno mjesec dana 😳
to si sad počela ili već duže piješ?
ja-39 bez jajovoda
on-35 normo, uz učestale bakterijske infekcije
1.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 0
2.ivf,Škvorc-2 trodnevna-beta 2x rasla i onda biokemijska
3.ICSI,Škvorc-2 blastice odlične-beta 0
Cure evo mene opet s pitanjem Vi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15h
znači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Cure evo mene opet s pitanjemVi koje idete u privatne klinike, imate li mogućnost folikulometrije u popodnevnim terminima? Mi bi za cca 2 tjedna trebali u kliniku i danas doznam da njihova ambulanta radi do 10-15h
znači luuuuuda sam sad! Htjeli smo kod njih privatno da ne moram izostajati s posla i sad ispada da ću to svejedno morati za svaki uzv. A baš sam se radovala što ne moram izostajati i što to mogu ovaj put obaviti "tiho" da se ne skuži da smo u postupku..A ne želim u drugu kliniku jer mi je tamo moja doc pa druge klinike nisu opcija…
Govoriš o Beti? Da, oni rade do 15.
IVF radi od jutra do mraka, čini mi se, tamo se može dogovoriti u bilo koje vrijeme.
Za druge privatnike ne znam.
💔💔💔
Mtb nadopuna potpisa, mislis da nisam skuzila😜 i da se smijesis iza cose i cekas kad ce netko skuziti😁😁
Miss vrlim❤️ Rasplakala sam se na tvoj post.. kad si me tako lijepo posula trudnickom prasinom, nema da ne budem🍀 hvala ti😘😘
Sara melem za okice🥰
Mattan jel koristis nesto za prolaktin vec ili?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
I pije li tko Gravidon A?
Zvuči zanimljivo, ima i probiotik i ćumbir u sebi, a šef polikllinike preporučuje svojim ženicama…
Ja pijem po preporuci gin, kao da mi pomogne i s mucninama.
Cini mi se okej, nemam nuspojave ili tezak osjecaj na zeludcu.
Sto se mucnina tice i dalje mi se zna zalomit jedan tezak dan, al ono na 2 tjedna budu 2 dana da sam koma.
Super :) oni se mogu piti i prije trudnoće i u trudnoći onda!?
Da :) to su prenatali kao i svi drugi, ali s dodatkom probiotika i djumbira :)
Ja bih rekla da je sastav jako slican Novalacu. Njega sam prije uzimala.
Druge nisam, pa onda ni ne znam.
Mtbnadopuna potpisa, mislis da nisam skuzila😜 i da se smijesis iza cose i cekas kad ce netko skuziti😁😁
Miss vrlim❤️ Rasplakala sam se na tvoj post.. kad si me tako lijepo posula trudnickom prasinom, nema da ne budem🍀 hvala ti😘😘
Sara melemza okice🥰
Mattan jel koristis nesto za prolaktin vec ili?
Rekla sam ja da si ti meni iz džepa ispala
Kako tvoji blizančeki? Mene moji danas baš malo muče. Isrcpljena sam, spava mi se, i imam stalno sitne grčeve. Odbijam to pripisivati utrićima, sasvim je logično i realno 1DNT osjećati simptome trudnoće
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji