Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    16. Veljača 2021. 07:23

Maja generacijo, za tebe sam posebno navijala! Navijam i dalje, idemo dalje, nema predaje!! Kakav je plan dalje?

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Veljača 2021. 07:27

SBjelis

…i jos jedno pitanje, Sanjich.
    Ako je transfer 2 dana nakon O, a O je npr u srijedu. Je li onda transfer 2dnt u petak? O je nulti dan, je l da?

Jutro curke ❤️❤️❤️❤️
    Srijeda je nulti dan, četvrtak prvi, petak drugi ❤️❤️ 

endometrioza

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 07:33

Dada🐼

SBjelis

Ako je transfer 2 dana nakon O, a O je npr u srijedu. Je li onda transfer 2dnt u petak? O je nulti dan, je l da?

Jutro curke ❤️❤️❤️❤️

Hvala Dada ❤😋😘
    Ja sam prvi postupak krivo racunala. ZM 4.12. Aspiracija 16.12., transfer 18.12. Ja cijelo vrijeme računam da je aspiracija bila na 12dc, transfer 14dc. A zapravo je aspiracija 13dc, a transfer 15dc 🙈 Jesam dobro izracunala? 
    Zezne me O jer si ja samo lijepo oduzmem... 🙈🙈

Lucyinthesky
    16. Veljača 2021. 07:35

manemoj

Magnolia

manemoj

Magnolia

manemoj

Sad baš gledam svoje nalaze i kod mene je skroz obrnuto.. lh mi je 9.65, fsh 6.96.. jel mi može itko objasniti jel to ok ili ne? Jer vidim da sve cure imaju obrnuto od mene

Buduci da sam ja ovih dana u istrazivanju hipofize zbog prolaktina🤣🤣 pročitala sam da taj inverzan odnos moze biti pcos kod nekih, ali pcos ukljucuje i jos neke faktore osim toga, npr pre visok amh ili ultrazvukom potvrđen pcos. Kada se radi samo o inverziji to moze biti nekakav nesinkronizirani rad hipofize i jajnika i tada se događaju anovulatorni ciklusi jer bi u pravilu da folikul pukne tj. da se dogodi ovilacija fsh trebao biti veci od lh. A tu nesinkronizaciju moze uzrokovati stres.
    To je sto sam ja procitala.

Sad mi je žao što se nisam više bavila lh trakicama prije.. kad god sam ih koristila sam imala zabilježenu ovulaciju, i inače su mi bolne pa sam mislila da svaki mjesec imam.. a sad tko će ga znati kad nisam mjerila svaki mjesec.. meni se samo čini da je moja lista sve duža.. neprohodan jajovod, tanak endometrij sad bez ovulacija, čekamo još ove nalaze.. pa ja bi spontano izgleda samo čudom zatrudnila 😅 kad se samo sjetim koliko sam u dvadesetima panicarila 🤦🤦🤦😅

I navodno da bi js bila kvalitetna i zrela trebao bi fsh biti veci od lh, naravno ne vrijedi to za sve, neke zene i sa takvim hormonima zatrudne vise puta bez problema.
    U svakom slucaju mlada si pa mozda ti ne bi bilo lose da pokusas to nekako popraviti, prirodno.
    Bas je bezveze sto dr to izignoriraju.
    Ja se isto bacam u smireni i zdravi zivot da pokusam ove svoje hormone malo smiriti. Bas sam hodajuci stres.

A kako to prirodno riješiti? Suplementi neki ili prehrana? Iskreno, ne znam kako se riješiti stresa ali na sve ostalo sam spremna 😅

I mene stres **be, ali trčanje mi je ispušni ventil. Dođem s posla, uskočim u tenisice i vratim se bistre glave, pomaže.
    Možda yoga ili tako nešto 🤔Magnolija, tebi sam isto htjela napisati.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    16. Veljača 2021. 07:43

SBjelis

Dada🐼

SBjelis

Jutro curke ❤️❤️❤️❤️

Hvala Dada ❤😋😘
    Ja sam prvi postupak krivo racunala. ZM 4.12. Aspiracija 16.12., transfer 18.12. Ja cijelo vrijeme računam da je aspiracija bila na 12dc, transfer 14dc. A zapravo je aspiracija 13dc, a transfer 15dc 🙈 Jesam dobro izracunala?
    Zezne me O jer si ja samo lijepo oduzmem… 🙈🙈

ZM 4.12 - 1dc, 5.12-2.dc, 6.12-3.dc, 7.12-4dc,8.12-5dc,9.12-6dc,10.12-7dc,11.12-8dc,12.12-9dc,13.12-10dc,14.12(asp)-11dc, 15.12-12dc,16.12-13dc, 17.12-14dc,18.12-15dc... 😊 
    Nadam se da si se snašla 🤣🤣🤣

endometrioza

RajaRingeMaja
    16. Veljača 2021. 07:45

SBjelis

Majageneracijo, za tebe sam posebno navijala! Navijam i dalje, idemo dalje, nema predaje!! Kakav je plan dalje?

Hvala SBjelis ❤️ Plan je pokušat ne plakat n a poslu danas 🤭, financijski smo se potrošili, tako da nema plana. Usvojiti psa i nadat se da će sestra uskoro imat svoje pa da ću njih razmaziti. Mi smo sve radili privatno, zbog godina. 

💃41, 🤺 40
    1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
    4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
    18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
    VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️

Ruska1986
    16. Veljača 2021. 07:57

MajaRingeRaja

Dobro jutro svima,
    Evo javljam da mi je danas 12 dnt, opet sam piskila test i sad je sa sigurnošću negativan. Bijelic kao Snješko. Jučer sam se naplakala, danas ću isto malo. Sanjala sam Petrekovica i njegovog psa koji me tjese, ljube i grle u snu. Čeka ću betu u četvrtak, vjerujem da ću piskiti i sutra i preksutra. Ali plamicak nade je sve manji.
    Vama 💃🦁 šaljem veliko ❤️, samo hrabro naprijed 💪

💜❤💪🏻 drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 08:02

Dada🐼

SBjelis

Dada🐼

SBjelis

Jutro curke ❤️❤️❤️❤️

Hvala Dada ❤😋😘
    Zezne me O jer si ja samo lijepo oduzmem… 🙈🙈

ZM 4.12 - 1dc, 5.12-2.dc, 6.12-3.dc, 7.12-4dc,8.12-5dc,9.12-6dc,10.12-7dc,11.12-8dc,12.12-9dc,13.12-10dc,14.12(asp)-11dc, 15.12-12dc,16.12-13dc, 17.12-14dc,18.12-15dc… 😊
    Nadam se da si se snašla 🤣🤣🤣

Da! Sad bum zapamtila! 😋
    Koja je bruka bila kad sam dosla na uzv i kazem danas mi je 8dc, kaze zena - danas vam je 9dc 👀🙈
    Valjda je mislila Jbt ova ide na ivf a ne zna ni dc izračunati 🙈

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 08:04

MajaRingeRaja

SBjelis

Majageneracijo, za tebe sam posebno navijala! Navijam i dalje, idemo dalje, nema predaje!! Kakav je plan dalje?

Hvala SBjelis ❤️ Plan je pokušat ne plakat n a poslu danas 🤭, financijski smo se potrošili, tako da nema plana. Usvojiti psa i nadat se da će sestra uskoro imat svoje pa da ću njih razmaziti. Mi smo sve radili privatno, zbog godina.

Maja ja sam ziher da stignete odraditi jos jedan, dva postupka preko hzzo. Bets ili ivf... Izaci ce vam ususret da vas asap prime radi godina. 

sbjelisi
    16. Veljača 2021. 08:06

Lucy i meni je trcanje pomoglo cijelu ovu godinu. Sad sam u takvom dropu konde da sam pocela hodat za pocetak.. Nadam se opet prebacit na trcanje skoro..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.